Šta je novo?

GTA V

Red dead redemption 2 [emoji23]

Gledaj, zanimljivo je dok ne pokupujes sve, ali bukvalno sve. Posle toga, postane smaranje, samo se vozikas okolo, bez nekog cilja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Aaa [emoji2] mora da je trebalo vreme za privikavanje sa brzog gtaa na spori rdr2.

Pa predpostavio sam da je tako. Jedino da koristis sav taj hardver koji imas da se sprdas sa ostalim igracima u sesiji.
Inace za mene, veca je car u putu do vrha od samog vrha. Ali ovde je brevise grunda pa je put bas repetativan :D
Nista hvala na infu!

Najbolje je da nasjes ekipu, sa kojom ces da igras heist i koristis glitcheve. Ja sam na Ps4 igrao sa nekim likovima iz Londona, po ceo dan i noc. Ljudi su stvarno maheri i ogromne pare smo pravili. Onda postadoh cale i nisam imao vremena za Gta. Sada ga igram preko pc, a ni glitcheve vise ne pratim, niti igram misije.

A video sam na yt da svako malo izlaze neki videji koji pokazuju neke glicheve. Medjutim ti glichevi su mi otp gora stvar od grindanja.
Videcu ako naleti neki koji donosi ozbiljnu lovu pa da ga isprobam.
Video sam neki gde lik u sred misije udje u benzinsku pumpu i opljacka kase, izadje, predje ulicu pa se vrati i ponovi radnju i tako u krug dobivsi u svakoj iteraciji po 300 dolara. I tako 30 puta. Glichevi te vrste su mi bas ispiranje mozga.

Ma mis mo radili samo bank heist. Ako sam ja host, zna se tacno na samom kraju misije, kod kog kamena u reci treba da se izadje iz igre i ponovo udje. Tako mi ostane sacuvano finale i ne moram ponovo da radim sve misije. Host nikad’ nije uzimao novac. Dvojica su dobijali po 40%, jedan 20%, host 0 i sve tako u krug, na kraju svi dodju na isto.

Kapiram..za ozbiljnije obrtanje love ipak je ekipa neophodna i to dobra ekipa.

Moramo se stvarno skupiti? Nas 4 i da pravimo vama pare. Idemo redom, sve igramo. Kupus1310 je nick.

A o kakvoj lovi vi sanjate:) Za neke, da kažem normalne stvari, dovoljan ti je 1ortak i volja da igraš malo duže...

UKRATKO: Teško je samo dok ne upgrade osnovne stvari u poslovima, posle toga kupuješ suplaJ, a igraš druge stvari, i prodaješ taj suplay :D

Ajde ahhaha sta da upgrade? Kupio sam bunker i klub i nosta bleje tako klub ima smor misije kpje se ponavljaju...

Ajde ahhaha sta da upgrade? Kupio sam bunker i klub i nosta bleje tako klub ima smor misije kpje se ponavljaju...

Greška đole, Greška... TI bi sve i odma na gotovo... Prvo radiš poslove iz MC-a i jedan po jedan nadograđuješ do maximuma (u početku moraš da IDEŠ po suplaj, kasnije ceš ih kupovati, kad ti se to isplati, nakon nadogradnje da duže traje suplaj.) i prodaješ te poslove i nikako paleto bej. TO je smrt. Ubija volju za igrom. Plati skuplje ali bliže.

Lamar misije, one donose novca. Hesitove iz fasility (to mogu 2 čoveka iz apartmana mora 4.)

HINT: Više novca dobijaš kada deliš na 2 nego li na 3 ili 4 :))))))))

I stpljenje.

Kad sredis MC, onda ide BUNKER, pa TEK ONDA noćni. Noćni je tu da sve to objedini.

Pa sta znam gledao sam da kupim nesto nadao se da ce da donosi pare otkud znam sta sa radim ja i dalje ne znam skupio sam nekih 3 mil

U formulu [emoji23][emoji23][emoji23]

Uloži u MC biznis prvo.

Lester misije su ti iz apartmana i iz facility-a :)

MS kada je pun, donosi od 120 000 do 500 000 po prodaji u zavisnosti od posla.

Zar nije neko skoro ovde ostavio uputstvo za sve ? Ja sam ga kopirao ali ga je drugi član ove zajednice napisao a ja pitao za uputstvo pre nekih godinuipodana. Opširno detaljno, svaka mu dala za to.

Prati uputstvoooo :)

Kad mogu, tu sam da dam sugestiju/pomoc. Al sad idem na BF4 da ROKAM :)

A sta je mc- ms? :-D nemam nista bukvalno samo neke trke i to je to... gluppsti...:-D

Poslednja izmena:
Online sam [emoji3526] Hajde igore.
MC-Motorcycle Club

Ne može da se preuzme igra na disk, već samo oni da instaliraju ?

Samo download sa Epic nalogom kroz Epic Launcher.

Ti kad skineš komplet igru, možeš iz Epic foldera da sačuvaš negde drugde GTA5 fajlove (ne znam koliko sada ima, oko 90GB mislim da je). Instaliraš Epic Launcher, uloguješ se, kreneš download na 10-ak sekundi, pauziraš, izgasiš Epic Launcher i prekopiraš u Epic-ov folder (zapravo Epic, GTA folder) onih prethodno sačuvanih 90-ak giga. Pokreneš ponovo Epic Launcher i kad kreneš sa download-om, krenuće i recheck fajlova. Kad recheck-ira, skinuće brzinski verovatno i neki update koji naleti, ali posle toga samo login i cepaš.

Poslednja izmena:
Pustio sam da se instalira, šta se dogadja kad istekne 21.05, ne može nakon toga da se preko naloga instalira, ili može ? Recimo ponovo instaliram sistem ?
Inače, dobio sam i račun na 0 dolara ,)

Može da se instalira i da ti ostane za vek vekova (makar tako Epic kaže, dok ne promeni mišljenje). Bitno je da se samo igra redeem-uje do 21-og, jer tada prestaje deljenje igre za džabe. Posle toga tebi igra ostaje na nalogu i cepaš dok se ne smoriš.

PS: Editovao sam gore poruku, pa pogledaj i ostatak iste.

Samo download sa Epic nalogom kroz Epic Launcher.

Ti kad skineš, možeš iz Epic foldera da sačuvaš negde drugde GTA5 fajlove (ne znam koliko sada ima, oko 90GB mislim da je). Instaliraš Epic Launcher, uloguješ se, kreneš download na 10-ak sekundi, pauziraš, izgasiš Epic Launcher i prekopiraš u Epic-ov folder (zapravo Epic, GTA folder) onih prethodno sačuvanih 90-ak giga. Pokreneš ponovo Epic Launcher i kad kreneš sa download-om, krenuće i recheck fajlova. Kad recheck-ira, skinuće verovatno i neki update koji naleti, ali posle toga samo login i cepaš.

Uuu, ovo mi je dragoceno, hvala puno :wave:

Nikada nisi ni mogao da skidas igre pa instaliras:-D to samo kod pirata imas , zato ima repackpva pun... znaci ne kupujes igre? :p

Pustio sam da se instalira, šta se dogadja kad istekne 21.05, ne može nakon toga da se preko naloga instalira, ili može ? Recimo ponovo instaliram sistem ?
Inače, dobio sam i račun na 0 dolara ,)

Na nalog ti je vezana biblioteka igara, tako da kad god da izbrišeš igru ili radiš reinstalaciju sistema, moći ćeš da dodaš postojeću igru koju si imao instaliranu preko Epic-a. Malo je to bez veze rešeno kod njih, bolje je to rešeno kod Steam-a da sam možeš da navedeš prethodnu instalaciju i on samo odradi re-check.

A sve što uzmeš na Epic-u, makar bilo i free, dobiješ račun i na mejl. :wave:

Vrh Dno