Gde si ti to pročitao podatak da je to naj ploča i da ne treba DSDT i ostalo?
rushko i ja se mlatim vec par dana i imao sam tu situaciju da mi ne vidi HDDs iako je install USB patched sa bridgehelper 5.0 ajde mi reci kako i na koji nacin si to resio.
Gde si ti to pročitao podatak da je to naj ploča i da ne treba DSDT i ostalo?
Device (HPET)
{
Name (_HID, EisaId ("PNP0103"))
Name (ATT3, ResourceTemplate ()
{
IRQNoFlags ()
{0}
IRQNoFlags ()
{8}
Memory32Fixed (ReadWrite,
0xFED00000, // Address Base
0x00000400, // Address Length
)
})
Name (ATT4, ResourceTemplate ()
{
})
Method (_STA, 0, NotSerialized)
{
Return (0x0F)
}
Method (_CRS, 0, NotSerialized)
{
Return (ATT3)
}
}
E pa tu je zez... To sad treba uskladiti nekako. Elementi su sledeći, NullCPUpowermanagement.kext, bridgehelper i eventualno neki modovani kernel. S tim što bih ja prvo pogledao kako stvari stoje pod UEFI varijantom, jer koliko vidim i ti takođe za svoju ploču imaš u ponudi UEFI BIOS, a koliko sam skontao do sada Gigabyte ih je izbacio upravo zbog takvih kombinacija (Ivy procesor na Z68ci). Dakle reč je o beta BIOS-u ali koji je prema izjavama pojedinaca koji su kontaktirali Gigabyte, zapravo u završnoj fazi pa su ga zato i okačili na zvanični sajt.PROCESOR Intel Core i7 3770 Ivy Bridge 3.4GHz
Pitanje za ostale koji prate topic, da li je iko u Srbiji pronasao kompatibilan bluettoth dongle za OSX, mnogo sam zgotivio magic trackpad kod drugara na iMacu pa ga sad hocu kod mene![]()
Koje komponente si odabrao?Samo da najavim da se i ja spremam za ML, sklapam famozni PovoMac sa tonymac foruma, procesor, ploča i grafika će me izađi oko 100 evra, ostalo imam![]()
Koje komponente si odabrao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari