Ja uzo da igram online. Solo. Zanimljiv je, ima tonu stvari koju mozes da radis. Kupis jedan biznis, on ti omoguci kupovinu jos 3 nova. Skoro svaki od tih biznisa omogucava nove misije za solo ili timsko igranje. Ali kao sto sam ranije predpostavio ima grinda u 3 lepe. Grind prepolovi zabavu. Ok da neku misiju odigras po 3 4 puta ali da moras po 20 puta da odigras nesto samo da bi napravio sledeci korak, da bi imao lovu za sledeci biznis, to je bas mnogo. Pri tom sav prihod cuvam za sledeci biznis. Nisam žele zeku kupio sa strane. Gledam ima vozila od po par miliona da se kupe. Daa bih za jedan nivo upgradovao motor na krntiji koju vozim treba da dam 38k. Prigusivac i extended mag za pistolj 15k.
Solo ne solo grindčina te ceka. Nije moguce probati sve sto online nudu onako sa ukusom po jednom 2 puta jer je 80% stvari zakljucano iza brda miliona koji su ti potrebni da otkljucas biznise koji donose nove mogucnosti i misije.
Ruku na srce imas dosta pvp modova, koji su zanimljivi. Poslednje sto je mene odusevilo su trke formula. Za te modove ti nije neophodno nista i mozes maltene odmah da ih igras. Mada kad kad krenes putem biznisa i pravljenja para te pvp modove ces dozivljavati kao tracenje vremena i iskuliraces ih.
Ja cu jos malo da se iscimam dok ne otvorim prvi biznis koji pasivno donosi lovu, bunker, pa cu se tu verovatno zaustaviti.
Imas na yt klipove koji objasnjavaju kako najefikasnije da zapocnes biznis put. Gledaj samo da bude svez, iz 2020.