Jel si instalirao update koji ti daje sama igra trebalo do sada da su je srediliSto je najtuznije od svega, kod mene je ORIGINAL![]()
Probajte ovaj mod za voznju i javite kako je, jer lik vozi samo simulacije voznje (odlicno) i po snimku mi mnogo obecava, toliko da bi uzeo novi hard konacno![]()
Ja sam spustio od reloaded i do sada ni jedan crash nije inala dok na 3dm ili kako bese crasuvala je vise misija jednostavno reloaded leti
Pazi samo da ti kolega weasel ne vidi post ovde, ima da ti da warn... Ja sam dobio warn od pomenutog a isto nisam postavljao nikakve linkove niti ista, samo sam pricao o "narodnoj" verziji igre@Mad_muzzy
To sto sam moderator znaci da moram da kupujem originale? Da se ne lazemo, 80% ljudi iz teme fura piratsku verziju, nisam postovao linkove ka pirateriji pa da razumem takvu reakciju?
Problem je sto se tema umjesto rasprave o samoj igri pretvorila u temu za rjesavanje problema na "narodnoj" verziji. Par strana su se spominjali doktori i lijekovi kao da je warez forum. A da ne spominjem one sto su nas redovno obavjestavali koliko % igre su skinuli.Pazi samo da ti kolega weasel ne vidi post ovde, ima da ti da warn... Ja sam dobio warn od pomenutog a isto nisam postavljao nikakve linkove niti ista, samo sam pricao o "narodnoj" verziji igre
Opet mi je pukao save, a do sinoc sve u redu. Mislim da je u pitanju Native trainer koji koristim. Verovatno snimanje igre, nakon koriscenja native trainer-a (kao sto sam ja radio) dovodi do korumpiranih save fajlova. Izbrisao sam ga, ostavio sam samo FoV, pa cemo videti. Naravno, moram da prelazim ponovo iste 4 misije...
@krale ma naravno da jesam, ali nista nije pomoglo.
@mad muzzy U launcher fajlu mi izbaci ovo izmedju ostalog :
[2015-05-25 23:05:54.588] [WARNING] Device lost.
[2015-05-25 23:05:54.588] [WARNING] Resetting device...
[2015-05-25 23:05:54.685] [WARNING] Reset failed with D3DERR_DEVICELOST.
Ovo je problem ali ne znam sta je, mozda je DirectX, mozda je C++ Runtime, mozda su driveri, zaista ne znam. Jaaaako jako puno ljudi ima isti/slican problem, pojedini su cak i na cistim sistemima imali crashove.
Pa onaj trainer, menjas skin, dodajes oduzimas pare oruzje, teleportujes se, spawnuješ kola, i jos 20 stvari.. pa trainerA sta je Native trainer? Meni je samo jednom pukao save tokom cele igre.
Probajte ovaj mod za voznju i javite kako je, jer lik vozi samo simulacije voznje (odlicno) i po snimku mi mnogo obecava, toliko da bi uzeo novi hard konacno![]()
Sto se tice DirectX-a, I C++ Runtime i sl. za GTA V je dovoljno, a i za 99% ostalih igara:
DirectX 9.0c potreban zbog zvucne karte, ovo je jedina verzija sa microsoftovog sajta koja radi kako treba sa 64-bit systemima: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109
C++ 2012, na linku imas i 64bit i x86 obe verzije su neophodne: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30679
Framework 4.5: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653
Sto se tice samog Win-a, pored toga sto je neophodna 64-bit verzija, za Win7 neophodno je da bude updejtovan na SP1, tako da dokle god ti nepise ovako nemas validan SP1:
Pogledajte prilog 171018
Meni je to pravilo problem kad je izasla igra, digo system odradio update na SP1 i nisam mogao da je pokrenem, nesecam se greske koju sam dobija, posto znam da je gore navedeno 100% ok proveravao sam drajvere i jos neke gluposti i pokrenem win update kao mozda mi fali jos nesto pa ce sam update da povuce i vidim da opet imam SP1 update odradio i igra proradila.
A sto se tice tvog problema, ako je sve ovo kako treba i clean reainstal drajvera ne pomaze (odradis DDU sto je naveo umart, pa jos i rucno odradis search amd i pobrises ako je ostao neki folder), jedino sto ostaje kao moguca opcija da ti multidisplay pravi problem, pa ako imas zakaceno 2 ili vise monitora ili monitor i TV, UPALI komp sa samo jednim monitorom zakacenim, drug je imao problem sa nekim igrama kad digne system sa zakacenim monitorom i tv-om i jedino ako pre paljenja ostavi samo jedan od ta dva igre rade, kasniji drajveri su mu to sredili, ali on se i dalje drzi sigurne kombinacije kad oce da se igra.![]()
Za ljude koje interesuje uticaj na misije, nema nikakvog baga ili slicno.
Jedino utice na tezinu igranja, nema vise probijanja i nekaznjenog divljanja.
Jedino sto nadjoh je neki mod za 2x duzi dan, ali koliko vidim to je za net..nista o modu za vreme,tj duzinu trajanja dana?
Odradio, ovaj mod je pod stavkom obavezno, vrhunski odradjeno...:Klanjanje
Svi aspekti voznje skretanje, slajdovanje, dodavanje gas, kocenje su maksimalno moguce realni.
Nema vise gubitka gasa, kocenja u mestu, skretanja za 90 stepeni....
Ostecena su prica za sebe, nema voznje posle dobrog udara, znaci koncentracija maximalno..
I na tastaturi je vrhunski dozivljaj, na volanu mogu da zamislim uz doziranje gasa...
Ne mogu se porediti, ovaj je za 3 koplja bolji od GTA IV...Ocekivao sam da ce barones da ispostujeVrh, jel ima slicnosti sa GTA IV, u kom mi je handling bio odlican, bolje, losije?
Vau ovaj mod bas rastura, voznja van puta, prevrtanje, ogibljenje, sasvim druga igra.
Kao sto Boris rece, covek zna znanje...
Eto zasto je GTA serijal nesto najbolje u svetu igara.
Igraci sami doteraju i ispeglaju igru kako zele.
Nije mi samo jasno zasto ovi moderi ne rade u pravljenju igre?
Cekamo sad prave modele automobila pa da uzivamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari