Šta je novo?

GTA V

Sta mislite oce li moci da se odigra na phenom x4 3.6ghz, makar na 30fps?

drugar ima sasvim solidnu konfu a monitor 17 crt :) i kaze ne smeta mi sto cu da igram gta na njemu...ne kapiram takve ljude al ok
Cudni smo mi ljudi. Ja sam primarno igrao CS 1.6 i dotu pa mi drugi monitor nije trebao, daleko bolji odziv i mnogo manje muke oko toga da kalibrises boje nego li na ovim sad cudu, 4x3 slika, laske postizes tecan gamplay. GTA IV sam lagano odigrao skoro na max-u sa grafickom od 320Mb samo zbog niske rezolucije. Meni su manje jasni ljudi koji mogu da igraju bez podloge za mis ili na nekom krsu od misa, koji ima nenormalnu akceleraciju ili je neprecizan. Isto tako mi nije jasna neophodnost AA i sl za potpuni uzitak. Dan danas iako mi neka igra radi lagano na preko 60 fps neplaim isti. Nisu mi jasni, al razumem, da svi mislimo isto bio bi ovo jedan dosadan i monoton svet. :)

Valjda je covek takav po prirodi,uvek hoce bolje,lepse,jace itd...!To je valjda i normalno,ali dali nas to cini zaista sretnijim i zadovoljnijim???Po mom nekom misljenu,mislim da ne!Postajemo zavisnici,robovi tehnologije,a da toga nismo ni svesni!Pre 10-ak godina sam igrao u 1024x768 rezoluciji i nisam pojma imao kakve komponente imam u racunaru i za cega one sluze!Samo ukljucim igru i igram bez ikakvog opterecenja,savrseno opusten, krvni pritisak 130/70,60 otkucaja srca u minuti,sretan:D
Danas:
Izlazi GTA 5,4k rezolucija,SLI graficke,fps 80-*** malo je!Sta rade oni sa tim drajverima?Hard mi je previse spor,hocu SSD-brze ucitavanje!Ni procesor mi nije bas neki,a kupio sam ga samo pre pola godine!Koliko je preporucena kolicina ram memorije?16 GB?Fuck nemam dosta!Pritisak raste,otkucaji srca sve brzi i brzi,male plate,ne mozes sve to da ispratis....dok je za to vreme napolju lep suncan dan,curice prolaze u kratkim suknjama..smeju se,a ja zakrvavljenih ociju u sobi punoj dima gledam moj stari novcanik u kome je ostalo jos samo za dve kutije cigara...Tehnoligija...hm

Podlogu za mis nikada nisam koristio, sasvim sam zadovoljan ovako bez, ne kazem da razlike nema... Sto se tice AA i ostalog napucavanja uopste nisam u tom fazonu, iskreno neku veliku razliku i ne primecujem.

Valjda je covek takav po prirodi,uvek hoce bolje,lepse,jace itd...!To je valjda i normalno,ali dali nas to cini zaista sretnijim i zadovoljnijim???Po mom nekom misljenu,mislim da ne!Postajemo zavisnici,robovi tehnologije,a da toga nismo ni svesni!Pre 10-ak godina sam igrao u 1024x768 rezoluciji i nisam pojma imao kakve komponente imam u racunaru i za cega one sluze!Samo ukljucim igru i igram bez ikakvog opterecenja,savrseno opusten, krvni pritisak 130/70,60 otkucaja srca u minuti,sretan:D
Danas:
Izlazi GTA 5,4k rezolucija,SLI graficke,fps 80-*** malo je!Sta rade oni sa tim drajverima?Hard mi je previse spor,hocu SSD-brze ucitavanje!Ni procesor mi nije bas neki,a kupio sam ga samo pre pola godine!Koliko je preporucena kolicina ram memorije?16 GB?Fuck nemam dosta!Pritisak raste,otkucaji srca sve brzi i brzi,male plate,ne mozes sve to da ispratis....dok je za to vreme napolju lep suncan dan,curice prolaze u kratkim suknjama..smeju se,a ja zakrvavljenih ociju u sobi punoj dima gledam moj stari novcanik u kome je ostalo jos samo za dve kutije cigara...Tehnoligija...hm

Alal ti vera prijatelju. Vadi me to sto imam devojku, ostalo, sve tacno! Pisao sam slicnu stvar u drugoj temi.. Rezolucija, komponente? Sta je to? Bitno je da radi i da igram, srecan sam. A sad...
Nista, moram da se menjam! :)

Poslednja izmena:
Nista bez krvavih ociju :-devil-:

Svi mi imamo posebne zahteve da bi bili srećni, neko manje neko veće. Npr ja nisam igrao igre na low, jer to nije ista igra kao što su je tvorci zamislili (tj napravili), to isto važi i za bioskopski snimak, divx, mkv od 700 MB i slično, dok drugi to mogu i njima ne smeta, ja sam zbog istih razloga propustio mnoge igre, jer mašina nije bila dovoljna za ultra ili high podešavanja.
Drugo retko se igram, a kad već odvojim to vreme i imam želju za prelaskom neke igre, hoću da to bude extra, isto važi i za film ( godinama gledam filmove na projektoru, širina slike 2,2m, aktivne 3D cvike...) jednostavno želim maximum, a nije mi problem da sačekam ( npr Diablo 3 sam igrao tipa dve nedelje posle izlaska, iako sam imao Pre-Order)

Što se tiče praćenja tehnološkog trenda, to je skup hobi, nisam mogao sebi da priuštim nešto nalik tome, ali zato sam imao strpljenja da čekam. Sam "vrh tehnologije" je uvek bio rezervisan za one sa dužim džepom i entuzijaste, jer sama primena te tehnologije nije imala praktičnog smisla. Dok to dodje na red da se koristi cena istih komponenti drastično pada, plus u međuvremenu izlazi nova serija, i tako u nedogled. Zato sam redovno kasnio po koju generaciju hardvera, to se odrazilo što sam igrao starije naslove (poslednjih dve - tri godine sam popravio prosek ;))
4K može da se iskoristi i bez 4K monitora, ko može to da potera mislim da je mnogo cool stvar, daleko bolje od recimo 3x1080p monitora (i to sam uspeo da sastavim, uvek me zanimalo kako izgleda)
Oni kojima je teško da prste tehnologiju iz bilo kog razloga, konzole su daleko bolja solucija, em jeftinije em lakše(plug and play)

Poslednja izmena:
Ja sam uvek isao po sistemu skupi pare za conifg koja ce da tera barem jedno 2-4 god nove igre na med-high (1080p). Inace mislim da ce mi barem na medium raditi ovaj GTA 5 .Ne kapiram ljude koji zele da igraju ovu igru na single cpu i sa nekom gpu koja je bila pre jedno 5 god ili najsmesnije sto sam do sada video je da se zale da na xp nece moci da je igraju xD

Sve ce to biti lepo nasminkano da se prosto cakli, mene najvise interesuje sam gameplay...

Vratite se temi.

Sve ce to biti lepo nasminkano da se prosto cakli, mene najvise interesuje sam gameplay...

Samo nek mi bude onakav osecaj kao sto je bio za VC i San Andreas. Odlepljivao sam na te dve igre :) E sad, dal je to do igre, ili do toga sto sam stariji 7-8 godina pa vise nema takvih uzbudjenja, videcemo :p

Samo nek mi bude onakav osecaj kao sto je bio za VC i San Andreas. Odlepljivao sam na te dve igre :) E sad, dal je to do igre, ili do toga sto sam stariji 7-8 godina pa vise nema takvih uzbudjenja, videcemo :p

+1
Tu si u pravu, ta cinjenica da sam stariji me i plasi :)
Ali kad se setim ta dva naslova i sate provedene igrajuci, glupirajuci se po gradu.... :)

Samo da ne bude ovako u utorak :d
[YOUTUBE]sjxajKajcxw[/YOUTUBE]

Mexican_troll_face_by_mariodude12312-d5mtl9z.png

Nemo se brines. Ja sam je odigrao na konzoli, odlicna je, a na PCju ce biti jos ludje, jer moze i iz prvog lica.

Moze i na konzoli iz prvog lica.

Dobar video, bas pokazuje koliko bolje moze izgledati na PC-u jedna igra.

pc je the doctor hahaha zurka, idemo, jos samo malo do velikog trenutka ajmo svi sad banane :banana::banana::banana:

+1
Tu si u pravu, ta cinjenica da sam stariji me i plasi :)
Ali kad se setim ta dva naslova i sate provedene igrajuci, glupirajuci se po gradu.... :)
Bas to, valjda nismo cuti! :D

Jao ljudi, euforija kao da sam 6. razred! :D
Blago vama sa pre-orderima, nisam hteo da rizikujem dok ne probam, tako da moram da cekam narodnu verziju.. :(

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno