Šta je novo?

GTA V

Pa sa nekim likovima ce ti se otvoriti misije tako sto odes do kuce, pokusaj sa svima da se vratis do njihovih kuca, tipa majkl u svoju kucu, franklin u svoju a trevor u svoju pa negde ce bude misija.

...ili da se zargle,pa polete zajedno,inace tako dobijate dzetpek.

...ili da se zargle,pa polete zajedno,inace tako dobijate dzetpek.
kralju

Kad smo već kod susreta likova iy igre, jel vam se dešavalo da sretnete npr. Trvora sa drugim likom.

Posle skrivanja auta za bekstvo u misiji Blitz prebacio sam se sa Trevora na Michael-a i posle nekoliko skretanja kolima prošao pored Trevor-a sasvim slučajno. Michael reče nešto tipa WTF are you doing here, a Trevor I am late for a thing where you need to be, see you there soon.

Nešto u tom fazonu, i na to su mislili ludaci iz Rockstara.

Poslednja izmena:
Ja sam vec nekoliko puta na takvu situaciju naleteo. Ali vise namerno, da preuzmem nabudzeni auto zbog garaze itd, i pita me hocu li na pice isl

Kako je zabavan ovaj online.
Igram juce gledam 2 citera pucaju se obicnim puskama obojica god mode samo lete po mapi posto kao da koriste explosion rounds.
Predjem na drugi server naidjem na lika u kolima, a iz kola ispadaju vrece sa novcem. Zaradim par miliona. ☺

Kako je zabavan ovaj online.
Igram juce gledam 2 citera pucaju se obicnim puskama obojica god mode samo lete po mapi posto kao da koriste explosion rounds.
Predjem na drugi server naidjem na lika u kolima, a iz kola ispadaju vrece sa novcem. Zaradim par miliona. ☺

Mom drugu na slicnu foru samo iz puske izbacivali pare tj. vrece sa parama nakupio bio 4mil. i posle toga ban na 15 dana :D Ali mu sve ostalo na nalogu kad mu skinut ban.

Poslednja izmena:
@Nele11,
i ja sam se mucio ceo dan sa tim i uradio sam ovako:
Na mapi pronaso Lestera, napravili plan za pljacku:p, onda treba da se odradi heists sa Michael, da se ukrade neki policijski auto i onda se nastavlja igra po zadacima

pojavio mi se problem od juce cim mi loaduje story mode igra zakuca i pise not responding...da li se nekome jos desava slicno?

Uff, koliko puta u koliko razlicitih igara:mad:, moze biti zbog preteranog overkloka, mozda se drajver se nesto izbagovao, mozda treba uraditi update DirectX i slicno.

ma jok viidm desava se vecini na rockstar supportu..nesto su izbagovali sa social clubom

Probaj da izbrises Rockstar Social Club pa ga skini opet sa njihovog sajta i instaliraj.

Nema sta, igra je sve ludja i ludja, i prica i atmosfera i gameplay i garfika, vrhunski odradjeno.
Par SS
GTA5_2015_05_12_19_26_05_294.jpg GTA5_2015_05_23_17_25_12_843.jpg
GTA5_2015_05_23_17_26_50_848.jpg GTA5_2015_05_23_17_30_20_017.jpg

Ne znam za vas, ali mene su ovi prizori slatko nasmejali
GTA5 2015-05-16 16-38-38-77.jpg
GTA5 2015-04-30 00-05-09-24.jpg

Mom drugu na slicnu foru samo iz puske izbacivali pare tj. vrece sa parama nakupio bio 4mil. i posle toga ban na 15 dana :D Ali mu sve ostalo na nalogu kad mu skinut ban.
Ako stojis na ulici haker moze da ti upuca lovu, a da ne mozes da se odbranis. I zasto igrac da dobije ban za ovakav propust rockstara? Jesu napravili finu igru, ali mi se ne svidja njihova online politika. Sem toga taj hak se vrti od samog pocetka na konzolama i jos ga nisu zakrpili, a znaju da banuju igrace jer im tako manje ljudi kupuje one shark kartice il kako se bese zovu.

Ako stojis na ulici haker moze da ti upuca lovu, a da ne mozes da se odbranis. I zasto igrac da dobije ban za ovakav propust rockstara? Jesu napravili finu igru, ali mi se ne svidja njihova online politika. Sem toga taj hak se vrti od samog pocetka na konzolama i jos ga nisu zakrpili, a znaju da banuju igrace jer im tako manje ljudi kupuje one shark kartice il kako se bese zovu.

Sa Rockstar support stranice:

If you were the unwilling recipient of an impossibly large amount of GTA$, you do not need to worry about disciplinary action against your account. However, please be aware that we will be making community-wide automatic adjustments to players’ account balances to remove the modded money.

If you were not engaged in any willful cheating or exploiting yourself, you do not need to worry about getting caught up in our work to separate out cheaters from the rest of the population.

Question: Do I need to report to Rockstar Games the fact that I was given a huge amount of modded money I didn’t want?
Answer: No, you do not need to report this. We are able to tell the difference, automatically through gameplay data, between the cheaters and the players who received this money innocently. Players who were willingly cheating are notified about any action taken against their account. If you were not cheating, you do not need to do anything further.

https://support.rockstargames.com/h...pdate-on-GTA-Online-Cheaters-and-Modded-GTA-?

Poslednja izmena:
Hvala Monarch, znaci da je rolov drug ko zna sta radio tj pokusao sam da upucava kes. Ne verujem bas da mogu da naprave razliku dal ti je kesa sa novcem direktno upucana ili si je pokupio pored sebe jer je slicno.
Sto neko napisa, uzimanjem hakovanog novca samo sebi upropastis igru. Ja sam tako dobio milione, nakupovao sva dobra vozila i nemam zelju ni da ih koristim, a i realno nisu bas nesto. Jedino sto koristim buzzard ili savage i kurumu za misije, a to sam sam zaradio od misija pre hakera.

Hvala Monarch, znaci da je rolov drug ko zna sta radio tj pokusao sam da upucava kes. Ne verujem bas da mogu da naprave razliku dal ti je kesa sa novcem direktno upucana ili si je pokupio pored sebe jer je slicno.
Sto neko napisa, uzimanjem hakovanog novca samo sebi upropastis igru. Ja sam tako dobio milione, nakupovao sva dobra vozila i nemam zelju ni da ih koristim, a i realno nisu bas nesto. Jedino sto koristim buzzard ili savage i kurumu za misije, a to sam sam zaradio od misija pre hakera.

Pa pazi sa tom kolicinom novca bi mogao da kupis kola za trke kao sto su entity ( jedna od boljih za trke ) i da ih nabudzis u shopu maksimalno i da se ostali automatski slikaju kad pocnu trke.

Iskreno se nisam nadao da ce se ovo vrlo brzo pojaviti, makar nisam uspeo da vidjam do juce kad je lik stojao na nekom Bus-u i pucao pare. A pored njega je bilo jedno 10-15 ljudi i svi su trazili pare. Nazalost to je jako lose za nove igrace, jer sam svojih prvih milion/dva stekao na muke kroz trke i heist. Nisi na pocetku mogao nikog da vidis da vozi tenk, sad redovna pojava vidjam tenkove po mapi..

Necu da lazem, prisao sam i ja tom busu i uzeo jedno 5,6 milki i nisam hteo vise. Dovoljno da mogu da sredim ostale automobile za trke posto redovno igram to i kupio jos jedan stan pored mog ( mozes max 2 stana/apartmana da imas ) i zbog jos dodatnih 10 slotova u garazi.

Uskoro sam Rank 55.

Poslednja izmena:
Pa manje ce ljudi i da igraju cim sve nakupuju. Da bi zaradio te pare moras da se oderes od misija koje su dosta bolje od heista za budzenje ranka i kinte jer je nebitno dal neko izadje, cesto i jedan igrac moze sve da odradi, a mozes i da parazitiras. Kad vidim da svi jurnu da odrade, tipa da kradu heli i sl ja ih pustim i vratim se za par minuta da vidim kako ide i dal treba da se aktiviram :p Sada sam lvl 100 i jedino mi ostalo da otkljucam minigun.
Nasao sam neku temu na gta forumu koji su najbolji automobili u klasama i sve sam ih nabudzio tako da sada ne brinem kada za trku stave custom automobile.

Poslednja izmena:

Nije radio nista jednostavno u onom prvom ban wave-u su mnogi zbog toga popili ban na 15 dana. Mozda su to resili sad.

Ljudi, samo jedno pojašnjenje. Pri instalaciji steam verzije, mora se napravi social club acc za koji se veže igra? U kakvoj su "relaciji" taj rssc i igra? Jel može neko da igra igru da se ne uloguje u rssc (igraonica u pitanju)? Šta npr ja pustim igru da se skida i neko dođe prvi pokrene i poveže igru sa svojim rssc accountom?

Ja kada startujem preko steama pre nego sto krene ucitavanje izbaci prozor za social club i loguje se na social club nalog pomocu kojeg i preko sajta citam poruke, trazim poslove koje ovako ne mozes da nadjes u samoj igrici sem ako te neko ne pozove. Znaci mora sc nalog koliko se secam, za online sigurno i kad jednom povezes svoj steam sa sc nalogom to je to, moze da se igra samo preko steama, ne znam dal mozes da menjas sc nalog nakon sto si povezao. Nisam kuci da proverim. Jednom nisam mogao da se logujem na sc iz steama, mislio sam da me banovali zbog hakera :D i prebacivao me na singleplayer.
Napravili su job kao rampa tj platforma od kontejnera na nekih 20m visine, a dole skakaonice. Dva tima, jedan na platformi gde se stvaraju rpg i dole ekipa sa zentorno i c4. Mislim da se job zove stunters vs rpg, nije lose, samo ima par bugova. Kada ima preko 10 igraca rpg pobedjuje, ispod toga je zanimljivije, ali se dobija dosta manje rp i $.

Poslednja izmena:
Pa manje ce ljudi i da igraju cim sve nakupuju. Da bi zaradio te pare moras da se oderes od misija koje su dosta bolje od heista za budzenje ranka i kinte jer je nebitno dal neko izadje, cesto i jedan igrac moze sve da odradi, a mozes i da parazitiras. Kad vidim da svi jurnu da odrade, tipa da kradu heli i sl ja ih pustim i vratim se za par minuta da vidim kako ide i dal treba da se aktiviram :p Sada sam lvl 100 i jedino mi ostalo da otkljucam minigun.
Nasao sam neku temu na gta forumu koji su najbolji automobili u klasama i sve sam ih nabudzio tako da sada ne brinem kada za trku stave custom automobile.

E to me najvise nervira oko online dela igre. Kako je moguce da se takve akcije tolerisu? Redovno kada radim misije uvek ima jedan lik koji izbleji celu partiju i na kraju dobije isto para i leveluje isto kao i ostali. Poptuno besmisleno ...

@Mad_muzzy

To sto sam moderator znaci da moram da kupujem originale? Da se ne lazemo, 80% ljudi iz teme fura piratsku verziju, nisam postovao linkove ka pirateriji pa da razumem takvu reakciju?

@Vuk40

Da, ja se kao pa igram puno pa znam takve stvari.

Poslednja izmena:
Da li ti razumes da ne mozes tako da razgovaras sa moderatorom, pogotovo na ovom forumu ? @Gizmo, oprosti mu, mlad je, naucice ... :)

Nazad
Vrh Dno