Šta je novo?

GTA V

Мисија кад треба да украдем Z-tipe за Девина. Има опција и да ауто одвезем код себе у гаражу да бих га могао купити за 250$, како се то после преноси на игру јер је мисија неуспела?

Da li ima neka proverena metoda da zaustavim update igre, ranije kad sam budzio modove, stavim 20-ak automobila, i update bude neki i sve mi resetuje, ili ne mogu da startujem igru uopste, crashuje zbog modova.. Mislim da sam probao razne metode, zabranim GTA.exe u firewallu itd. Ima li nesto konkretnije, da mogu konacno da budzim kola bez bojazni..

Da li ima neka proverena metoda da zaustavim update igre, ranije kad sam budzio modove, stavim 20-ak automobila, i update bude neki i sve mi resetuje, ili ne mogu da startujem igru uopste, crashuje zbog modova.. Mislim da sam probao razne metode, zabranim GTA.exe u firewallu itd. Ima li nesto konkretnije, da mogu konacno da budzim kola bez bojazni..
Postoji, treba da nađeš narodnu verziju koja ne zavisi od rockstar launcher-a ili social club-a, ja sam je našao i u nju klincu sve ubacio kola i modove i šifre i to igra kad hoće a original ima za online. Ne znam gde sam skinuo ali postoji.

Na Steamu se pojavila zasebna instalacija Enhanced verzije igre, koja moze da se prilouduje i koja je ~25GB manja od stare instalacije (87GB - 114GB) koja se sada zove Legacy.
Cini mi se da nece biti moguc prost update postojece verzije, da se ima u vidu ko planira da igra a vec ima instaliran GTA V.

Sutra izlazi.

Evo i Rockstar Launcheru se pojavio
1741039636968.png

Jel ovo samo za online deo, ili ima smisla probati i ako igram samo offline?

da li je iko uspeo da mu radi simple zombies mod
igru imam preko rockstar launcer-a i pre par godina je radio,ali valjda kako je bio neki update od tada vise mod ne radi
slabi su komentari na sajtu za modove i tjubu,ali nekome radi pa pretpostavljam da je neka verzija starija koja radi
skinuo bi i narodnu samo zbog tog moda,ako neko zna da radi

Meni se svidja kako izgleda, kao da su nekako dosta ostrije teksture i sve je nekako jasnije na oko..

Na RX5700 nasvirano sve do kraja i radi u 60FPS 1080P i izgleda i radi bolje nego legacy na istom hardveru, nisam uključivao FSR, RT nemam. Grafička je manje opterećena, sa custom krivom, ne prelazi 50C. Odlična optimizacija. Jutros je bio i mali update od 500MB.
Pošto nisam imao mesta deinstalirao Legacy i instalirao Enhnaced pa mi Story mod nije preneo Savegame koji je bio u Cloudu. Valjda ce moći da se zameni savegame da ne mora se prelazi kao što je moglo u Legacy.
E sad drugi problem, pošto je igra na Epicu više nemam opciju da instaliram Legacy, što je glupost jer postoji na Rockstar Launcheru i Steam-u. Treći problem je što ne mogu da importujem nazad online profil, izbacuje grešku "could not be migrated as it is “not eligible". Već danas forumi prepuni sa istim problemom:
Sumnja se da je zato što su nalozi koristili modove ili imaju puno para (ja jesam klincu kupio 500 miliona, ostalo je oko 300) ali onda se javi lik koji je to uradio isto i ima milijardu i prenelo mu nalog bez problema.
Da li je neki problem do njih, vreme će da pokaže.
Zaboravih, neko je napisao negde, dodao čovek pare preko Shark kartice u Enhanced verziju a pare mu otišle samo u Legacy verziju... cirkus.

Poslednja izmena:
Sto se tice save za single player ja sam manualno iskopirao i radilo iz prve.
Iz C:\Users\Administrator\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles\93F80B63
U ...\GTAV Enhanced\Profiles\...
A kopiras samo fajlove koji krecu od prvog savea (SGTA50000) pa na dole.
Ako kopiras samo poslednji save u nizu (meni je SGTA50015) moras da ga imenujes tako se nastavi na niz koji je prisutan u folderu.

Video sam da Epic verzija ima problema ali je problem u tome sto je igra deljena za dzabe koliko sam video. Nije se spominjao modovan novac.

Meni na rockstar launcher igra kreshovala na startupu, verifikacija fajlova pomogla.

Inace jezivi su sa svojim launcherom, gta 4 complete sam kupio na poslednjoj steam akciji, nije hteo da ga pokrene pa sam refundovao...

Ja se patio 20 minuta da pokusam da resetujem sifru na rockstaru(imam je na stimu) i na kraju odustanem i skinem piratsku 🤷‍♂️

Da li moram da izbrisem legaci i ispocetka da skinem enhanced ?

Možeš i da prebaciš save sa legacy na enhanced nastaviš gde si stao i dobiješ ačivmente koje si zaradio već

Upload save game-a iz legacy prvo. Posle toga sam obrisao Legacy skroz, mnogo bolje radi i izgleda Enhanced, glace dosta, a sve sam napucao mislim do kraja.

Realno moglo je ovo "mnogo bolje" da se sredi graficki i "mnogo pre" da izadje, po meni samo marketing, a sve dok se ceka izlazak 6-ice. Sve u svemu waste of time u reziji Rokstara

Poslednja izmena:
Jako ozbiljna zalba za po Rockstar totalno "nepotreban" free upgrade, za igru staru 10 godina :D Da nisu izbacili niko nista ne bi zamerio, ja nisam imao pojma da ovo uopste izlazi a verovatno i 99% ljudi.

Pogotovo sto nas je dosta platilo Legacy verziju 0 evra.

Jako ozbiljna zalba za po Rockstar totalno "nepotreban" free upgrade, za igru staru 10 godina :D Da nisu izbacili niko nista ne bi zamerio, ja nisam imao pojma da ovo uopste izlazi a verovatno i 99% ljudi.

Pogotovo sto nas je dosta platilo Legacy verziju 0 evra.
Svakako nije nepotreban ali da je moglo dosta bolje da se uradi tu nema diskusije i da je apdejt trebalo izbaciti dosta ranije a ne cekati sad kada svi iscekuju sta ce biti oko 6.

Nazad
Vrh Dno