- Učlanjen(a)
- 04.04.2015
- Poena
- 19
Pa sa nekim likovima ce ti se otvoriti misije tako sto odes do kuce, pokusaj sa svima da se vratis do njihovih kuca, tipa majkl u svoju kucu, franklin u svoju a trevor u svoju pa negde ce bude misija.
kralju...ili da se zargle,pa polete zajedno,inace tako dobijate dzetpek.
Kako je zabavan ovaj online.
Igram juce gledam 2 citera pucaju se obicnim puskama obojica god mode samo lete po mapi posto kao da koriste explosion rounds.
Predjem na drugi server naidjem na lika u kolima, a iz kola ispadaju vrece sa novcem. Zaradim par miliona. ☺
Ako stojis na ulici haker moze da ti upuca lovu, a da ne mozes da se odbranis. I zasto igrac da dobije ban za ovakav propust rockstara? Jesu napravili finu igru, ali mi se ne svidja njihova online politika. Sem toga taj hak se vrti od samog pocetka na konzolama i jos ga nisu zakrpili, a znaju da banuju igrace jer im tako manje ljudi kupuje one shark kartice il kako se bese zovu.Mom drugu na slicnu foru samo iz puske izbacivali pare tj. vrece sa parama nakupio bio 4mil. i posle toga ban na 15 danaAli mu sve ostalo na nalogu kad mu skinut ban.
Ako stojis na ulici haker moze da ti upuca lovu, a da ne mozes da se odbranis. I zasto igrac da dobije ban za ovakav propust rockstara? Jesu napravili finu igru, ali mi se ne svidja njihova online politika. Sem toga taj hak se vrti od samog pocetka na konzolama i jos ga nisu zakrpili, a znaju da banuju igrace jer im tako manje ljudi kupuje one shark kartice il kako se bese zovu.
If you were the unwilling recipient of an impossibly large amount of GTA$, you do not need to worry about disciplinary action against your account. However, please be aware that we will be making community-wide automatic adjustments to players’ account balances to remove the modded money.
If you were not engaged in any willful cheating or exploiting yourself, you do not need to worry about getting caught up in our work to separate out cheaters from the rest of the population.
Question: Do I need to report to Rockstar Games the fact that I was given a huge amount of modded money I didn’t want?
Answer: No, you do not need to report this. We are able to tell the difference, automatically through gameplay data, between the cheaters and the players who received this money innocently. Players who were willingly cheating are notified about any action taken against their account. If you were not cheating, you do not need to do anything further.
Hvala Monarch, znaci da je rolov drug ko zna sta radio tj pokusao sam da upucava kes. Ne verujem bas da mogu da naprave razliku dal ti je kesa sa novcem direktno upucana ili si je pokupio pored sebe jer je slicno.
Sto neko napisa, uzimanjem hakovanog novca samo sebi upropastis igru. Ja sam tako dobio milione, nakupovao sva dobra vozila i nemam zelju ni da ih koristim, a i realno nisu bas nesto. Jedino sto koristim buzzard ili savage i kurumu za misije, a to sam sam zaradio od misija pre hakera.
Hvala Monarch, znaci da je rolov drug ko zna sta radio tj pokusao sam da upucava kes. Ne verujem bas da mogu da naprave razliku dal ti je kesa sa novcem direktno upucana ili si je pokupio pored sebe jer je slicno.
Sto neko napisa, uzimanjem hakovanog novca samo sebi upropastis igru. Ja sam tako dobio milione, nakupovao sva dobra vozila i nemam zelju ni da ih koristim, a i realno nisu bas nesto. Jedino sto koristim buzzard ili savage i kurumu za misije, a to sam sam zaradio od misija pre hakera.
Pa manje ce ljudi i da igraju cim sve nakupuju. Da bi zaradio te pare moras da se oderes od misija koje su dosta bolje od heista za budzenje ranka i kinte jer je nebitno dal neko izadje, cesto i jedan igrac moze sve da odradi, a mozes i da parazitiras. Kad vidim da svi jurnu da odrade, tipa da kradu heli i sl ja ih pustim i vratim se za par minuta da vidim kako ide i dal treba da se aktiviramSada sam lvl 100 i jedino mi ostalo da otkljucam minigun.
Nasao sam neku temu na gta forumu koji su najbolji automobili u klasama i sve sam ih nabudzio tako da sada ne brinem kada za trku stave custom automobile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari