Šta je novo?

GTA V

Da li si probao da instaliras drajvere za monitor? Probaj da to nastimas preko CCC-a u Desktop management i Desktop Properties.

Ako nista od toga ne pomaze onda ti predlazem ovaj programcic koji ce ti sigurno rijesiti problem. Radi se o CRU (Custom Resolution Utility) programu : http://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU

U tom programu mozes da namjetis Custom rezoluciju sa istim postavkama na 60Hz.

Ne pomaze ni to, neki tezak bag.

Da li da pokusavam da instaliram gta 5 na komp sa ati 4650 1gb ddr3, 128 bit ili da se batalim toga?

Pih, Hvala, ajde ako neko ima viska da proda nek se javi

Pozdrav svima! Nema sanse da citam hiljadu strana ove teme pa mi nemojte zameriti ako odgovor vec postoji medju istim.
Naime, da li je neko imao problem sa pikselizacijom u donjem desnom delu ekrana dok igra GTAV? I kako resiti problem stalnog pucanja igre, jer se nakon xx minuta pojavi onaj windows prozorcic koji kaze da program prs'o, i naravno igra se ugasi (ovo sam na stranim forumima primetio da je cesta pojava)?

Hvala!

Jel moze neko da mi kaze kako se igraju one Wallride trke što igra onaj Mudja i ta decurlija na YouTube?

Pozdrav svima! Nema sanse da citam hiljadu strana ove teme pa mi nemojte zameriti ako odgovor vec postoji medju istim.
Naime, da li je neko imao problem sa pikselizacijom u donjem desnom delu ekrana dok igra GTAV? I kako resiti problem stalnog pucanja igre, jer se nakon xx minuta pojavi onaj windows prozorcic koji kaze da program prs'o, i naravno igra se ugasi (ovo sam na stranim forumima primetio da je cesta pojava)?

Hvala!
Skini drugu verziju igre, ta ti ne valja...ni tebi kao ni tim strancima u noci.

GTA 5 PROBLEM!!!!

Zdravo svima imamo problem sa gta online.Kupio sam original i sve kada udjem u online mogu da igram otprilike 15 minuta mozda i manje i u sred igrice izbaci problem ERR_GEN_ZLIB_2 i tera me da posetim njihov sajt ,ali ja nista ne razumem nista HITNO POMOC!!!!!

Hvala sto si odgovorio pokusacu to da skinem i da vidim da li ce raditi Hvala puno.Imam toliko problema sa gta zao mi je sto sam bacio pare uopste PREVISE PROBLEMA IMA !!

koje detalje da smanjim da bih imao u pustinji normalan FPS

A sta imas sa tom 290x? high resolution shadows, MSAA i Grass Quality su glavne "ubice" fps-a.
Sa tom kartom i sa i5 ne bi trebao da imas nikakvih problema.

pda mi na pojedina mesta oko 30 FPS u pustinji u gradu je ok ide I do 80 fps

Poslednja izmena:
Mozda je neki bagic... U pustinji bi trebalo mnogo bolje da radi... Probaj iskljuci Vsync.

Je l ima neki mod koji menja sve automobile? Skinuo sam neki RealisticCarPack v3 i ne raspakuje se ceo, pa mi ne vredi ništa. I koji je najbolji za grafiku?

Da sad ne listam, ima previše strana.

Ima li kakvih novosti o dlc za single? ili je to samo prica

Verovatno samo priča. Fokus je na MP jedino, ko pa igra SP, pričam o onima koji su kupili igru.

Pozdrav ljudi, zanima me kako da ubacim vise modova, da imam sve u fulu ? :)

Imam problema sa GTA online delom igre, znaci posle nekih pola sata sat igranja mi izbaci gresku koju mozete videti u attachment-u I ne znam sta da radim, pa ako bi mogla neka mala pomoc :)

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    19.2 KB · Pregleda: 162
Vrh Dno