Šta je novo?

GTR Evolution

srdjan011

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2005
Poena
320
Moja oprema  
Miš & tastatura
Logi Mx Master 3 & Mx Keys for Mac
Ostale periferije
Tesla M3 2024 RWD
Laptop
16” M1 Max, 64GB, 4TB
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro 512GB
Pametni uređaji
Apple Watch 7 Series 41mm
Pristup internetu
  1. Optički internet
GTR Evolution is available as standalone including RACE 07,
or as expansion pack to RACE 07

USA
Date: August 2008
Publisher: Viva Media

UK
Date: August 2008
Publisher: Atari

In GTR Evolution gamers will experience the modern version of the monumental track of Nürburgring Nordschleife along with the Nürburgring GP layout. Infamous for its incredible difficulty, the track is revered and feared as the most treacherous track ever built.

Features:
GTR Evolution for PC comes with 22 GT car models in 3 different classes plus a selection of exclusive production cars. Beyond this SimBin adds WTCC Extreme; tuned concept cars based on the FIA WTCC cars.

Oficijalni webstie: www.gtr-evolution.com

Prilozi

• 318836_full.webp
    318836_full.webp
    75.7 KB · Pregleda: 213
  • 318838_full.webp
    318838_full.webp
    145.1 KB · Pregleda: 207
  • 318842_full.webp
    318842_full.webp
    127.1 KB · Pregleda: 212
  • 318844_full.webp
    318844_full.webp
    137.2 KB · Pregleda: 173
  • 318846_full.webp
    318846_full.webp
    138.1 KB · Pregleda: 284
Can`t wait! u engleskoj izlazi u Avgustu sto znaci da ce kod nas mesec dana kasnije, povucen Race07 iskustvom.

Ovo mi je na spisku za "Must Buy" pored onog Ferrari Project-a ili kako ce se vec zvati. Jos da stigne kod nas bar do oktobra i bice super!

Ovo mi je na spisku za "Must Buy" pored onog Ferrari Project-a ili kako ce se vec zvati. Jos da stigne kod nas bar do oktobra i bice super!

Chekaj samo da izadje Project Falcon, do GTREvolution ti netje ni biti. Iskreno, sve me manje zanima shta radi Simbin, a sve vishe shta radi Blimey! 😉

@perce:

Mozda sam ispao iz desavanja, pa ako moze malo pojasnjenje oko toga sta rade jedni, a sta drugi.
Takodje trazio sam na netu ovo za "Project Falcon" ali nista konkretno nisam nasao, pa ako moze neki link.

@perce:

Mozda sam ispao iz desavanja, pa ako moze malo pojasnjenje oko toga sta rade jedni, a sta drugi.
Takodje trazio sam na netu ovo za "Project Falcon" ali nista konkretno nisam nasao, pa ako moze neki link.

Ono shto je sad Simbin nema veze sa Simbin-om iz doba GTR, GTR2 i GTL. Zashto? Pa zato shto su svi ljudi koji su ishta vredeli otishli u Blimey! Ono shto tje se dobiti sa Gtr:E jeste ustvari Race07 sa gomilom drugih automobila.
Project Falcon, i Project Ferrari rade momci koji su otishli iz Simbina i osnovali gorepomenutu firmu Blimey! Plush shto im se pridruzzio Eero Piitulainen, chovek koji je bio zaduzzen za fiziku u RBR. Za Project Ferrari i Project Falcon postoji jako malo scshootova, tj za Project Falcon ni jedan leaked ili zvanichni 😉

Izvinjavam se na off-u 🙂

Aha, vidis nisam to znao... Hvala na informaciji :wave:

Mada ako je radjeno na osnovu RACE 2007, ipak bi trebalo da valja. Meni se licno dopada feeling dok vozim RACE 06 ili 07, tako da i dalje zeljno ocekujem izlazak Gtr:E, ako nista drugo, bar zbog staze nordschleife 🙂

Takodje. Mnogi se zale na fiziku u Race06 ,07 ali da podsetim ...u gtr-ovima vozite azdahe od oko 600 konja...

u race je do sada bilo automobilcica sa ispod 300 konja , za koje mnogi pricaju da su smesni i zbog toga ispljuvali igru. Cinjenica je da je ,u samoj trci, veoma tesko ih kontrolisati narocito u pocetku sa hladnim gumama (ovo sto pricam je naravno pod uslovom da ne igrate sa pomagalima).

Engine je prihvatljiv (nije bas na nivou GT5P) ali odise dobrom atmosferom u toku same trke... a ja mislim da je to najbitnije.

Sad nisam bas neki pristalica niti branitelj Simbina, ali jednostavno , ovo izgleda kao kvalitetna dopuna za sve koji su zeleli malo vise `konjaze` u Race 07... a takve stvari se na pc-u , dugo cekaju.
Evolution ce doneti i konacno moj beloved DBR9 (jos ako simbin dobro odradi zvuk, pa zvuci kao sto je zvucao u Top gearu...) ... jedva cekam da produvam `bitove` po Nordschleife! 😀

Ovo je izaslo, cisto da vi skrenem paznju 🙂

Bogami, teško je ovo čedo, 7.4 GB :zgran: obećava kad se zna da je GTR 2 bio 1,5 GB.

Ako se ne varam isti engine kao i kod Racea sto znaci da ce da bude zakucan na 60fps sa sve na max :banana:

Bogami, teško je ovo čedo, 7.4 GB :zgran: obećava kad se zna da je GTR 2 bio 1,5 GB.

7.4 GB je zato sto u sebi sadrzi offline i online verziju, kao i full Race07 takodje sa offline i online verzijom. Sam GTR Evolution(offline) neverujem da je veci od 1.5 GB. 🙂

Poslednja izmena:
A koja je poenta u tih 6 gb "online" podataka?!

Nikakva. "Nashe izdavache" je mrzelo da izdvoje samo offline(ili mozda nije bilo moguce) pa su ceo dvd izbacili sa izlechenom offline ver.(SecuRom). Online zahteva steam.

Ma nisam to pitao. Nije mi jasno zasto je offline 1,5gb, a ostatak koji je potreban za internet 6gb? Igra je ista u obe verzije, odakle tih 6gb dodatnih (jel ima više mapa, kola, čega)?

Jok, sve je isto. Nek bude recimo 3 gb za GTR Evo (offline+online) i Race07 4.5 gb (offline+online). Online ver. su identichne po sadrzhaju kao i offline.

Tako kazite, znaci u downloadu od 7,6gb se dobijaju i Race07 i GTR Evolution kao addon.

Probao. Nista novo u odnosu na race07.
Ipak je GTR2 zakon...

GTR2 jeste vrhunski sim, ali je napusten. SimBin ipak konstantno radi na Race serijalu i unapredjuje ga.

...osim grafičkog engine-a, koji bi bio zastareo i pre 4-5 godina.

7.4 GB je zato sto u sebi sadrzi offline i online verziju, kao i full Race07 takodje sa offline i online verzijom. Sam GTR Evolution(offline) neverujem da je veci od 1.5 GB. 🙂

1.4 Gb je full ovoga, delo Skulpture🙂

zna li ko kako da podesim Aspect ratio u igri na 16:9?

imas pod config.exe u instalacionom folderu igre, tamo odaberi neku wide rezoluciju ( 1600x900 ili 1680x1050 ....)

Igra je odlicna, upravo sam je isprobao. Na PRO tezini (bez kontrola proklizavanja, i stabilnosti...) moze se videti koliko je dobra fizika , narocito ce videti oni smeliji koji su isprobali Koenigsegg CCX cudoviste od 806 konja! 😀

Zvuk je odlican, mada se skripa guma cuje nekako ...cudno .... a i promene brzina za odredjene automobile nisu odradjene kako treba (promene su momentalne).

Modeli utomobila su odradjeni odlicno, i opsti feeling je dobar.

Ono sto mene cudi je , zasto nisu uradili dinamicko sencenje kao sto to imaju GT5P i (koliko se ja secam) Live for speed u kabini, kada se sencenje menja u zavisnosti od toga kako ste okrenuti prema suncu.

Ne verujem da je nedostatak engina, posto mislim da bi to moglo da bude modovano.

Inace osecaj prilikom trke je neponovljiv, narocito sa tezim protivnicima i agresivnijim.

Ne bih znao, imam narodnu verziju ripovanu by skulptura.

Mislim da je samo offline tu :S:

LM, voziti ovakvu igru bez volana je besmisleno skroz. Grafiku su malo dotegli, fizika vozila nije loša, ali je zvuk totalno očajan. Zvuk motora je ok, dok svaki prateći zvuk (škripanje guma, udaranje protivnika) nema veze sa životom. Čista šminka, ništa novo.
GRID rulez 😀

Nazad
Vrh Dno