Šta je novo?

GTA V

Nacekaces se. Kazu trebace im mesec dana minimum. Koristi Denuvo.

Odakle ti ovaj info ako si ga pokupio sa nekog naseg mentalca onda je 100% Rusi kazu da oko 22h stize,a kad su "narodne verzije u ptanju" tu su No1

Pa R* je najavio da petica nece koristiti Denuvo zaštitu.

^^Ma trola nas lik:d

Momci, kako se instalira ova narodna verzija ? Ima 500 nekih fajlova, ja mislim da ide preko Steam-a.

Nije jos izasla.. sta god si nasao, fake je.

Igra ne koristi Denuvo, ali koristi identičan sistem DRM-a kao Denuvo razvijen od samog R*-a. Bar takve informacije pronađoh na Reddit-u.

Koja glupost Repack 60GB a instalirana 65gb , pazite se ima dosta laznjaka da ne skidate dzabe!

Ma ne, ALI123 preko Skidrow sajta sam našao, i na skidrow sajtu sam našao Day One patch + crack, sad oduvek sam skidao sa skidrow sajta i nikad nije bilo nekih problema.

Uh sad kad krenu "zasto mi ne radi igra" a ono ko zna kakvi pirati s bugara, rumuna, kozaka, cajniz, prorusa i nerusa...

Procitaj ponovo za krek. Pise fino: soon.

Dwyane Wade Paaa.. šta to treba da znaci majke ti ? Koja korist od gomile fajlova. To svako moze kopirati.

Torenti kupe lazne bodove na UNLOCKED ali nema kreka. Fazon star koliko i krekovanje.

Poslednja izmena:
^^Ma trola nas lik:d

Tebe trola ta fejk facebook stranica gde se informises :d

Igra ne koristi Denuvo, ali koristi identičan sistem DRM-a kao Denuvo razvijen od samog R*-a. Bar takve informacije pronađoh na Reddit-u.

Tu sam i ja citao. Cini mi se da to neki levati podmecu laznu uzbunu i da od razbijanja ove igre nema nista u skorije vreme.

Poslednja izmena:
Ja sam skinuo sa megaupload otkljucanu verziju, pa sam posle sa onog brzilskog sajta kupio kljuc za 27evra i aktivirao i radi mi :)
Evo ceo dan testiram igricu (benchmarkujem) igram na 1366x768 rezoluciju, ako stavim sva podesavanja na Normal igra radi 50-60fps a u saobracaju zna da padne ispod 40fps.
Sada trenutno igram na DX11, Texture High, i tu jos po neke stavke high, uglavnom sve ostalo Normal i radi mi isto.
Ne znam samo koliko moj cpu phenom II x4 965 moze maximum da gura ovu igricu uz neku jacu graficku, razmisljam da kupim gtx 960 posto trenutno imam ati 5770. Plasim se da mi phenom ne bude usko grlo za gtx 960, graficku nije problem da kupim drugu ali, ako moram i procesor, onda i ploca i sve i to onda mi se ne isplati zbog samo jedne igre, posto nisam gejmer vise, odigram jednu igru godisnje.

Poslednja izmena:
Inače ako nekog uopšte i zanima, igra je predobra. :smoke:

pa to se zna evo vec skoro dve godine :)

Sta bre trpate Drm ili patak koji ce odma da probiju ili nepostoji pa idu samo lazne informacije.Ako je nesto naalik drm najebali smo ga. Nije problem da razbiju zastititu ali su problem enkripcije,inace Denuvo radi po principu real time enkripcije tj. postoji enkripcija prilikom pokretanja igre, koju je lako razbiti, ali prilikom svakog upisa u igru (loading, autosave, sta god) on kreira novu i menja staru enkrpciju. Zato ga je tesko razbiti. I zato dolazi do problema cak i sa originalima.Ako ima nesto slicno trebace vreme.Ali ovo nije bilo u najavi.

Ja sam skinuo sa megaupload otkljucanu verziju, pa sam posle sa onog brzilskog sajta kupio kljuc za 27evra i aktivirao i radi mi :)
Evo ceo dan testiram igricu (benchmarkujem) igram na 1366x768 rezoluciju, ako stavim sva podesavanja na Normal igra radi 50-60fps a u saobracaju zna da padne ispod 40fps.
Sada trenutno igram na DX11, Texture High, i tu jos po neke stavke high, uglavnom sve ostalo Normal i radi mi isto.
Ne znam samo koliko moj cpu phenom II x4 965 moze maximum da gura ovu igricu uz neku jacu graficku, razmisljam da kupim gtx 960 posto trenutno imam ati 5770. Plasim se da mi phenom ne bude usko grlo za gtx 960, graficku nije problem da kupim drugu ali, ako moram i procesor, onda i ploca i sve i to onda mi se ne isplati zbog samo jedne igre, posto nisam gejmer vise, odigram jednu igru godisnje.

Za GTX960 nece biti usko grlo. Ali ti je pametnije da uzmes polovnu Radeon R9 280X sa bar 10 meseci domace garancije. (140-170 evra)
Samo sto ti za nju treba neko solidno a jace napajanje od 550-600W.

@illidan
Ja sam nekako uspeo da 2 godine ništa ne saznam o igri, osim da se dešava u Los Santosu i da će postojati tri lika kojima će moći da se upravlja, da će postojati heists i to je otprilike sve. :)

ArmoredSaint Izvini ali koji si ti, nisam te prepoznao ??

Da li postoji krek? Ne.. onda ??

Kada je izasla FIFA 15, izašli su njezini fajlovi pod imenom UNLOCKED, no ckeck. Pa su izlazili torenti sa updateima. Ja kupio igru, napucao skoro 100h, ostavi igru i kada je izasao "fix" ? Nakon 3-4 mjeseca od izlaska.

Trenutno isti klinac pise i za GTA V: FULL UNLOCKED – SG – CRACK SOON. Moze biti večeras a moze biti za pola godine. Nemojte biti glupi i pušiti torent fazone sa provjerenim uploaderima koji postavljaju prekopirane fajlove sa steama samo da bi napravili promet na sajtovima. Neki torent sajtovi takovo smeće više i ne dozvoljava.

GTA V narodna verzija koja radi a ne čući na disku ne postoji (volio bih da nisam u pravu) i ne zna se kada ce biti koliko god puta skinuli tu gomilu fajlova. Jedino je korisno staviti preko noći da se skine pa kada izadje "fix" da ga samo prekopiras.

Tako da, ne lupaj gluposti

Poslednja izmena:
pitanje za one koji su igrali online, da li mogu i kako da se povezem sa drugarom posto nikako nismo uspeli svaki put kad probam on mi izbaci
KjSdomS.jpg
Niti ja znam sta treba da radim da predjem taj tutorial ni koliko misija ima ni nista, dosao sam do onog kad treba da idem na ne znam ni ja neka lokacija da se pucamo valjda da li je to pred kraj sta li je ne znam ni sam, ako neko zna nek pomaze...

Hahaha... Gledaj samo admina, 10 godina u vrh glave. :d

ArmoredSaint Izvini ali koji si ti, nisam te prepoznao ??

Da li postoji krek? Ne.. onda ??

Kada je izasla FIFA 15, izašli su njezini fajlovi pod imenom UNLOCKED, no ckeck. Pa su izlazili torenti sa updateima. Ja kupio igru, napucao skoro 100h, ostavi igru i kada je izasao "fix" ? Nakon 3-4 mjeseca od izlaska.

Trenutno isti klinac pise i za GTA V: FULL UNLOCKED – SG – CRACK SOON. Moze biti večeras a moze biti za pola godine. Nemojte biti glupi i pušiti torent fazone sa provjerenim uploaderima koji postavljaju prekopirane fajlove sa steama samo da bi napravili promet na sajtovima. Neki torent sajtovi takovo smeće više i ne dozvoljava.

GTA V narodna verzija koja radi a ne čući na disku ne postoji (volio bih da nisam u pravu) i ne zna se kada ce biti koliko god puta skinuli tu gomilu fajlova. Jedino je korisno staviti preko noći da se skine pa kada izadje "fix" da ga samo prekopiras.

Tako da, ne lupaj gluposti
Nisi jer me ne znaš i te fore prosipaj srednjoškolcima.
Krek će izaći svakako, naravno da ne mogu odmah da srede. Izbaci se torent sa fajlovima, ljudi skinu i čekaju. A ne kad izbace krek da svi navrnu da skidaju. Logično?
GTA V ne koristi denuvo, lično je čovek iz rokstara u intervjuu izjavio.

@mijalko pa predji taj tutorial koji ti kaže, šta je problem?

Poslednja izmena:
Naravno da ce izaci, sta je problem? i nije bilo koji torent vec skidrow.
I dobar je, odmah je odradio sam update kod startovanja, ceka se samo...

Vrh Dno