Šta je novo?

GTA V

@mihailo998
Jedna od ove dve stvari je meni izazivala dosta dropova u nekim random momentima, iako je fps uglavnom oko 35-40.
Prva je Google Chrome, gde je totalno gašenje procesa kroz desni klik na ikonicu kod sata pa exit, ili kroz task manager, gde pogasiš procese, a druga je utorrent. Uvek sam ih gasio zajedno, tako da ne znam šta bi od to dvoje pravilo problem, ali svaki put kad to odradim, nemam uopšte dropove i gameplay je fluidan.

Hmm vazi hvala probacu i to moguce da je do toga:) samo sto meni nisu random dropovi vec stalno nizak fps 25-30 sa dropovima a bilo je od 40-50 bez dropova. Ali u svakom slucaju verdi probati inace imam nizak cpu load ispod 50% pa sumnjam da nesto koci cpu da upotrebi punu snagu.

Instaliaro Malwerbytes nije nista nasao reinstalirao drajvere ali sam ubacio 14.12 umesto 15 jer beta nije htela nesto neam pojma. Ali fps i dalje ocajan igra se ponasao kao najvece g**no secka kasne kontrole imam osecaj da se raspada.:mad:

Eto odgovora, vidis da nesto ne valja oko graficke i drajvera.
Kako to nece? nece da pokrene instalaciju ili imas error pri instalaciji.

Eto odgovora, vidis da nesto ne valja oko graficke i drajvera.
Kako to nece? nece da pokrene instalaciju ili imas error pri instalaciji.

Pokrenulo je najnormalnije i sve se zavrsilo i zamo je izasao zuti prozor na kom je pisao da drajveri nisu uspesno instalirani (15 tj beta) a kad sam probao 14.12 izasao je zeleni prozor i drajeveri su bili uspesno instalirani.
Sad cu opet da probam i ubaci cu i taj log fajl sa greskom.

Koje si skinu za win 7 ili win 8.1?

Ljudi pomagajte igra mi je normalno radila, poslednji put igrao mozda pre 3-4 dana i sad kad sam opet uzeo pocela je da secka tj fps je oko 20-30 a bio je oko 40-50. Sta bi mogao biti uzrok problema?:wall:

Ugasi Windows Defender i Windows update oni najvise opterecuju Windows narucito na Windows 7 koji ima stotine update-ova i ko zna koliko definicija za Defender! Vidi u task manager sta opterecuje komp pa desni klik na to i open file location!

Meni je nedopustivo da ne moze da instalira drajvere.
Prvo bi se pozabavio time, probaj u Vista service pack 2 compatibility mode.

Eh, presao vise od 30%, sjajna igra, evo malo recenzije:

Startovao sam igru, nekako je isla po default setovanjima u windowed modu, odmah sam primetio da je sve nekako na normal detaljima te sam podigao detalje na high/very high.
U prvoj misiji, bio sam presrecan jer sam video da frejmrejt bukvalno stoji zakucan na 60 bez ikakvih dropova, fantasticno, zaista fluidan play.
Kada sam otvorio ceo grad, iz misije u misiju fps je isao i dalje na stabilnih 60 s tim da se tu i tamo spustio na ~50. Evo i sad nakon 30% igre, kvalitet igre je ostao isti, znaci FPS bukvalno glatko i nepromenjivo stabilan.
Takodje, 2-3x dnevno sam uradio po benchmark kako bih video da li ima neke razlike u FPS kada je PC bio prethodno opterecen ili sveze upaljen, ali je ovaj gamerski biser stoički izdržao svaki napor bez dropova u performansama.

Igra koju svaki PC igrač mora imati, ovoliko sati zabave retko se sreće.

9.9/10

Hvala. Resio sam tako sto sam ubacio exe fajl iz update 2.
A kad sam u vozilu i pritisnem desni klik i on izbaci. Zar to nije reseno sa update 1?
Ovo zavisi od misije do misije, tj. ne puca uvek.

Meni se desava jako smesno pucanje igre, naime kada pritisnem Q, van vozila za stek on kresuje, izbaci iz igre. Menjao sam komande i prebacio tu opciju na mis ali opet isto.
Dok recimo u vozilu normalno menjam stanice na tu komandu bez problema..

Ma ne pukne tu ...unistim kombi sve lepo i kada zavrsim misiju i igra sama krene da prebaci na frenklina tu stane ...

Neznam za vas ali ja sam imao samo onaj problem sto sam ispisao 2 strane nazad gde sam morao skip da radim.Ostalo mi sve super radi.Predjoh do sada 70% igrice bez lagova.

Citirao sam te bas na prosloj stranici i meni je isto pucalo tamo gde i tebi i isto sam resio sa SKIP ...medjutim par misija posle toga u ovoj "Plane Crash" misiji mi se desava crash u situaciji koju je nemoguce izbeci skipom...

Videh bas al neznam kako da ti pomognem meni je prosao bez kresovanja.necu da pisem nista vec sam popio warn...

Hmm vazi hvala probacu i to moguce da je do toga:) samo sto meni nisu random dropovi vec stalno nizak fps 25-30 sa dropovima a bilo je od 40-50 bez dropova. Ali u svakom slucaju verdi probati inace imam nizak cpu load ispod 50% pa sumnjam da nesto koci cpu da upotrebi punu snagu.

50% cpu? Meni ne spusta ispod 90 nikad (2500k 4Ghz).

Meni na i7 3730 ide uvek oko 80% opterecenje dok grafiku dize na 99% bez problema.
Inace igru sto vise igram,sve bolja postaje. Juce sam stigao do Trevora, bas su extra prvih par misija.
Nego da vas pitam,jel se bavite sa akcijama, jel vredi kupovati akcije one firme sto smo liku razduvali glavu preko mobilnog?!

Poslednja izmena:
Zna li ljudi neko dobar program kojim mogu video snimljen frapsom koji je tezak reda nekoliko GB da konvertujem u nesto pristojne velicine?

Nikako u igri ne mogu da podesim recimo zvuk motora, uvek se cuje preslabo cak i kada se ne odvija nikakav dijalog vecito prednjace neki drugi zvukovi na ulici. Ima li nekog resenja za to?

Meni se desava jako smesno pucanje igre, naime kada pritisnem Q, van vozila za stek on kresuje, izbaci iz igre. Menjao sam komande i prebacio tu opciju na mis ali opet isto.
Dok recimo u vozilu normalno menjam stanice na tu komandu bez problema..

I ja sam imao taj problem sa v3 lekicem. Vratio sam na v2 i igra radi bez problema.

Meni na i7 3730 ide uvek oko 80% opterecenje dok grafiku dize na 99% bez problema.
Inace igru sto vise igram,sve bolja postaje. Juce sam stigao do Trevora, bas su extra prvih par misija.
Nego da vas pitam,jel se bavite sa akcijama, jel vredi kupovati akcije one firme sto smo liku razduvali glavu preko mobilnog?!
Uvek ti je gpu usage 99%? Meni je 99% u nekim scenama gde lagano prebacuje 60fps a nekad padne na 45-46 a gpu sage 85-90. Ocajan port.
I ja sam imao taj problem sa v3 lekicem. Vratio sam na v2 i igra radi bez problema.
Isti slucaj, V2 ne izbacuje.

Eh, presao vise od 30%, sjajna igra, evo malo recenzije:

Startovao sam igru, nekako je isla po default setovanjima u windowed modu, odmah sam primetio da je sve nekako na normal detaljima te sam podigao detalje na high/very high.
U prvoj misiji, bio sam presrecan jer sam video da frejmrejt bukvalno stoji zakucan na 60 bez ikakvih dropova, fantasticno, zaista fluidan play.
Kada sam otvorio ceo grad, iz misije u misiju fps je isao i dalje na stabilnih 60 s tim da se tu i tamo spustio na ~50. Evo i sad nakon 30% igre, kvalitet igre je ostao isti, znaci FPS bukvalno glatko i nepromenjivo stabilan.
Takodje, 2-3x dnevno sam uradio po benchmark kako bih video da li ima neke razlike u FPS kada je PC bio prethodno opterecen ili sveze upaljen, ali je ovaj gamerski biser stoički izdržao svaki napor bez dropova u performansama.

Igra koju svaki PC igrač mora imati, ovoliko sati zabave retko se sreće.

9.9/10

A 9,9 zato što u životu ništa nije savršeno :), apsolutno se slažem kada kežeš gamerski biser, baš to jeste predobra je. Da znam normalnu ekpipu za MP kupio bi odmah čim predjem SP, ali sam čuo da je MP klasično ko će koga da kokne a to me uopšte ne interesuje.

Ne uvek,ali kazem ide do toliko. Ne znam sto kazes ocajan port,igra odlicno radi i super je optimizovana.
Inace ja jos nikada nisam imao problem sa bilo kakvim zaglupljivanjem i isoadanjem iz igre, steam verzija u pitanju.

Nikako u igri ne mogu da podesim recimo zvuk motora, uvek se cuje preslabo cak i kada se ne odvija nikakav dijalog vecito prednjace neki drugi zvukovi na ulici. Ima li nekog resenja za to?

Igraj se sa onim sfx zvukom kako li se zove podesavanje. Samo sto ga ja smanjim na minimum da bih cuo svoju muziku na self radiju :)

Ne uvek,ali kazem ide do toliko. Ne znam sto kazes ocajan port,igra odlicno radi i super je optimizovana.
Inace ja jos nikada nisam imao problem sa bilo kakvim zaglupljivanjem i isoadanjem iz igre, steam verzija u pitanju.
Pa da je odradjeno kako treba bilo bi zakucano na 99% i fps bi bio stabilan. Ovako procesor bije u 100% (sto je daleko od normalnog) a graficka seta.

Nazad
Vrh Dno