Šta je novo?

GTR Evolution

Evo par krugova od mene:

[youtube]Mgiilbuo-5c[/youtube]

Od svih gMotor2 based igara (rF, GTR2, GTL, Race) ovde je FFB odlichan i osecaj prilkom voznje je fantastichan(ako ne i najbolji). 🙂

Svaka čast, zaista perfektno voziš, bez i jedne kardinalne greške u 9 minuta, lepo ,nema šta... ,)

Ma nema on pojma. Sachekatju ga na serveru sa fitjama😉 😀

Zezam se, super Rajke vozi. Obichno imam lepe duele sa njim, dok jedan od nas ne pogreshi 😀

:laugh:

Jes' vala. Pre bih dao 100 ovih Aston Martina za belog Fitju sa rednim brojem 45. 😀

:wave:

@rAMA

Voziti na heavy rain, ili josh bolje online je pravi izazov. Ovako sve ide relativno lako, dok te AI ne zvekne odpozadi pa malo pogubis konce(3x su me roknuli u onom videu). :wall:. Zanimljivo je da AI ablenduje sporijim vozacima i isto tako reaguje kad mu ablendujes(skloni se sa putanje, pochne da sheta po stazi van linije, itd.)

🙂

Poslednja izmena:
Ne terajte me da kupim volan, taman sam se o'ladio od kupovine :d

Ne terajte me da kupim volan, taman sam se o'ladio od kupovine :d

Pa pazi. Ako se netjesh ozbiljnije pozabaviti vozznjama (bilo kakvim, mada samo zbog simulacija vredi imati volan, sve ostalo mozze na tast/pad) onda ga nemoj kupovati. Ja moj koristim bar 3 puta nedeljno najmanje.
Samo zbog offline GTR Evolution-a (ili bilo koje druge vozznje)ne vredi. Online je prava stvar.

@Rajke

Odlichan video 😉

Pojavio se na STEAM-u,GTR Evolution zajedno sa RACE 07 košta $35,99 ili 1872 dinara, trenutno je na popustu, od prvog septembra biće $39,99. Zaista primamljiva ponuda 😉

Inače za one koji poseduju Race 07 aktiviran na steam-u, mogu da dokupe GTR Evolution za $17,99.

Poslednja izmena:
kako da namestim da mi radi volan koji imam u ovoj igri?!

imam neki speedlink (znam da je los, ali se poklonu u zube ne gleda), i kada pokrenem igru, samo mi steering radi kako treba....?!

speedlink (za pc, ps2, ps3) nema u opcijama?!

Jel imao neko problema da namesti force feedback?
Meni na Logitech Momo volanu radi ok ali se ništa ne dešava prilikom udarca.

Svaka čast, zaista perfektno voziš, bez i jedne kardinalne greške u 9 minuta, lepo ,nema šta... ,)

Bravo.
Trka traje 90 minuta i treba je voziti bez greske, kao sto jesi u ovom tvom demou.
Znaci stalno kocenje na istom mestu i sve ostalo.
Od 5 faktora ( konzistentnost, predvidjanje, izdrzljivost, tehnika voznje i psihicka spremnost ) koji su potrebni za sportsku voznju, imas jedan ( tehnika voznje ).
Gde vozite i kada te Vase trke, Hteo bih da se ukjljucim, ako moze.

ajd' da ne otvaram novi topik, jel moze neko da mi kaze koja je ta famozna "ultimate" simulacija?
ranije sam se primao na NFS porsche unleashed, sad skoro bio odusevljen GRIDom, sad ne znam sta da igram.
bilo kakav savet bi bio od pomoci 🙂

ajd' da ne otvaram novi topik, jel moze neko da mi kaze koja je ta famozna "ultimate" simulacija?
ranije sam se primao na NFS porsche unleashed, sad skoro bio odusevljen GRIDom, sad ne znam sta da igram.

Haha, Grid 🙂

Simulacije koje se smatraju najrealnijim su iRacing, LFS, Netkar Pro, Richard Burns Rally..
GTR 1/2/Evolution/rFactor meni nikad nisu odgovarale zbog jako neprirodnog Force Feedback-a..

Ne.

Evo ti imas ovde temu o SimRacingu. Dakle, GTR2, GTL, rFactor uzmi u obzir. GTR Evolution/Race 07 mi je nekako najslabiji, generalno sve igre SimBin-a posle raspada tima (sadashnji Slightly Mad Studio, bivshi Blimey Games bio je deo tima) idu silaznom putanjom. Jednostavno deluje mi da je sve uproshteno, izbachene su neke opcije, itd. da sad ne duzim. Chak i je grafichki loshiji iako je igra bazirana na matorom gMotor2 endzinu koji koriste sve prethodno pomenute simulacije.

Od 5 faktora ( konzistentnost, predvidjanje, izdrzljivost, tehnika voznje i psihicka spremnost ) koji su potrebni za sportsku voznju, imas jedan ( tehnika voznje ).

Haha, struchna analiza shefa tima. 😀 Nije bas neki izazov voziti protiv AI-a, prava stvar je MP. 😉
Gde vozite i kada te Vase trke, Hteo bih da se ukjljucim, ako moze.
Za koji dan treba da pochne nK Fikus 2009 Liga pa eto mozhesh da se prikljucish. 🙂 Vec ima 23 prijavljena vozaca s' tendencijom rasta iz dana u dan.

49755687.jpg

Nije bas GT klasa, al' zato sa Fikusima zabava je zagarantovana. 😀

Poslednja izmena:
Kako da stavimo ovga ficu u igru.

Jel može neko da objasni kako se ubacuju automobili u GTR Evolution?
Shvatio sam da se staze samo prekopiraju u instalacioni folder, ali je za automobile valjda komplikovanija procedura.

I ja sam to hteo al sam odusta i instalirao GTR 2

Ima li ko zainteresovan da igra online ovu igru sa ficama.

Jel neko uspeo da namesti XD na GTR Evolution ja nikako nemogu da nateram igru da prikazuje temperaturu guma i ostalo sto taj mod nudi.

Nazad
Vrh Dno