Šta je novo?

Guitar Hero Controler

• Začetnik teme Začetnik teme STUPAR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
uglavnom i jeste a u sadashnje vreme ionako teshko opstaju pa se ljudima ne daje josh love

Ma fora je u tome shto je prva PS3 igraonica otvorena u Novom Sadu, a znam za josh nekoliko van Beograda koji imaju gitare, volane itd. Kada uopshte nadjesh igraonicu u BGD sa konzolama, to je uvek PS3/X360 i stoje na monitorima kao PC, a igra se samo PES. Ako neko u malom gradu moze da radi tako, u centru BGDa bi se odvaljivao od para, ali valjda je lakshe otvoriti kladionicu ili palachinke 🙂

Poslednja izmena:
BTW - postoji li još neka igra tipa Rock Banda i Guitar Hero-a za XB360 ili Wii. Naravno, da može da se upotrebi gitara.

Za wii nema, mada imaš dosta custom GH diskova, sa nekih drugim pesmama.

Sličan ovim igrama je Battle of the bands, ali tu mrdaš samo wiimote, nije zanimljiv.

A za XB360/PS2???

recimo sing star i karaoke revolution, samo pevanje

Ne igra ulogu - već imam (otud mi i dva mic-a) i neće niko samo da peva.

Pa nema bolje od GHa. Postoji gomila starih japanskih Konamijevih igara na slichnu shemu, ali ne mogu da se porede sa GHom. Na Ps2 imash gomilu delova i ista gitara radi svuda, evo pre neki dan se pojavio i Rock Band track pack..

Da li ce nase prodavnice uopste uvoziti Rock band komplet za ps3_

Poslednja izmena:
ima samo je skupo u pm

zaboravih gde sam video, neshto bezobrazno 24k valjda

Dobio sam Rock Band Track Pack vol. 1 za PS2. I to u pravi čas - otišla mi gitara za XBox. Nije trajala ni mesec dana. Nadam se da će momci u VM-u uspeti da je poprave. U odnosu na PS2 gitare nije za K. iako izgleda tri puta bolje od njih. Prva PS2 gitara mi je trajala 6 meseci dok prvi put nije otišla na popravku. Inače, track pack donosi 20 novih pesama, što nije neka cifra i bolji igrači će ga obrnuti za sva-tri sata (slično se desilo sa GHIII Aerosmith).

Btw, pojavio se Rock band 2 na torrentima ali ***, moze samo sa gitarom da se igra. ***, cekam GH4 onda.

Drugar je uzeo Rock Band za 360 i opremu (gitara, bubnjevi, mikrofon). Da li neko zna (provereno!) da li gitara odavde radi i sa Guitar Hero 3 za 360, pošto hoćemo da igramo i GH3?

trebalo bi da radi, na ps2 gitara iz gh2 radi u rock bandu,gh-u 3... u svakom sluchaju shta te koshta da probash.

Ajd proverite to za gitaru posto i mene interesuje.

Na X360 samo Les Paul gitara (iz Rock Banda) ne radi sa ostalim delovima, sve ostale (zvanichne) gitare rade sa svim delovima ukljuchujuci i Rock Band. Nezvanichne gitare uglavnom rade redom u svim delovima, ali nisu tako dobre..

Da li ce se gitarica iz GH3 moci koristiti na GH4?

Da li je neko u Bg ili NS video u prodaji Rock Band za PS3?

Nazad
Vrh Dno