Šta je novo?

GTA V

A najviše kukaju na poklon oni što ni tu free Epic verziju ne igraju nego pirata u 2025-toj godini..

Po meni je i jedna i druga prica na mestu.
Sa jedne strane sto je dzabe i Bogu je drago.
Sa druge strane ovako suptilan update je mogao i trebao ranije da izadje za PC, vise bi smisla imao.

Skinuo iz radoznalosti, igram na 2560x1440 skoro sve na ultra ili very high, uključen DLAA, fps varira u rangu 40-60, igra izgleda baš onako lepo, lepše nego što se sećam da je bila.
A igrao sam je kad se prvi put pojavila na pc i nikad nisam igrao modovanu verziju.
Stvar je u tome što me igra i dalje vuče da je igram, grad izgleda sjajno, atmosfera kad zalazi sunce uz muziku na radiju dok krstarim kolima je čista magija...
Šestica ima da pokida (mada me plaše sistemski zahtevi).

Za šesticu hirurgija će biti prebukirana (kome ostalo bubrega) :ROFLMAO:
Za Story prebacio save game ok, online i dalje ne može...

Krenuo i ja da igram, promenim podesavanja koja su postavljena od same igre, mada sam i na tim igrao al mi blur smetao, i i dalje mi se desi da fps skace gore dole sa 60 na 59, ili cak i na 61 iako stoji 60Hz jer mi je monitor obican i primeti se bas taj prelaz. Ne znam kako je na vecim hercazama, da li se primeti kad vam se tako fps promeni. Vsync je ukljucen, drajveri ovi najnoviji. Inace odlicno su odradili, mada meni je vise zbog online sto sad ima Hao i njegove trke na vreme, sad mi je to najzanimljivije sa motorom da odradjujem, a i slikanje zivotinja :D

Ako neko se muci sa epic verzijom na linuxu evo resenja :
Na linuxu radi samo story bez multiplayera !!

Kad god upalim igru, izadje mi opcija da biram manual save ili sa clouda. A ubacio save u isti folder gde je bio i ranije.

Sto se tice grafike, lepsa je malo nista posebnoo

Nije puno bolja (bez RT) ali jeste bolja i optimizacija je vrhunska.
Migracija je cirkus, i dalje ne mogu da prebacim nalog, oni koji su pisali Rockstar supportu kažu da im AI to radi i da ništa ne mogu da urade.
Klincu je Legacy ostao na laptopu pa tu može da igra sa tim starim nalogom.

Skinuo iz radoznalosti, igram na 2560x1440 skoro sve na ultra ili very high, uključen DLAA, fps varira u rangu 40-60, igra izgleda baš onako lepo, lepše nego što se sećam da je bila.
A igrao sam je kad se prvi put pojavila na pc i nikad nisam igrao modovanu verziju.
Stvar je u tome što me igra i dalje vuče da je igram, grad izgleda sjajno, atmosfera kad zalazi sunce uz muziku na radiju dok krstarim kolima je čista magija...
Šestica ima da pokida (mada me plaše sistemski zahtevi).
GTA je vanvremenska igra... svaki GTA iskreno, a petica stvarno izlgeda dobro i danas
Ako neko se muci sa epic verzijom na linuxu evo resenja :
Na linuxu radi samo story bez multiplayera !!
battle eye blokira linux... 🙄

• Like
Reagovanja: nuk
Taj nalog je bio modovan poprilično, pa sam popio ban na 30 dana sa sve resetovanjem, pa sam nakupio nekih para opet nakon toga (😁) , ali u trenutku migracije sve je bio čisto, i ja sam se začudio kako je glat prošlo

On nije bio banovan, rank je 8000, ima 300 milki... nema sanse da se uradi migracija.

Zbog ranka je najverovatnije, niko živi nema 8000 legalno
Parica imam oko 30 milki, nikad preko

Što je najgore ja i ne znam odakle mu toliki rank, taj nalog mu našao negde više se ne sećam, znam da je uzet kad je bio free na Epicu pa je neki drugar igrao i onda meni dao kao ima pare, rank i ko zna šta je radio. Mada vidim na redditu i po netu da ima onih koji imaju isto rank 8000 i prenelo im, jos imaju neke milijarde...

Koliko puta ste kupili ovu igru? Ja upravo 4. Put

Ne mora da znači da je to, PS3, PS4, PC i PS5, različite verzije igre i eto ti 4 kupovine :D

Online sam igrao mozda 3% vremena. Uzeo na pc, pa na soniju pa ga prodao i uzeo xbox pa prodao njega i vratio se na sony :D

gledam sada da uzmem GTA5 za PS5, i na PS store ima nekoliko verzija (V za PS5, V za PS4 & PS5 i V online, koja je i najjeftinija).

Online mi nije bitan, igrao bi klasicni single player, pa nisam siguran da li ovaj online ima i offline mod ili bas moram da uzimam ovu skuplju verziju?

Sad bas gledam za US store, u tom najjeftinijem (9.99$) imas samo online bez singleplayera.
Ako ti ne treba online onda uzmi ovu verziju od 19.79$, tu imas PS5 verziju ali samo singleplayer (Story Mode).

Sad pogledah opet … ta verzija koju pominjes za nepunih $20 stoji ps4&ps5 a verzija pored koje stoji samo ps5 je $40 … i opet ne zn sta treba uzeti

Sad pogledah opet … ta verzija koju pominjes za nepunih $20 stoji ps4&ps5 a verzija pored koje stoji samo ps5 je $40 … i opet ne zn sta treba uzeti
Uzmi PS4 & PS5 verziju jer je ona najjeftinija (trenutno je na popustu $20, regularna cena $60). Samo PS5 verzija je skuplja samo jer nije na popustu.

Btw Online i dan danas kida ako igraš sa drugarima.

Danas na viberu mi stizalo gta5 400 kinti ps5 nalog... ako te interesuje proslediću ti viber grupu

Vrh Dno