Šta je novo?

Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme kmario
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kmario

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
309
Bash me interesuje koliko ima ovde igraca pomenute igre.

U kom ste guildu, nik vaseg drugog ja, koji ste lik, itd.. ??

Da li ste zadovoljni igrom?

Ja sam u Iron Fist Legion Guild-u, momci su fenomenalni, uvek zele da
pomognu ako je neko u nevolji, objasnjavaju ako vam nesto nije jasno.

:wave: ZELIM OVOM PRILIKOM DA POZDRAVIM SVE CLANOVE GUILD-a! :wave:

Inace sam warrior, lvl 20, nisam jos presao igru ali sam na dobrom putu!

Pozdrav!! :wave:

Pogledaj ovde
Hm, zaboravio si samo da kazes kojom pesmom ih pozdravljas i da im zelis da svaki od njih bude dobar vojnik i da bude najbolji strelac. 😀
Koliko se secam trenutno nas najbolje plasirani guild je Serbian Freedom Fighters(SERBS), i trenutno su na 738-om mestu na tabeli. U jednom momentu su bili 498, ali zbog odmora i nemogucnosti okupljanja doslo je do stagnacije.
Fin je osecaj kad nas trojica farmujemo u UW-u. 😀

Evo i ja sam danas uzeo igru pa me interesuje par sitnica. Znaci izabrao sam onu verziju kada sam gradim svog lika od 1-og levela (ono levo) i stvorio se u nekom zamku; oko mene mnogo ljudi sa mreze i sve fino, medjutim kada izadjem iz grada samo ncp-ovi i kojekakvi kripovi ;o) Znaci interesuje me gde budu ti ljudi, jel svako ima svoj poseban svet ili sta vec je u pitanju. Takodje vidim da me neki cova odma na pocetku (ne bas na pocetku vec posle par misija) pita da me vodi u borbu protiv nekih (zaboravio sam im ime) pa me interesuje da li prvo treba odraditi sam sve misije pa onda pristati i koja je poenta tog odlaska (jel me vodi negde de su i drugi sa mreze ili opet sam resavam misije).

Inace nadimak mi je Proday Scg, nisam niukakvom guildu (jos nisam shvatio ni poentu igre, a kamoli guilda) i nemam ni frenda :S:

Kada izadjes iz grada, svet se kreira samo za tebe i ljude u tvom partyju. I tako za svakog igraca koji izadje van grada. Samo u gradovima mozes videti sve ljude na jednom mestu i eventualno naci nekoga ko ce s tobom ici i resavati questove i misije.

Dalje, prvo resi sto vise mozes questova dok si u ovom prvom delu igre i kada budes negde oko 7. levela pricaj sa tim "covom" i onda ces preci u drugi deo igre koji sadrzi mnooooogo vecu mapu i mnoooogo vise questova i misija.

Sasa Rendzer R/Mo lvl 20 IronFist Legion Guild

Hvala za info druze. Takav info mi je trebao. Znaci pod hitno moram da vatam nekog u party.

U prvom delu igre maksimalna velicina partyja je 2, ali su questovi napravljeni tako da mozes i sam da ih resis (osim jednog za koji moras da imas party).

Ja igram Guild Wars i ja sam level 3 Warior 😀

Izvinite al nisam mogao da odolim 😀

I ja nadjoh curu naizad, zar nismo divan par!!!

Pa ti stvarno nemas druga posla nego da muvas ribe po "netu"??
Bilo bi ti bolje ipak ovo --> :crash:
Pa ti sad odluci sta ces???? 😛

pTomic je napisao(la):
Koliko se secam trenutno nas najbolje plasirani guild je Serbian Freedom Fighters(SERBS), i trenutno su na 738-om mestu na tabeli. U jednom momentu su bili 498, ali zbog odmora i nemogucnosti okupljanja doslo je do stagnacije.

Svojevremeno smo bili i bolje plasirani. Sada u SERB-u nema ljudi koji su tada bili i igrali GvG. Razisli smo se kako ko. Uglavnom su osnovani novi guildovi.

Ima li ko malo preciznijih podataka o novim svetovima i rasama koji treba da izadju za GW??? Video sam jednom prilikom po startovanju igra da ce ili da je izasao i da treba da se plati opet!

Verovatno si video skorasnji update igre.

Inace kamario ja sam u istom guild-u ko ti IFL, i momci jesu super ako ikog nadjes on-line 🙂

Dobio sam ovu igru juce pa me zanima nesto...

Naime, nisam imao puno vremena za bavljenje njome, samo sam instalirao, video i ostavio ali sam primetio da mi je igra nekako mutava, ocekivao sam da mi likovi koji mi daju zadatke GOVORE a u stvari se samo ispise tekst. Da li je tako stalno ili je problem mozda do mog kompjutera?

Zanima me i da li mogu da napravim vise likova i da igram naizmenicno sa jednim account-om? Ili mozda moram da napravim vise account-a?

Da li recimo mogu da pricam sa nekim guild-om iako u blizini nemam predstavnika istog, na primer procitam na forumu da ima taj i taj srpski guild i hteo bih da udjem u njega. Kako da ga kontaktiram?

Koliko ljudi moze da bude u jednom guild-u?

Da li za mene kao igraca bitno u kojoj oblasti igram (ono gore district sto pise), Evropa, Usa, International (je l' to obuhvata ceo svet?) ?

@Civil

1. Smo se ispise zadatak.
2. Mozes da napravis vise likova.
3. Moras znati ime nekog clana guilda pa se njemu obrati.
4. Maksimum je 100 ljudi u guildu.
5. Jedina je razlika u tome ko posecuje te distrikte. Nasih ljudi ima najvise na americkim i evropskim.

Sto se tice prvog pitanja, imas odredjene misije u kome ces cuti sta ljudi govore, cak stavise i ti sam ces govoriti!
Sto se tice oblasti najvise nasih ima na english district-ima (1,2,3...)
Sto se tice nasih guildova ima ih vise [SERBS] [ExYu] itd... Imas sajt za skoro svaki guild gde mozes da nadjes imena ljudi koje treba da kontaktiras da bi se prikljucio.
Ubaci u google neki od ovih naziva i 100% nalazis.

Ok, hvala vam. Inace sam dobio neki Special Edition i imam neke dodatke (knjizice) i mogu valjda da otkljucam neke armor-e i neko oruzje a dobio sam i mapu na papiru. Kazu ljudi da je korisna.

U vezi obracanja nekom clanu guild-a... znaci, nadjem nekoga ko se zove recimo Pera i kako da se obratim samo njemu? Da li mogu da vidim da li se on u tom momentu nalazi on-line ili mogu da mu pisem i dok je off s' tim sto mu se tekst pojavi kada dodje on-line? Znaci, hocu da udjem u guild od vas dvojice recimo i kako da vam se obratim ako se nalazimo na potpuno drugim krajevima mape?

Kazi mi kakav ti je nick u djusci pa ce ti neko iz guild-a poslati invitation.

Poz.

I sta kada pristanem da udjem u guild? Sta onda, gde se nalazim sa clanovima i kako sve to ide, da li moramo zajedno da resavamo quest-ove ili svako ide na svoju stranu... ?

Javicu ti za ime kada napravim lika sa kojim cu definitivno da igram.

Da li su clanovi guild-a neophodni da bih zavrsio single player deo, odnosno da li mogu sasvim sam da predjem sve?

Poslednja izmena:
Mozes ti celu igru da igras sam,ali poenta je u udruzivanju sa drugim igracima.Kada udjes u gild,mozes da igras sa njima ako su zainteresovani da ti pomognu,a ako nisu uvek mozes da nadjes nekog ko treba da odradi ono sto i tebi treba.Kasnije kada unapredis lika,mozes da ucestvujes u timskim okrsajima,tz.Pvp i GvG.

Moj nick u igri je Gleeman Dush An,a gild se zove Serbian Security Force(SSF).Poz

Moj junak je 'Ratko Mladicc', je l' hoce neko da me pozove u guild da vidim kako to funkcionise? :angel:

Ima li neki sajt srpskih guildova ili tako nesto gde mogu da vidim koji su?

Poslednja izmena:
@Mister D koji ste rang?

E ovako, sad' sam igrao neko vreme i mogu da vam kazem da mi se igra mnogo svidja, posebno kada mi je neki Norvezanin ponudio pomoc za neku misiju koju ni u ludilu ne bih mogao da zavrsim sam. 🙂 Super stvar! 🙂

Sad' sam stigao do zadatka kada moram da biram drugu profesiju. Zaista ne znam sta bi trebalo da uzmem. Inace sam Ranger. Sta kazete? Cenim da bi neka profesija sa magijama bila dobra u kombinaciji sa ranger-om. Sta je najbolje?

I jos nesto da pitam... ima nesto sto me nervira i u drugim igrama a desava se i ovde... znaci ja sam Ranger... cini mi se da uopste ne mogu da izbegavam tudju "municiju" ? Bitka se svodi na klasicno rokanje u fazonu ja sam okrenut prema njemu, on prema meni pa ko prvi rikne. To je fino bilo odradjeno u Sacred-u, mogao sam da bezim, da izbegavam, ovde mi se za sada cini da ne mogu...

Dalje, u jednoj misiji moram da odem u neke katakombe, medjutim za njih se uopste ne pojavljuje strelica na mapi. Je l' to namerno?

Ranger prakticno ne moze da drzi stit i luk u isto vreme? Za sta ce mi onda stit? Je l' mozda fora i za ono prvo pitanje u tome da menjam cas luk i strelu cas stit da se odbranim? Ipak, ne mogu toliko brzo to da radim.

A i nije mi bas jasno postojanje gildi... mislim, evo ja sam danas zavrsio misiju uz pomoc jednog lika koji se sam ponudio... a ako u gildi ima 20 ljudi, sigurno da oni ne zavrsavaju iste zadatke u isto vreme nego ide svako na svoju stranu a i nisu svi u isto vreme poceli da igraju i istim redom resavali zadatke pa da svi rade isto... kao sto mogu da pozovem nekoga iz gilde da mi pomogne tako mogu i nekoga sa strane... ko kaze da taj neko iz gilde mora da mi pomogne, moze i on da odbije...

Sovica je napisao(la):
@Mister D koji ste rang?

Pa nemamo neki rang posto ni ne igramo GvG u poslednje vreme..mislim da je oko 2000...kao sto sam rekao dobra je volja clanova gilda ako hoce da pomognu,al to je valjda i sustina igre...

Postoji i domaci sajt www.guildwars.co.yu - tu mozete da vidite ono sto vas zanima,od cena itema do screenshotova.. poz

Poslednja izmena:
Civil je napisao(la):
A i nije mi bas jasno postojanje gildi... mislim, evo ja sam danas zavrsio misiju uz pomoc jednog lika koji se sam ponudio... a ako u gildi ima 20 ljudi, sigurno da oni ne zavrsavaju iste zadatke u isto vreme nego ide svako na svoju stranu a i nisu svi u isto vreme poceli da igraju i istim redom resavali zadatke pa da svi rade isto... kao sto mogu da pozovem nekoga iz gilde da mi pomogne tako mogu i nekoga sa strane... ko kaze da taj neko iz gilde mora da mi pomogne, moze i on da odbije...

Igrao sam Guild-u dosta dugo, imam 2 lika 20 nivoa, uglavnom kako i samo ime igre kaze sustina su upravo guild-e naravno zbog PvP-a kao i zbog GvG-a, mada u poslednje vreme bas i ne igram dok sam bio redovan niko iz guild-e u kojoj sam mi nije odbio da pomogne a sem toga uvek je dobro da ljudi iz iste guild-e idu na misije zajedeno ili u krajnjoj liniji farmuju, zbog samog GvG-a i uigravanja za isti posto je sva car ove igre upravo u tome.

Poslednja izmena:
Sta znaci farmuju? Ipak, postoji i single player deo koji mozes preci ako samo pitas za pomoc a ima i ljudi koji u gradovima sami nude pomoc bez obzira da li si u gildi zajedno sa njima...

Reci mi sto se tice tog PvP-a i GvG-a... da li to mogu da igram i pre nego sto dostignem lvl20 ili ne? I gde se nalazi taj neki Guild Hall gde to mogu da igram, da li ga ima u svakom gradu?

Uzeo sam za sekundarnu profesiju ELEMENTALIST-a a pisalo je da kada uzmem vise ne mogu da menjam ali meni se cini da iako sam Sir Tydus-u rekao da hocu da budem elementalist i uzeo to, da sam opet mogao da odem da odradim neku drugu misiju neke druge profesije i uzmem tu neku drugu...

Kada odem sa Sir Tydus-om u bitku i izadjem iz glavnog grada da li to znaci da posle vise uopste ne mogu da se vratim u taj deo sveta i da ne mogu da zavrsavam misije iz tog dela sveta koje su ostale nezavrsene.

Dalje... treba mi pomoc u vezi same bitke... ono sto sam vec pitao... ne znam kako da izbegavam i kako da se branim od neprijateljskih udaraca/pucanja a da to ne bude puk'o "pucam ja u tebe a ti u mene i gledamo se i ko ima manje energije taj je na*ebao" varijanta.

I jos nesto... cini mi se da je statistika za heroja daleko uproscenija nego recimo u Dungeon Siege-u gde mi se svidjalo kako je odradjeno - tu sam mogao da vidim koliki mi je melee, ranged, defence, attack, sve... ovde to ne mogu da vidim,mogu samo da vidim jacinu oruzja i koliki bonus ono daje na defence ili attack...

Posto sam ranger, ima li smisla da stavim da mi drugi set oruzja bude da primer melee, da li se uopste rukovanje pojedinim oruzjem razvija (nisam primetio) ?

Mnogo pitanja...........

Ogi, smiri se malo sa spamom...

"Farmovanje" - ides na mape gde znas da ima bosova koji izbacuju dobre predmete ili rune i ubijas ih do beskonacnosti dok ne napunis kovceg do kraja a onda se setis da mozes da napravis jos 3 lika i da im potrpas u rancic jos stvari 🙂, naravno sve zarad kupovine oklopa koji uopste nije bolji od ovoga koji imas ali lepse izgleda 🙂

PvP mozes igrati u Arenama u svakom vecem gradu imas arene 4 vs 4 potpuno rendom igraca. Arene su pravljene za odredjene novoe

GvG je nesto drukciji i zeznutiji za igru sve je ostro proracunato i svaka greska se placa GvG mogu igrati pripadnici jedne guild-e protiv druge, tu je jako bitna uigranost i odabir profesija koje ce ciniti tim od 8 igraca, tim mora predvoditi osnivac gilde ili neki od oficira.

Kada odes iz lepog zelenila vise ti nema povratka nazad, sekundarnu profesiju mozes posle da menjas, ali nacekaces se. Postoje quest-ovi koje kada ih zavrsis nude promenu sekundarne profesije nalaze se u pustinji.

Postoji gomila skilova koje ranger ima i omogucavaju mu bas to, jednom prilikom je moj warrior 15 minuta tuko jednog rangera i nije mu mogao nista doduse ni on meni, sve zavisi od izbora skilova...

Kada predjes nivo dobijas poene da ulozis u neke od specjalnih osobina tvog lika ne znam tacno koje su to osobine kod rangera cinimi se da mozes da razvijas peta luk....

Svaka od profesija je specificna tako da moras zaista sam da probas ili proveri na netu ima dosta sajtova vezanih bas za build lika

Nazad
Vrh Dno