Šta je novo?

GTA V

Zna li neko moze li i kako da se prebaci save iz R verzije na Epicovu?

Jedan launcher vise mi ne treba.

Pa jedan je i njihov... steam nemas ? :p po mom mislienju online saves su zakon....

Poslednja izmena:
Imam verziju koja dolazi uz R launcher i samo tu igru imam na njemu. Na Epicu imam dosta igara. Ovim potezom R mi je postao besmislen. Veze nema sa Steamom.

Ne razumem što se petljaš ako nemaš konkretan odgovor na moje pitanje.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
R saves su cloud i local. Jedino ako je Epic samo cloud.

1) Navigate to Documents/Rockstar Games/GTA V/Profiles/(your profile) Ako ima local probaj tu

Ah svejedno opet treži R launcher.

Gta 5 je odsvirao svoje. Vec je neigriv. Kakav katastrofican potez za pustanje igre sirokim masama.
Nadam se sto skorijoj najavi za sesticu.

Послато са SM-J730F помоћу Тапатока

Da da ovo sve ludaci i pucaju ubijaju iz cista Mira...
Cekaju kod kazona o rokaju kao sumanuti :-D

Oni misle to im je Battlefield pa ubijaju sve sto se mrda :D

I policiju rokaju zaredja se ispred kazina zlo policije pa se rokaju :-D ma haos... tacno jos juce se videlo da je svako poceo da igra a za milion nakupovali municije i rokaj hahaha

Polako, proci ce i to, kroz par nedelja dojadice im pa ce krenuti da igraju lepo igru :D Ono u svakom slucaju postoji "solo sesija" pa se izdvojiš sa ortacima :)

Mene zanima zna li neko da li može sad ovo da se spoji (epic i R*), jer ja već imam podosta progresa u igri, ali bih ćorno ovih 10milki iz premijuma :D Nešto mi se baš i ne počinje ispočetka, ako ne moram :D

Imaš na linku objašnjenje šta je potrebno da bi se glitch izveo i kako se radi, vrlo je jednostavno nakon što ga uradiš prvi put.

U suštini dupliraš auto, praviš identičnu kopiju koju posle prodaješ. U najboljem slučaju na PC-ju dobijaš oko 930k po prodanom duplikatu.

Na kojim podešavanjima može R7 2700 sa GTX 1050Ti i 16GB RAMa da gura GTA V? A da pri tome ima 50+ FPS.

U kojoj rezoluciji? Ako je 1080p moze vecina na high ali nesto mora i na manje. RX570 sa R5 2600 ide sve do kraja ali bez MSAA, to ne moze da izgura.
Edit: htedoh rezoluciju da napisem pa prekinuo post i posle dodao samo P, thanks ;)

Poslednja izmena:
Covek ima 1050Ti koji je dosta slabiji od RX570.

Nema veze , samo neka proba ta podešavanja. Kod drugara je radilo veoma dobro sa sličnim konfiguracijama. Pa ako mu izvlači fps koliko on želi neka ostavi.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Ufff skoro 100 gb... jel moguce prebaciti igru kad se vec instalira, sa osnovne na neku drugu particiju?

Biraš gde želiš da se instalira (promeniš slovo sa C na D ili koji već želiš disk/particiju).

Evo stavio sam primer Z i tu će kreira folder:

z3eFn01.png

Poslednja izmena:
Da, ali vec sam je instalirao na pogresnu particiju, pa zelim da prebacim, ako ne moze, onda cu da je obrisem, pa ponovo instalaciju.

jedno pitanje u vezi GTA Online i ove verzije za dz sa EPIC-a.
da li se dobija 1000000$ u GTA online? ja nisam dobio, a negde sam citao valjda da sa free Premium verzijom dolazi i taj novac za Online. to se odmah dobije ili treba nesto da odradim da bih dobio?

Nazad
Vrh Dno