Björn Ironside
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.04.2013
- Poena
- 200
Ovo ce moci izgleda normalno tek sutra...zakucani serveri...na twitchu 200.000 ljudi..nikome ko strimuje jos nije krenulo..
Pa izgleda
Ovo ce moci izgleda normalno tek sutra...zakucani serveri...na twitchu 200.000 ljudi..nikome ko strimuje jos nije krenulo..
ma mislim nije jos usao to mislimsvi cekaju....gledaj ovog
http://www.twitch.tv/towelliee
lik je za nekih 2 sata koliko ga gledam dobio oko 2000 dolara donacija...al necu vise offtopic...
da da ovom liku hahaha ne kapiram kako...
inace ovaj crnja xpertthief vec igra online moze da se transferuje lik sa konzola i svi itemi sto imate, level i sve vam bude prebaceno ovde
Jel zahtevniji od cetvorke? Cetvorku sam mogao nekako na low da izguram, dal mi vredi da skidam peticu?
konf iz potpisa, ova podesavanja kuca 60fps, mozda padne na 55 ali retko Pogledajte prilog 167769Pogledajte prilog 167770
probao sam MSAA x4 i reflection MSAA x4 padne fps na oko 40
po meni dobro optimizovana, gta 4 je umeo da mi stuca sve na high sa mojom konf
Ovako igra izgleda na normal, tj. minimum detaljima. Konfa iz potpisa, 1680x1050, 40-60fpsa, al' imam shutter, i izgleda da nisam jedini. Biće da je problem sa HDD-om.
Pogledajte prilog 167771
i ja imam shutter, i mislim da je do harda cekao sam preko sat vremena da se dektriptuje i odpakuje...prva misija radila extra onaj prologue posle toga, s vremena na vreme shutter, i ide mi na zivce, sad cu da probam onaj config.exe kao za gta iv i da restartujem komp da zivne malo...
inace optimizacija stvarno extra mnogo lepo radi, osim ovog shutter ali cenim da nije do igre nego do harda, ili eventualno rama jer nema sta drugo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari