Da, igram Online, moguce da je do servera... Dosta bizarnih problema sami serveri mogu prouzrokovati. Npr. sjenke su mi sasvim ok ali na onom mjestu u stanu su UZAS, nemam pojma ali sam siguran da ova igra ima fundamentalni problem sa AA.
@reviewsrb Kako mislis MFAAx8 ? U NCP postoji samo ON/OFF opcija, naravno ako ti je prije toga ukljucen MSAA u igri jer drugacije nece da radi. Trenutno koristim 4xMSAA ingame i MFAA ON u NCP.
Ok, sve mi je jasno ali mozes li postaviti screenshot ostalih postavki za GTA V u NCP ?
Stigla 960...evo senke, podesavanja koja nikako nisu mogla na 270x, prosek fps 42...
Nesto mi tu ne stima... meni sa GTX 980 igra neigriva (FPS je cesto ispod 25) sa Grass quality na Ultra... doduse ja sam na starijem 350.1 build-u, ali ne verujem da je toliko drasticno optimizovano u novijem update-u.U ruralnom delu ne ide ispod 27, prosek 30-32fps.
@Vuk40
Hvala za info. Sve zavisi na kom delu mape se nalazis... na pr. meni je tu FPS 45-55 sto je OK.
Moram priznati da je ovo prvi put da sam upalio Fraps, pre sam subjektivno ocenjivao. Ali i kad je fps 45-55 primecujem stutter koji mi smeta (treba mi G-sync), a i povremeni rubber-banding (ne znam kako bolje da opisem). Svakako nije najprijatnije iskustvo pa sam smanjio par opcija da budem cesce na onih magicnih 60 FPS.
(i verzija igre i drajveri su nam isti)
Vuk,ja sam iskljucivanjem vsync dobio manje frejmova na 750Ti... probaj mene radi da ukljucus...
ShadowPlay, mada za moju konfiguraciju i on mi je prezahtevan.
mada je ubedljivo najbolji, a i on za 5 min preko 1.5gb nakarika.
Simam, nisam se toga setio...cu prebacim na drugi.Ne bi trebalo da ima prevelikog uticaja na performanse, jedino ako snimaš na isti HDD na kome je i igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari