Šta je novo?

GTA V

Staviš GTA5.EXE od prethodnog update-a (br. 2). Neće više da puca.

Ja sam uzeo kao preorder i tada ovog upozorenja na samoj stranici nije bilo, jedino je trebao VPN za kupovinu ključa, a sam ključ nije imao bilo kakve restrikcije. Sada stoji upozorenje, a kako im je trebalo gotovo dve nedelje za ovu turu ključeva, ne bi me čudilo da je Rocsktar našao način da nove ključeve ograniči na BR.

Pa eto, ako kazes da tada nije pisalo, znaci da je sad ograniceno samo na Brazil. Ne da se kupi vec da se igra.. Opet bilo bi lepo da je to fora, ali kao sto kazes ti, a i nekoliko drugih ljudi, cim je ovoliko trebalo da kljucevi stignu, znaci da su pravili kljuceve samo za Brazil..

Obrisi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games i bice ti na engleskom!
QUOTE=mihailo998;4191071]Evo da ti pomognem ako hoces full scren alt+enter i odma ide full. Jezik nemoras u reg. dovoljno je napraviti text doc u folderu igre sa tekstom kojeg sad nmg da se setim. Proguglaj malo videces.[/QUOTE]
Hvala puno momci!

Ja sam uzeo preko Nuuvema na dan izlaska igre sa Brazilskim VPN-om i najnormalnije aktivirao igru preko Social Club-a, iste sekunde dobio kod u My Games meniju samog sajta. Ne verujem da su nesto menjali ali ne mogu ni da garantujem.
Licno mislim da je u pitanju samo fora da ne moze niko van Brazila (po IP adresi) kupiti igru kod njih, ali to se lako resi.

Trebalo bi da je pouzdano a verzije igre na sta tacno mislis ? Pise samo da li je kod za Steam ili za Social Club.

Mislim na verzije igre : Standard, Bonus, Day One, Uncut. Sto pise pod EDITION... Vjerovatno ima neke razlike...

Šta konkretno donosi update 3?

[4/21/15] GTAV PC Patch 335.1 Notes

Players can no longer purchase more vehicles than their properties can store.
Players can now launch a video card benchmark test from the main menu.
Fixed an issue where facial features would not save correctly when transferring a character from Xbox 360 or PS3 and changing genders while editing the character's appearance.
Fixed an issue where players could become stuck in the clouds when voting to quick restart the Humane Labs Heist.
Fixed an issue where markers in the Rockstar Editor could not be deleted with the mouse.
Fixed various audio recording issues with Rockstar Editor clips.
Fixed an issue where the Yacht would not appear in some recorded Rockstar Editor clips.
Fixed a rare issue where some Rockstar Editor clips could not be opened for editing.
Fixed an issue where the GTAV Launcher would not display the correct amount of time remaining for file downloads.
The Steam overlay has been moved to prevent it from covering up Launcher buttons.
Fixed an issue where the game would not save your settings when restarting in some instances.
Fixed a rare issue where the Steam version of the game would crash right after launching.
Windows Media Player is no longer required to install GTAV. Instead, Windows Media Foundation will be required.
Fixed an issue where the game would show the pause menu without player input.
Fixed an issue where the max frame rate would be incorrectly low in rare cases.

Ali onda moram da vracam datum pa mi net pobrljavi jer radi samo kad je datum ispravan... Nista onda cekamo update br.4 :)
Nigde nisam napisao da treba da se vrati ceo update 2, nego samo gta5.exe. Kod mene tako radi bez pucanja i vraćanja datuma.

Puca mi igra u misiji kad nabavis pistolj i pocne rokanje? Ima li kakve pomoci sem kupovine originala?

a low memory pucanje?jel' neko ima i jel' uspeo da resi?

Ima li neko ko igra Online ovde? Ako neko hoce, imamo TeamSpeak, pa mozemo da igramo Heist-ove i tako to...

Poslednja izmena:
a low memory pucanje?jel' neko ima i jel' uspeo da resi?

Jesi li mozda probao ovo:
Kod:
Thanks! I have a Samsung SSD and had the same problem. Changing settings in Samsung magician to maximum performance did the trick.
You can also manually check your virtual memory settings and make sure it is "System Managed" for your OS drive - in case you are using another brand of SSD and did this tweak a long time ago and forgot about it.

pronalazim se u oba resenja pa cu probam oba i javljam koje radi.

edit: nije potrebno menjanje profila u samsung magician-u.samo se upali sysem managed,nema problema vise.hvala svima!

Poslednja izmena:
Kako se kupuju Online kola ljudi?

Preko sajta na mobilnom.

Ljudi oce li neko da igramo neki Heist?

smor

Ako bih presao na fx8120 dali bih imao veci fps sada mi padne tokom voznje na 22-23 fps na pojedina mesta

malo proredi objekte,i nategni taj procesor.bilo bi bolje,ali ne i straobalno,narocito sto ta ploca iz potpisa nije za jaci klok koji fx-evima treba da bi se izborili.tipujem da sa nekih 4,4ghz sto nije nerealno ocekivati i sa malo proredjenim objektima ce da bude dosta bolje.

Taman dok HDD-ovi kapaciteta 10+TB postanu standard :)

Mogli bi dooosta toga da dodaju, tipa pljackanje bilo koje kuce,stana, prodavnice, lokala bilo sta. Slicno u Thief fazonu. Pa zatim unistavanje zgrada i objekata generalno kao u Battlefieldu... I imam jos ideja ali ne mogu se setiti sad bas :p

Mislim na verzije igre : Standard, Bonus, Day One, Uncut. Sto pise pod EDITION... Vjerovatno ima neke razlike...

Standard je samo kljuc, Bonus je sa 1 200 000$ (500 000$ za online i 700 000$ za Story mode). Ovo ostalo ne znam. Verujem da ima dodatna oruzja i tako to.
Ovo sam nasao za Uncut verziju ali nije sigurno

SteelBook with exclusive Artwork
World map
Stunt-Planes challenges
Online-Store concessions
Bonus outfits
Bonus Tattoos
Special Abilities Booster
Exclusive weapons

Kupio sam preko G2A International Standard verziju za nekih 46€ i download je u toku. Woooho :)

Odigrah i ovo čudo. Nemam zamerki, igrivost, grafika, muzička pratnja(u trojci i SA mi se možda više dojmila), priča, dijalozi, humor zaista vrhunski. Sa GTA serijalom nema šale.
Mala najava za ono što nas čeka u GTA VI, tamo negde 2020. i neke http://www.realtytoday.com/articles...e-date-gameplay-new-grand-theft-auto-wont.htm

Povrsina USA bez Aljaske je negde oko 7,7 miliona kvadratnih kilometara. Mapa u GTA V je velika oko 80 kvadratnih kilometara. Posto je nerealno ocekivati da tolika mapa bude nakrcana sadrzajem jednako koliko i sadasnja, recimo da zauzima 100 puta manje memorije po kvadratnom kilometru u odnosu na postojecu. Uz malo digitronisanja, to izadje na 57 terabajta. Ako je "samo" 10 puta "redja", onda 570 terabajta, a ako nije uopste redja, onda skromnih 5,7 petabajta. Mislim da je cak i najskromniji od ovih scenarija (57 terabajta) nemoguc, iz razloga ociglednih, jer bi igra bila ~1000 puta veca od sadasnje. Ja bih ovu vest okacio macku o rep, osim ako Rockstar nije izumeo neku novu fiziku. Ali onda ne bi pravili igre.

Nazad
Vrh Dno