Šta je novo?

Haier inverteri

Posto vidim da je tema malo uspavana, evo da napisem svoje iskustvo sa Pearl premium 18 koja je kupljena pocetkom meseca. Klima hladi 60m², dnevni boravak je 30m², decija soba bocno 10m², i duva pravo na vrata hodnika 6m², odakle se ulazi u spavacu sobu 14m². Izolacija 12cm stiropor. Temperatura je podesena na 25, spoljna isla do 39, juce potrosila 4.18kw danas ce biti i manje, modulacija silazila do 200w koliko sam uspeo da ispratim. Meri se sa Tuya uticnicom, sada ne znam koliko je tacna, ali ne moze valjda ni mnogo da omane.

Hvala što si se javio. Ima li novijih detalja, kako si zadovoljan bukom unutrašnje, kakva je spolja (obzirom na twin rotary, trebala bi biti veoma tiha) neke opaske o potrošnji?

Posle objave smo otisli na more, i jos se nismo vratili, tako da nekih novosti nema. Sto se tice buke, na spratu iznad mene ima neka midea, i nju cujem kada radi, a Haier spoljasna se ne cuje. Unutrasnju stavim na quiet kada legnemo, i ne smeta za spavanje ni malo. Sto se tice potrosnje, imao sam 10 godina neku Vox koja nije bila inverter, i koja je vukla 1kw kada radi, tako da...

Nazad
Vrh Dno