Svaka čast, zaista perfektno voziš, bez i jedne kardinalne greške u 9 minuta, lepo ,nema šta... ,)
Ma nema on pojma. Sachekatju ga na serveru sa fitjama😉 😀
Zezam se, super Rajke vozi. Obichno imam lepe duele sa njim, dok jedan od nas ne pogreshi 😀
Ne terajte me da kupim volan, taman sam se o'ladio od kupovine :d
Svaka čast, zaista perfektno voziš, bez i jedne kardinalne greške u 9 minuta, lepo ,nema šta... ,)
ajd' da ne otvaram novi topik, jel moze neko da mi kaze koja je ta famozna "ultimate" simulacija?
ranije sam se primao na NFS porsche unleashed, sad skoro bio odusevljen GRIDom, sad ne znam sta da igram.
bilo kakav savet bi bio od pomoci 🙂
ajd' da ne otvaram novi topik, jel moze neko da mi kaze koja je ta famozna "ultimate" simulacija?
ranije sam se primao na NFS porsche unleashed, sad skoro bio odusevljen GRIDom, sad ne znam sta da igram.
bilo kakav savet bi bio od pomoci 🙂
Od 5 faktora ( konzistentnost, predvidjanje, izdrzljivost, tehnika voznje i psihicka spremnost ) koji su potrebni za sportsku voznju, imas jedan ( tehnika voznje ).
Za koji dan treba da pochne nK Fikus 2009 Liga pa eto mozhesh da se prikljucish. 🙂 Vec ima 23 prijavljena vozaca s' tendencijom rasta iz dana u dan.Gde vozite i kada te Vase trke, Hteo bih da se ukjljucim, ako moze.
Kako da stavimo ovga ficu u igru.
Ima li ko zainteresovan da igra online ovu igru sa ficama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari