Resio da instaliram da tokom zime gazim ljude ponovo. Medjutim, kad kliknem da pokrenem igru izbacuje mi gresku Gta V has stopped working. Trazio sam po internetu resenje i video da nisam jedini sa tim problemom. Probao sam na razne nacine ali nista ne pomaze od onoga na sta sam nailazio. Jel imao jos ko ovaj problem i kako ga je resio?
Normal je zapravo low.ljudi da li u "video-displej-grafiks" setingu moze da se postavi na low ili je to do ripek verzije koja ne pusta ispod "normal"?
Poceo sam skoro da igram gta, ali me zanima, kako da igram online misije sa drugim igracima?
Kad krenem online, samo imam druge igrace, bez misija?
original ili ne? ima i tu neke cake ako je original ne znam sta ti pravi problem, probaj opet iz pocetka i najbolje napravi backup ako nesto krene po zlu
Probaj drugo upustvo.
Koje, može link?
@Nebedab
- Single player nisam igrao tako da ti u tom delu ne mogu pomoci. Igrao sam samo online
- Bilo kakva modifikacija nije dozvoljena. Probao sam modifikaciju par automobila, klijent prilikom pokretanja je pronasao modifikaciju i obrisao je, pored toga rizikujes i blokiranje naloga. Za modove najbolje je da se koristi narodna verzija.
Proslo je skoro godinu dana od kada sam je poslednji put igrao, moguce da su sada izbacili nesto novo ali ja ne bih dirao oridjiji verziju.
@Glenn
Kako mislis promene bez modovanja? Svaki automobil mozes da modifikujes u servisu ili garazi u firmi. Na ulici se pojavljuju automobili srednjeg segmenta. Sportski i jaki automobili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari