Šta je novo?

GTA V

Procitas naziv video klipa: Grand Theft Auto: San Andreas - Remastered Trailer (4K) (fan-made)

i njegov opis: This video re-imagines it as if it was remastered and enhanced for contemporary systems.

...It is not though, this is only an animation.

Dobro i meni i dalje nije jasno sto u temi za gtav i sto je interesantno ako nikad necemo igrati ovakav SA da je bar update neki bilo bi top... ovako samo mozemo da se izbedacimo :-D

Jel ima svrhe sad da se kupuje gta v? Mislim zbog broja igraca, ne znam da li je smanjeno nesto, i da li moze solo da se igra, ili mora sa jos nekim.

Sent from my Redmi 8A using Tapatalk

Ok, a da li moze solo da se igra online? Posto sam uglavnom video da igraju vise njih zajedno, pa ne znam ni sta bih mogao da radim :)

Sent from my Redmi 8A using Tapatalk

Ja uzo da igram online. Solo. Zanimljiv je, ima tonu stvari koju mozes da radis. Kupis jedan biznis, on ti omoguci kupovinu jos 3 nova. Skoro svaki od tih biznisa omogucava nove misije za solo ili timsko igranje. Ali kao sto sam ranije predpostavio ima grinda u 3 lepe. Grind prepolovi zabavu. Ok da neku misiju odigras po 3 4 puta ali da moras po 20 puta da odigras nesto samo da bi napravio sledeci korak, da bi imao lovu za sledeci biznis, to je bas mnogo. Pri tom sav prihod cuvam za sledeci biznis. Nisam žele zeku kupio sa strane. Gledam ima vozila od po par miliona da se kupe. Daa bih za jedan nivo upgradovao motor na krntiji koju vozim treba da dam 38k. Prigusivac i extended mag za pistolj 15k.

Solo ne solo grindčina te ceka. Nije moguce probati sve sto online nudu onako sa ukusom po jednom 2 puta jer je 80% stvari zakljucano iza brda miliona koji su ti potrebni da otkljucas biznise koji donose nove mogucnosti i misije.
Ruku na srce imas dosta pvp modova, koji su zanimljivi. Poslednje sto je mene odusevilo su trke formula. Za te modove ti nije neophodno nista i mozes maltene odmah da ih igras. Mada kad kad krenes putem biznisa i pravljenja para te pvp modove ces dozivljavati kao tracenje vremena i iskuliraces ih.

Ja cu jos malo da se iscimam dok ne otvorim prvi biznis koji pasivno donosi lovu, bunker, pa cu se tu verovatno zaustaviti.
Imas na yt klipove koji objasnjavaju kako najefikasnije da zapocnes biznis put. Gledaj samo da bude svez, iz 2020.

Kupis kafic 3 misije imas koje se konstantno ponavljaju mene to smara heist sam glrdao i svidja mi se ali ne znam kako to da igram...

Idi na Lester misije, oznacene kao L. Kredec od svog apartmana, kuce ili sta vec, kreces redom, na kraju dolazis do final heist i tu ces napraviti dobre pare.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Igraj, vremenom ce se pojaviti. Zvace te [emoji3526]

Lester te zove da kupis arkadiu koja ti omogucava pristup poslednjem kazino hajstu.
Medjutim izuzev toga imas ikonicu L ili H na mapi, jedna je u parku druga je lesterova kuca, idi na obe, pogledaj sinematike i onda ces moci iz svog apartmana da pokrenes misiju za hajst.
Moras da imas high end apartman da bi mogao da pokrenes hajstove.
Ja sam odradio onaj prvi uvodni hajst i onaj prison break i resio da zabatalim hajstove zato sto previse zavisis od ostalih igraca. Ubiju nekog aj ispocetka. Poslednju misiju prison breaka sam iz 15og puta preso. Odusto bih na vec na 5om nego reko kad sam se vec iscimao sa 4 setupa i kad sam dao obaveznih 50k za troskove, da onda bar povratim pare i ispostujem do kraja.

Poslednja izmena:
Prison brake je pesma uz pravi tim. Sve su te misije polagane, brzo se zavrse.

Pa sta hoces, znas koliko sam morao da igram za 700 mil? [emoji23][emoji23][emoji23]

Pa sta hoces, znas koliko sam morao da igram za 700 mil? [emoji23][emoji23][emoji23]

700mil? Jedino ako igras od 2007e :D
Ako vas uhvati Rockstar da ste uzeli modovane pare, da li vam banuju online ili komplet gta 5?

Poslednja izmena:
700mil? Jedino ako igras od 2007e :D
Ako vas uhvati Rockstar da ste uzeli modovane pare, da li vam banuju online ili komplet gta 5?

Ne banuju nista, ako se uradi na pravi nacin [emoji3526] Sve sam zaradio postenim radom, prodajom droge [emoji23]

Ne znam kako rade, iskreno receno. Dao sam im nalog, psole sat vremena sam oostao multimilioner [emoji23] i sa level 200, na 500 [emoji23]

U bre to mi malo rizicno da dajem nekome svoj steam. A dobro ako udje neki moder u sesiju uso je i to je to. Do tada trke i ostale pvp zezancije [emoji2]

Smorise moderi u sesijama, a i svi oko njih. Samo traze pare. Zato isprqznim sesiju i peglam sam.

A sada kada vec imas lovu, i kada si predpostavljam sve kupio, sta te vuce da igras?

Nazad
Vrh Dno