Tuxera ti ne radi ?
radi i Tuxera, pa poslao sam ti link nekoliko postova iza![]()
Samo da se pohvalim da se sa UniBeastom na moju konfu (C2Quad@ 2.83, ASUS P5QD Turbo, GTX 460 Evga) moze komotno i uz par kliktanja instalirati OS X Lion. Morao sam samo da stavim dodatni drajver za LAN. Update na 10.7.2 je resio pitanje restarta samJako mi se djasvi Lion u odnosu na 10.6. Malo ima bolji odziv svega. Jos za par dana dodajem 4giga rama te ce sve biti i brze. Jedino sto me je jako ubedacilo je sto ProTools 9 za sada ne radi na Lion-u
.
pa..moze i ne moze..
moj slucaj: i5 2500k, Gigabyte Radeon 6870, Gigabyte Z68X UD3H, 2x4GB Kingston 1600, to bi trebalo da bude skroz kompatibilno, ali samo "povrsinski"
u Geekbenchu imam 9k poena, CE/QI, full rezolucija itd....
ali imam 2 velika problema koja se za sad ne mogu resiti:
1)kuciste se cuje glasnije(ventilatori) nego kad koristim Win, ovo vazi samo za Lion, resenje bi bilo resetovanje SMC(Mac’s System Management Controller), ali Hackintosh to nema tako da..
2) nemam HWA u firefoxu, sto i nije neki veliki nedostatak, ali to znaci da nesto nije u redu![]()
a)sa 6870 smooth scrolling(addon) radi JAKO lose, HWA ne radi (iako Graficka cak radi bez ikakvih budzenja, native)
b)sa 8800GT smoothscroolling radi ali sa screentearingom(vsync ne radi)
ja iatkos snow nisam uspeo kod druga. uspeo sam IPC leopard - ali posto ima 6950, bez nativne rezolucije nego ona 1440 x nesto. a skinuo sam hazard amd snow koji ima podrsku za AMD, ali ga jos nisam probao kod njega. u principu hazard bi trebao da gura...
leopard imas ipc i ideneb.
slika je hazard amd/intel snowleopard
![]()
Thx.
Mislio sam na Liona.
Njega ne nađoh...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari