Šta je novo?

H2OCoin [H2O]

Kopaj malo kod vlax-a. :D

@TWC
Kopam i dalje po malo ali mislim da ti je coin na dobrom putu da propadne.

Pa, da li je moguće! :exploder: Jedno blokče, dosta. :D

@TWC
Kopam i dalje po malo ali mislim da ti je coin na dobrom putu da propadne.

H2O je tek poceo :)

Wallet je spreman, nece biti vise problema, tako da mogu da pocnem da reklamiram.

Ne svidja mi se to sto me vecina ljudi zuri da ga ubacimo na MintPal.. Vecina me je zurila da ga ubacim na druge berze.

To mi je NAJLAKSE uraditi. Kontaktiram lepo Jason-a, polu-ownera, pitam ga lepo kada ubacuju nove coins, da mi informaciju, uplatim votes 1 minut pre da ubace novi coin, i to je to.

dedicated pool, xhash su mi e-drugovi. Pomazu mi.
Ne zaboravite da je -N scrypt. Sto znaci da, ako bi bio obican scrypt coin, imao bi 2x totalne hash snage :p

BCT je down, ima li neko predstavu sta se desava?

TWC

Polako samo nemoj zuriti ;)
Na poloniexu kreirace se cjena pa onda na neku jacu berzu izaci koliko je realno za H20 ocekivati?

Polako samo nemoj zuriti ;)
Na poloniexu kreirace se cjena pa onda na neku jacu berzu izaci koliko je realno za H20 ocekivati?

Vidi, po racunici koju sam izvukao iz IPO-a, realna cena kad smo krenuli je bila : 72 satoshi-ja

Na difficulty 20 kad smo bili, cena mu je -trebala- biti ~800 satoshi-ja.

( Ima i drugih faktora naravno, koji odlucuju cenu )

TWC

Bolje i da ga nisi izbacivao na tim menjacnicama.
U sadasnjoj situaciji nemoj ni na Mint, sacekaj jos malo.
Bez obzira na menjacnice na koje se pojavi, moj ti je savet da malo tog BTC-a odvojis za pump jer ce ti u suprotnom IPO dumperi jos dugo drzati novcic na sadasnjem nivou.

ja posedujem par miliona kao IPO ulog, ne prodajem nista pa sta bude :) pre nego krenem obavesticu vas na vreme ;)

Sta da bude, jos jedan clon scrypt-N, pogotovo jos manje vredni jer je vec receno da ce odredjeni script asic resenja moci da kopaju i scrypt-n novcice!

Mozda ga jak marketing i odrzi u zivotu jedan "duzi" period i to je to, sudbina SVIH clone coin-a

Poslednja izmena:
Vrh Dno