Šta je novo?

GTA V

Pojavio se oglas na KP, GTA 5 za 2000 dinara, lik ima 55 pozitivnih ocena. Jel zna neko u čemu je fora :)

Sudeci po nicku, vec ih je šestero zavalio.. haha. Inace sta drugo moze biti osim ukradeno ako kosta day one 15€.

Stigla mi danas Nvidia GTX960!
Igra mi slicno radi i na normal i na very high podesavanja na oko 60fps ali u voznji zna da padne i do 40fps. Jos uvek se igram sa podesavanjima, vsync sam u nvidia control panelu ukljucio a u igrici iskljucio. Kada smanjim neka podesavanja igra mnogo cesce stoji na 60fps cak i u saobracaju tako da pokusavam da provalim sta to najvise smanjuje fps.
Zanima me da li ima neko kome igra radi bas zakucano na 60fps i u voznji?

Današnji patch dosta sredio performanse, bar u mom slučaju.

Stigla mi danas Nvidia GTX960!
Igra mi slicno radi i na normal i na very high podesavanja na oko 60fps ali u voznji zna da padne i do 40fps. Jos uvek se igram sa podesavanjima, vsync sam u nvidia control panelu ukljucio a u igrici iskljucio. Kada smanjim neka podesavanja igra mnogo cesce stoji na 60fps cak i u saobracaju tako da pokusavam da provalim sta to najvise smanjuje fps.
Zanima me da li ima neko kome igra radi bas zakucano na 60fps i u voznji?
Reflection, shadows nose podosta. Smanji malo.

Shadows mi stoji na High a reflection na Very High probao sam oba na normal da stavim i nije bilo nikakve razlike. Ali eto meni stoji na neka "medium" podesavanja te dve postavke nisu na very high i ultra.
Meni je to povećalo fps. Shadows high, reflection high, reflec. Msaa off.

Ovaj openIV je odlican program..koliko sam siguran vec sutra ce da izdaju neke modifikacije sa kolima...

odlicna igra prvih 3-4 sata igre sve radi lepo (narodna verzija je upitanju) kupicemo definitivno original kad bude bila neka rasprodaja.

45 u pojedinim delovima grada, ostalo od 60 na više. Podešavanja - dve opcije high, sve ostalo very high, 2x msaa. Ja prezadovoljan :)

45 u pojedinim delovima grada, ostalo od 60 na više. Podešavanja - dve opcije high, sve ostalo very high, 2x msaa. Ja prezadovoljan :)
Pa i meni 45 pada a ostalo 60fps. Moracu jos neke testove na youtube da vidim, ali izgleda ne isplati mi se da prelazim onda na intela ako nam isto radi. Meni cpu je i onako klokovan i imam CM hladjenje.
Ne znam jedino na i7 kako je

Poslednja izmena:
ja sam igrao pola sata vrhunska je igra, cepam sa 350.05 drajverima, ludilo igra..... MSAA je OFF, Shadows - Normal , sve ostalo nabudzeno manje vishe maximalno..... nemam reci! vSync je OFF ali je u nV Control Panelu ON! konstantno cepa na 60fps!!!!

GTX 970 G1 @1470Mhz, procesor @4300Mhz
VRAM ~ 3200mb
RAM >5200MB

Poslednja izmena:
ja sam igrao pola sata vrhunska je igra, cepam sa 350.05 drajverima, ludilo igra..... MSAA je OFF, Shadows - Normal , sve ostalo nabudzeno manje vishe maximalno..... nemam reci! vSync je OFF ali je u nV Control Panelu ON! konstantno cepa na 60fps!!!!

GTX 970 G1 @1470Mhz, procesor @4300Mhz
VRAM ~ 3200mb
RAM >5200MB

Smanji samo shadows sa veryhigh na high i ukljuci 4x msaa, igra puno bolje izgleda a imam 60 zakucano.

Edit: bas ugledah da si postavio na normal, probaj bar na 2x msaa, jer igra izgleda bas ruzno bez aa.

Poslednja izmena:
Izgleda da cu i ja morati da menjam grafiku. Moj HD 6970 vec nije dovoljno snazan...
Gledam R9 290 i razmisljam da li je vredno tih para (polovna) za razliku izmedju nje i R9 280 samo za ovu igru, jer druge i ne igram? Ali GTA kod mene ima jaaaako veliku replay value jer ja bukvalno jos igram GTA: SA...

Poslednja izmena:
Izgleda da cu i ja morati da menjam grafiku. Moj HD 6970 vec nije dovoljno snazan...
Gledam R9 290 i razmisljam da li je vredno tih para (polovna) za razliku izmedju nje i R9 280 samo za ovu igru, jer druge i ne igram? Ali GTA kod mene ima jaaaako veliku replay value jer ja bukvalno jos igram GTA: SA...
280/x je dovoljna.
molim te, reci mi koliko ti je vrama zauzeto, cisto da znam kako cu da prodjem sa mojom grafom, posto ima samo 2gb rama.
Oko 2400.

Pa i meni 45 pada a ostalo 60fps. Moracu jos neke testove na youtube da vidim, ali izgleda ne isplati mi se da prelazim onda na intela ako nam isto radi. Meni cpu je i onako klokovan i imam CM hladjenje.
Ne znam jedino na i7 kako je

A koja su ti podešavanja. Mislim da taj phenom ipak ne može baš da se poredi sa i5.

Poslednja izmena:
E ***a. Toliko sam para dao za gpu, a ne mogu da iskoristim njen potencijal zbog malo rama.

A koja su ti podešavanja. Mislim da taj phenom ipak ne može baš da se poredi sa i5.
Texture na High, Shadows na High, Reflection na very high, grass na high i sve ostalo na very high fxaa ON, msaa off, advanced graphic tamo sve off. 1366x768
Ma znam da ne moze ni sa novim i3 da se pored, nego mene zanima da li je moguce igrati ovu igru na 60fps i u toko vuznje da nema padovi, mnogo iritira kad pada sa 60 na 45 i manje oseti se.
Ti verovatno igras na vecu rezoluciju. Jel mozes molim te da probas igru na 1366x768 pa da mi kazes da li i dalje imas fps drop na 45?

Poslednja izmena:
Možda i jeste, ali sa smanjenim detaljima, a onda igra i ne izgleda bas prelepo :/

Meni je to native rezolucija na 18.5" monitoru pa izgleda lepo. Pa jel ima razlike u fps? Ja sam probao 800x600 i uporedjivao sa 1366 isti fps

Drugari, gde moze da se skine GTA V ? (stabilna verzija) Ako moze link (na pvt) ako je ovde zabranjeno. U napred hvala :)

Nazad
Vrh Dno