Šta je novo?

GTA V

Imao sam cudan stuttering i kasnije sam skontao da je do v-synca u igri tako da sam ga u potpunosti ugasio i ukljucio/force kroz nvidia control panel sada klizi na 60 frejma :D stvarno dobro oprimizovana igra, cak i na 4k nema problema oko 40fps na maximlnim detaljima.

+1

vsync u igri ne radi najbolje, to sam primetio još kada sam prvi put startovao igru, samo što sam ja kroz drajvere forsirao adaptive u odnosu na klasični.

Poslednja izmena:
Posto moram da izbrisem neke igre jer mi je hard mali (300gb), a brisao bih DA:I, BF3, i jos po nesto, da li mi ostaju sejvovi, pogotovo za DA zato sto ga nisam presao, a sad mi se trenutno ne igra, a bilo bi mi glupo ponovo sve da prelazim ako me razumete. Ja mislim da su sejvovi u cloudu, ali opet bolje da pitam da se ne bih zeznuo, a GTA ce se pikati samo tako, jeej :D :banana: :banana:

moze li da se normalno vozi,ili mora divljanje?pod normalno mislim na to da ne moram da trotlujem gas da bih isao ispod stotke.

Kako se postize pogled iz prvog lica unutar auta ?
Stalno mi baca pogled spolja na haubu, umesto volana i "soferke".

Video sam masu klipova sa pogledom "iz kabine" u voznji...
Anybody ?

A.Saint:

ne,izguglaj.u sustini nvidijin kao malo bolji AA od brljavog fxaa a ne utice na performanse toliko.nikakve potrebe nema da se stekuju filteri,ako koristite mlaa mozete komotno da izgasite i fxaa i txaa.na 2+k rezolucijama ni nema potrebe za ikakvim AA po meni,bez ako se na manje od pola metra od ekrana.na 1080p ko moze nek' upali 2x mlaa,ovi koji nemaju komp za to nek' probaju sa fxaa i txaa odvojeno,pa sta im bolje radi i izgleda.

edit:

a moreli sa tastaturom+misem?ili da se ceka neki mod?

Poslednja izmena:
^zar "normal" podesavanja nisu u stvari low? a high = medium, very high = high, i gde ima ultra = very high?

A.Saint:

ne,izguglaj.u sustini nvidijin kao malo bolji AA od brljavog fxaa a ne utice na performanse toliko.nikakve potrebe nema da se stekuju filteri,ako koristite mlaa mozete komotno da izgasite i fxaa i txaa.na 2+k rezolucijama ni nema potrebe za ikakvim AA po meni,bez ako se na manje od pola metra od ekrana.na 1080p ko moze nek' upali 2x mlaa,ovi koji nemaju komp za to nek' probaju sa fxaa i txaa odvojeno,pa sta im bolje radi i izgleda.

edit:

a moreli sa tastaturom+misem?ili da se ceka neki mod?
Pa nisam video tu mlaa opciju u igri? Samo msaa, fxaa, txaa.
ima li uticaj taj txaa ako imam amd grafu?

Volim Rockstar! Ova igra je stvarno optimizovan za Radeon 7870 :) Odrzase rec. :happy: Igra radi sa very high teksturama glatko 40-60fps, sve opcije su na max/ultra sem msaa i senki(koje prakticno ni ne primecujem dok igram).Stavrno jako dobra optimizacija, presrecan i..ma nemam vise vremena..:party::party::party::party::party:

Jel probao neko na dual core cpu da li radi cisto for the lulz ?

Ja sad nisam siguran vise ali guglam i kazu da je MLAA atijev a FXAA nvidijin. Ja nemam MLAA i verovatno je tacno ali cini mi se da FXAA zamuti sliku malo kad je ukljucen i ne eliminise bas skroz te ivice, ipak je najjednostavniji AA.

Sad TXAA ne moze da se upali ako se ne upali MSAA. Ako se upali MSAA na x2 i TSAA onda je AA x4, a ako stavis MSAA na x4 i ostavis TXAA, onda je AA x8.

Takodje kazu da trava, drvece dosta utice na pad fps-a kad izadjete iz grada, pogotovo ako je na ultra.

Poslednja izmena:
Jel probao neko na dual core cpu da li radi cisto for the lulz ?

Ako mislis na Pentiume onda ocekuj da min FPS padne na jednocifrene vrednosti povremeno sto znaci da zna da secka. Ako imas i3, radice odlicno.

evo dobih i ja BOX danas :)

Prilozi

• 20150416_132215a.jpg
    20150416_132215a.jpg
    221.1 KB · Pregleda: 273
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    134.3 KB · Pregleda: 262
sve mi radi normalno a samo kad udjem u mapu tad mi zabada, jel ima jos neko ovaj problem?

ljudi pogledate potpis i vidite da imam original na steamu :d

Onda proveri Hard Disk senteil da ti taj Seagate 1 TB nema koji los sektor!

Nazad
Vrh Dno