Šta je novo?

GTA V

Ovih dana izlazi intelova 8xxx serija tako da će na oglasima biti povoljnih i5/i7 procesora iz prethodnih serija, vidi da nešto od toga uloviš. Ili Ryzen 1600 ako ti se uklapa u budžet.

Poslednja izmena:
Resio da instaliram da tokom zime gazim ljude ponovo. Medjutim, kad kliknem da pokrenem igru izbacuje mi gresku Gta V has stopped working. Trazio sam po internetu resenje i video da nisam jedini sa tim problemom. Probao sam na razne nacine ali nista ne pomaze od onoga na sta sam nailazio. Jel imao jos ko ovaj problem i kako ga je resio?

Resio da instaliram da tokom zime gazim ljude ponovo. Medjutim, kad kliknem da pokrenem igru izbacuje mi gresku Gta V has stopped working. Trazio sam po internetu resenje i video da nisam jedini sa tim problemom. Probao sam na razne nacine ali nista ne pomaze od onoga na sta sam nailazio. Jel imao jos ko ovaj problem i kako ga je resio?

Isto se i meni danas to pojavi a juce instalirao igru i gazio, jedino sto sam uradio od tad je da sam instalirao sitne programe, skype, MSI AB, SS share,cc pogasio sam ih sve tu dole desno kod sata pustio igru i radi normalno...

ljudi da li u "video-displej-grafiks" setingu moze da se postavi na low ili je to do ripek verzije koja ne pusta ispod "normal"?

radi super kome laguje nek iskljuci verical syn.

Poceo sam skoro da igram gta, ali me zanima, kako da igram online misije sa drugim igracima?
Kad krenem online, samo imam druge igrace, bez misija?

Poceo sam skoro da igram gta, ali me zanima, kako da igram online misije sa drugim igracima?
Kad krenem online, samo imam druge igrace, bez misija?

Procitaj privatnu poruku.

Hteo bih da pitam druge: Da li ima ovde jedna ili dve osobe, koja je zainteresovana / su zainteresovane za prelazenje heistova za criminal mastermind challenge ? Ja sam 215 level, drug je 125. Imamo potencijalno jednog azijata 150 i neki level, ima skilla, ali to znaci da bi onda heistovi mogli da se igraju u periodu od 16 - 18 sati, zbog vremenske razlike. Zvucacu kao oglas za posao ali - pozeljno iskustvo u heistovima, 100 + level; ako je presao criminal mastermind, ja mu nudim 60 % od svakog finala kao host ^^ :p

Naisao na vest na mondu, ladno sam procitao stunning cunts ahahhahah

Nego da li je izlazio neki DLC sa dodatni misijama, ja sam samo prešao osnovnu priču. Za single payer pitam...

GTA-Online.jpg

Poslednja izmena:
nisu i nece verovatno nikad, bilo je planu i sve je palo u vodu posto je gta online postao prioritet i previse popularan a i donosi vecu zaradu sa shark karticama.

Pozdrav svima.

Imam problem što nikako ne mogu da ubacim u igru modove preko OpenIV.
Ne znam u čemu je problem, sve sam radio kao što sam video na tutorialu na YT.

original ili ne? ima i tu neke cake ako je original ne znam sta ti pravi problem, probaj opet iz pocetka i najbolje napravi backup ako nesto krene po zlu

original ili ne? ima i tu neke cake ako je original ne znam sta ti pravi problem, probaj opet iz pocetka i najbolje napravi backup ako nesto krene po zlu

Narodna verzija. Zbog toga je problem?

Skripte koje ubecim samo kopiranjem u glavni direktojium igre rade, dok modovi automobila koje ubacujem preko OpenIV neće nikako, budu opet stari auti iz igre.

Ja nisam znao da ima drugo uputstvo ili ti način za ubacivanje modova. Hvala.

Ne znam da li ima ali nista te ne kosta da proveris po sajtovima gde skidas i po youtube gde gledas, ali ako i postoji jedno upustvo onda definitivno nesto ne radis kako treba jer da si svaki korak ispratio do kraja imao bi modove koje ubacujes. Pogledaj po youtube gde imaju ti klipovi i gde se pominje to sto te zanima proces kako oni rade.

Proveo sam više sati gledajući tutoriale i sve radio korak po korak i nije uspelo pa sam tek onda ovde zatražio pomoć

Da li je neko ubacivao Redux mod 1.4?
Ubacim preko Open i nista.
Nece ni da je pokrene.. Izbacuje mi error file loader.
Da li je neko imao sličnih problema?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

aj pozz ljudi,da pitam kako da igram online multiplejer? koliko nacina ima,koliko klijenata? skino sam neki RAGE,zasad nece da mi radi jer kaze da mi zastarela verzija igre i moram je update,al ne znam kako i odakle patch skinuti i hoce li se to uopste instalirati,znam kakve su muke s tim prokletim offline patchevima..

Prosto i jednostavno- kupis orginal igru i sve radi. Sa narodnim verzijama nikako

Pozdrav svima, interesuje me par stvari:

Od skora (pre 2 dana) imam oriđiđi veržn, pa me interesuje ima li neko neku smernicu kako započeti što bolje ili jednostavno da idem na fazon što više misija? :)

Da li su modovi dozvoljeni i da li ima ograničenja ako jesu - koji smeju koji ne)

iskren da budem, ima skoro 300stranica i preko 4000 posta, pa trebaće mi bar dobrih 12h neprestanog čitanja da vidim da li je neko isto pitao i da nađem odgovore na moja. Nadam se da mi nećete zameriti :)

Kada ste vec podigli temu, ne postoji nacin da se promjene personalna auta bez nekog modovanja ? Nisam nikada vidio poentu kupovine automobila u story modu kada mozes bilo sta uzeti sa ulice jer ono kupljeno se svaki put mora uzimati iz garaze.

@Nebedab

- Single player nisam igrao tako da ti u tom delu ne mogu pomoci. Igrao sam samo online :)
- Bilo kakva modifikacija nije dozvoljena. Probao sam modifikaciju par automobila, klijent prilikom pokretanja je pronasao modifikaciju i obrisao je, pored toga rizikujes i blokiranje naloga. Za modove najbolje je da se koristi narodna verzija.

Proslo je skoro godinu dana od kada sam je poslednji put igrao, moguce da su sada izbacili nesto novo ali ja ne bih dirao oridjiji verziju.

@Glenn

Kako mislis promene bez modovanja? Svaki automobil mozes da modifikujes u servisu ili garazi u firmi. Na ulici se pojavljuju automobili srednjeg segmenta. Sportski i jaki automobili ne.

Kazem personalno auto. Ne mislim na modovanje vec ako kupim novo auto, ne moze biti moje personalno. Jer kada nastavljas igru, likovi voze defaultna personalna auta a ne koja si kupio. Pa moras ici preko cijelog grada do garaže, u zavisnosti gdje se nalazis, da promjenis auto. Onda radije ukradem nesto za promjenu. Pogotovo ako naleti klon Tesle Roadstera.

Michael ima onaj krš ala Hyundai Accent iz 2008-me. Izludjuje me. Jeep Trevora smara poprilicno.

Poslednja izmena:
@Nebedab

- Single player nisam igrao tako da ti u tom delu ne mogu pomoci. Igrao sam samo online :)
- Bilo kakva modifikacija nije dozvoljena. Probao sam modifikaciju par automobila, klijent prilikom pokretanja je pronasao modifikaciju i obrisao je, pored toga rizikujes i blokiranje naloga. Za modove najbolje je da se koristi narodna verzija.

Proslo je skoro godinu dana od kada sam je poslednji put igrao, moguce da su sada izbacili nesto novo ali ja ne bih dirao oridjiji verziju.

@Glenn

Kako mislis promene bez modovanja? Svaki automobil mozes da modifikujes u servisu ili garazi u firmi. Na ulici se pojavljuju automobili srednjeg segmenta. Sportski i jaki automobili ne.

Sve što pitam, pitam za online verziju :) Narodsku sam odavno preskočio jedno 4, 5, puta, tako da za nju nemam pitanja xD

Zato sam i pitao za modovanje...Na chatu javnom su odgovorili potvrdno, ali avaj, ne lezi vraže...uvek ima onih koji odgovore ono što želiš da čuješ pa posle kukaš jer nisi proverio xD

Ali sam ISKLJUČIVO mislio na ovo "ScriptHook" :) Ovo se u igri koristi, u toku igre možeš sve i sva, naravno na narodskoj verziji radi i ne reskiram ništa, na oriđiđi mnogo toga :D Jesam počeo tek, ali ne bih da tek i završim xD

Jeste da sad ti to dugo ne igraš, ali imaš li neki savet kao dosta iskusniji igrač ? :) Hvala na svakom vidu informacije :)

Nazad
Vrh Dno