Šta je novo?

GTA V

Meni ide na k ovo prepuvacanje rusa preko MIC-a ... znaci smaraci teski... rokaju sve zive... level na liku mi je -1

Ja ih buraz iskreno nisam do sad cuo, cujem razne likove preko mic-a ponekad cak i smesne. Problem u Online sto ne mozes nikom verovati xD Vidis coveka pucaj pa ga pitaj posle sta je hteo xD Razmisljao sam se dal da uzmem ova Armored kola al definitivno moras kad se pojave tako likovi na mapi. E onda uzmes ta kola i onda im uradis taku penetraciju da samo odu off :D Al ne mogu da gresim dusu i mene su isto radili.

Vidjam likove *** koji su rank 250..

Upravo presao i odusevljen sam. Necu pisati o grafici jer mi nije ni bitna toliko, bitno je to da dok god sam igrao, uzivao sam, vrijeme je brzo prolazilo, a meni se nije prestajalo igrati. Odavno nisam imao takav osjecaj, mislim da to sve govori o ovoj igri.

Ja ih buraz iskreno nisam do sad cuo, cujem razne likove preko mic-a ponekad cak i smesne. Problem u Online sto ne mozes nikom verovati xD Vidis coveka pucaj pa ga pitaj posle sta je hteo xD Razmisljao sam se dal da uzmem ova Armored kola al definitivno moras kad se pojave tako likovi na mapi. E onda uzmes ta kola i onda im uradis taku penetraciju da samo odu off :D Al ne mogu da gresim dusu i mene su isto radili.

Vidjam likove *** koji su rank 250..

rank sa PS3-4 i sada PC... a ja sam -1 :-D

igra bi bila remek delo samo sa ovolikom i ovakvom mapom,kamoli sve ostalo.jedino kao i u svakom GTA mi smeta jako kratko vreme,forsiranje ludacke voznje i nerealan saobracaj.kul bi bio neki vise realan mod a ovo da ostane kao arkadni.

U koliko je nekome slika malo mutna moze da instalira onaj RBG pach. Radi na nVidia kartama i mnogo su boje zivlje. Licno probao i uverio se.

Igra ce tek da postane pravo remek djelo kad se bace moderi svega i svacega na posao (blizu je da se omoguci modovanje)

:)

[YOUTUBE]eODDe5rZI-U[/YOUTUBE]

Negde sam procitao da sve ovo radi iskljucivo na hdmi, mada ja sam osetio razliku odmah nakon pecha i prvog reseta, kako u samom GTA tako i u Win.
Da ne idem u off, trenutno koristim neki Samsung 19' ali onima koji su na vecim monitorima ce sigurno videti benefite.
Mislim da milje ne mogu da se promene u km, to sam i ja trazio..

Jeste, to je za hdmi patch. Čini mi se da je nvidia rešila ovaj problem, skoro sam formatirao disk i instalirao win8 i imam i bez tog fixa opciju da odaberem full rgb, ranije sam koristio fix.

Upravo presao i odusevljen sam. Necu pisati o grafici jer mi nije ni bitna toliko, bitno je to da dok god sam igrao, uzivao sam, vrijeme je brzo prolazilo, a meni se nije prestajalo igrati. Odavno nisam imao takav osjecaj, mislim da to sve govori o ovoj igri.
Sad možeš da odradiš i preostala 2 alternate endinga, a i misije u kojima imaš opcije pod A,B... Probao sam poslednju misiju A, pod B mi je mnogo bolje urađeno. A do 100% ima još toliko da se naigraš :)

Edit: jel zna neko kako se prateće rakete pale na ON u helikopteru ili lovcu? Stalno stoji na OFF. Mitraljez radi, obične rakete isto, ali prateće neće da prate.

Poslednja izmena:
Uzeo preko steam-a, kaze za tri i po sata zavrsava sa skidanjem, pa dok se instalira, taman uvece da isprobam. Hteo sam preko g2a, ali nesto pise rasprodato, te nesto 52e il sta li i reko da se ne zezam...
Nego jel mi i sada isto treba nalog na social club-u, da povezem sc i steam ili ne mora?

Treba ti Social Club, ne može bez njega. Steam je ovde isključivo u ulozi launcher-a.

Hvala, bas bezveze, ovim su onemogucili family sharing, a bas sam mislio da mogu da delim igricu sa bratom.

Narode, na greenmangaming-u, gta v preko brazilskog vpna i vaučerom od -23% iznosi 28 eura.
Ne znam da li vaučer još važi s obzirom da je vikend vaučer, ali uvek ih ima sa po -20%
Da bi ga iskoristili morate da stavite i adresu na nalogu na gmg-u. Probao sam sinoć medjutim kada na paypal-u odem na continue i čekam da me vrati na gmg da izvrsim kupovinu dodje do "oops.." greške.. Probaću večeras ponovo da nekako prevarim, a ako neko od vas pokuša neka javi.
Druga solucija koju nisam probao jeste da direktno na gmg-u unesem podatke sa kartice i tako kupim.
Tako da ako neko proba i uspe, neka javi :)

Poslednja izmena:
Ljudi pomagajte igra mi je normalno radila, poslednji put igrao mozda pre 3-4 dana i sad kad sam opet uzeo pocela je da secka tj fps je oko 20-30 a bio je oko 40-50. Sta bi mogao biti uzrok problema?:wall:

Narode, na greenmangaming-u, gta v preko brazilskog vpna i vaučerom od -23% iznosi 28 eura.
Ne znam da li vaučer još važi s obzirom da je vikend vaučer, ali uvek ih ima sa po -20%
Da bi ga iskoristili morate da stavite i adresu na nalogu na gmg-u. Probao sam sinoć medjutim kada na paypal-u odem na continue i čekam da me vrati na gmg da izvrsim kupovinu dodje do "oops.." greške.. Probaću večeras ponovo da nekako prevarim, a ako neko od vas pokuša neka javi.
Druga solucija koju nisam probao jeste da direktno na gmg-u unesem podatke sa kartice i tako kupim.
Tako da ako neko proba i uspe, neka javi :)

Nikako nemojte pokušavati da kupujete preko vpn-a na gmg, blokiraće vam acc + kartice/paypal vezane za njega za sve buduće kupovine, a jedini izlaz posle toga je da molite njihov support...

Ljudi pomagajte igra mi je normalno radila, poslednji put igrao mozda pre 3-4 dana i sad kad sam opet uzeo pocela je da secka tj fps je oko 20-30 a bio je oko 40-50. Sta bi mogao biti uzrok problema?:wall:
Ako je narodnjak onda si fasovao rudara, imao je neko taj problem na ovom forumu.

@rama
To već nisam znao, a i svakako nikad i ne kupujem od njih tako da nemam brige i da se desi to..

Poslednja izmena:

Precesljaj komp sa Malwarebytes Anti-Malware i ako nadjes Trojan.BitcoinMiner resio si problem sa fps.

Meni se isto neki dan dogodilo ali sam primetio tako sto je graficka pocela da se greje za 30 i kusur stepeni vise nego sto treba i da vrti na vecem obrtaju dok je u destopu a kada sam usao u bilo koju igru kao da je neko izvuko moju graficku i stavio duplo slabiju pa sam imao manji fps upola.

Posle brisnanja torjanca sve se vratilo u normalu!

Poslednja izmena:
Instaliaro Malwerbytes nije nista nasao reinstalirao drajvere ali sam ubacio 14.12 umesto 15 jer beta nije htela nesto neam pojma. Ali fps i dalje ocajan igra se ponasao kao najvece g**no secka kasne kontrole imam osecaj da se raspada.:mad:

Sad možeš da odradiš i preostala 2 alternate endinga, a i misije u kojima imaš opcije pod A,B... Probao sam poslednju misiju A, pod B mi je mnogo bolje urađeno. A do 100% ima još toliko da se naigraš :)

Edit: jel zna neko kako se prateće rakete pale na ON u helikopteru ili lovcu? Stalno stoji na OFF. Mitraljez radi, obične rakete isto, ali prateće neće da prate.
Sumnjam da imam srca da igram pod A i B. Vezao sam se za njih dvojicu haha

Vrh Dno