arheolog1981
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poena
- 395
Pojavio se oglas na KP, GTA 5 za 2000 dinara, lik ima 55 pozitivnih ocena. Jel zna neko u čemu je fora 
Reflection, shadows nose podosta. Smanji malo.Stigla mi danas Nvidia GTX960!
Igra mi slicno radi i na normal i na very high podesavanja na oko 60fps ali u voznji zna da padne i do 40fps. Jos uvek se igram sa podesavanjima, vsync sam u nvidia control panelu ukljucio a u igrici iskljucio. Kada smanjim neka podesavanja igra mnogo cesce stoji na 60fps cak i u saobracaju tako da pokusavam da provalim sta to najvise smanjuje fps.
Zanima me da li ima neko kome igra radi bas zakucano na 60fps i u voznji?
ljudi pogledate potpis i vidite da imam original na steamu :d
Reflection, shadows nose podosta. Smanji malo.
Meni je to povećalo fps. Shadows high, reflection high, reflec. Msaa off.Shadows mi stoji na High a reflection na Very High probao sam oba na normal da stavim i nije bilo nikakve razlike. Ali eto meni stoji na neka "medium" podesavanja te dve postavke nisu na very high i ultra.
U pitanju je mutljavina. Kradeno il' ko zna šta. I kad steam provali kaže dečko žako nam je jaoMoze li neko objasniti ovu pojavu?
Meni je to povećalo fps. Shadows high, reflection high, reflec. Msaa off.
Pa i meni 45 pada a ostalo 60fps. Moracu jos neke testove na youtube da vidim, ali izgleda ne isplati mi se da prelazim onda na intela ako nam isto radi. Meni cpu je i onako klokovan i imam CM hladjenje.45 u pojedinim delovima grada, ostalo od 60 na više. Podešavanja - dve opcije high, sve ostalo very high, 2x msaa. Ja prezadovoljan![]()
45 u pojedinim delovima grada, ostalo od 60 na više. Podešavanja - dve opcije high, sve ostalo very high, 2x msaa. Ja prezadovoljan![]()
ja sam igrao pola sata vrhunska je igra, cepam sa 350.05 drajverima, ludilo igra..... MSAA je OFF, Shadows - Normal , sve ostalo nabudzeno manje vishe maximalno..... nemam reci! vSync je OFF ali je u nV Control Panelu ON! konstantno cepa na 60fps!!!!
GTX 970 G1 @1470Mhz, procesor @4300Mhz
VRAM ~ 3200mb
RAM >5200MB
280/x je dovoljna.Izgleda da cu i ja morati da menjam grafiku. Moj HD 6970 vec nije dovoljno snazan...
Gledam R9 290 i razmisljam da li je vredno tih para (polovna) za razliku izmedju nje i R9 280 samo za ovu igru, jer druge i ne igram? Ali GTA kod mene ima jaaaako veliku replay value jer ja bukvalno jos igram GTA: SA...
Oko 2400.molim te, reci mi koliko ti je vrama zauzeto, cisto da znam kako cu da prodjem sa mojom grafom, posto ima samo 2gb rama.
Pa i meni 45 pada a ostalo 60fps. Moracu jos neke testove na youtube da vidim, ali izgleda ne isplati mi se da prelazim onda na intela ako nam isto radi. Meni cpu je i onako klokovan i imam CM hladjenje.
Ne znam jedino na i7 kako je
Texture na High, Shadows na High, Reflection na very high, grass na high i sve ostalo na very high fxaa ON, msaa off, advanced graphic tamo sve off. 1366x768A koja su ti podešavanja. Mislim da taj phenom ipak ne može baš da se poredi sa i5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari