Cudni smo mi ljudi. Ja sam primarno igrao CS 1.6 i dotu pa mi drugi monitor nije trebao, daleko bolji odziv i mnogo manje muke oko toga da kalibrises boje nego li na ovim sad cudu, 4x3 slika, laske postizes tecan gamplay. GTA IV sam lagano odigrao skoro na max-u sa grafickom od 320Mb samo zbog niske rezolucije. Meni su manje jasni ljudi koji mogu da igraju bez podloge za mis ili na nekom krsu od misa, koji ima nenormalnu akceleraciju ili je neprecizan. Isto tako mi nije jasna neophodnost AA i sl za potpuni uzitak. Dan danas iako mi neka igra radi lagano na preko 60 fps neplaim isti. Nisu mi jasni, al razumem, da svi mislimo isto bio bi ovo jedan dosadan i monoton svet.drugar ima sasvim solidnu konfu a monitor 17 crti kaze ne smeta mi sto cu da igram gta na njemu...ne kapiram takve ljude al ok
Valjda je covek takav po prirodi,uvek hoce bolje,lepse,jace itd...!To je valjda i normalno,ali dali nas to cini zaista sretnijim i zadovoljnijim???Po mom nekom misljenu,mislim da ne!Postajemo zavisnici,robovi tehnologije,a da toga nismo ni svesni!Pre 10-ak godina sam igrao u 1024x768 rezoluciji i nisam pojma imao kakve komponente imam u racunaru i za cega one sluze!Samo ukljucim igru i igram bez ikakvog opterecenja,savrseno opusten, krvni pritisak 130/70,60 otkucaja srca u minuti,sretan
Danas:
Izlazi GTA 5,4k rezolucija,SLI graficke,fps 80-*** malo je!Sta rade oni sa tim drajverima?Hard mi je previse spor,hocu SSD-brze ucitavanje!Ni procesor mi nije bas neki,a kupio sam ga samo pre pola godine!Koliko je preporucena kolicina ram memorije?16 GB?Fuck nemam dosta!Pritisak raste,otkucaji srca sve brzi i brzi,male plate,ne mozes sve to da ispratis....dok je za to vreme napolju lep suncan dan,curice prolaze u kratkim suknjama..smeju se,a ja zakrvavljenih ociju u sobi punoj dima gledam moj stari novcanik u kome je ostalo jos samo za dve kutije cigara...Tehnoligija...hm
Nista bez krvavih ociju :-devil-:
Sve ce to biti lepo nasminkano da se prosto cakli, mene najvise interesuje sam gameplay...
Samo nek mi bude onakav osecaj kao sto je bio za VC i San Andreas. Odlepljivao sam na te dve igreE sad, dal je to do igre, ili do toga sto sam stariji 7-8 godina pa vise nema takvih uzbudjenja, videcemo
![]()
Samo nek mi bude onakav osecaj kao sto je bio za VC i San Andreas. Odlepljivao sam na te dve igreE sad, dal je to do igre, ili do toga sto sam stariji 7-8 godina pa vise nema takvih uzbudjenja, videcemo
![]()
Dobar video, bas pokazuje koliko bolje moze izgledati na PC-u jedna igra.
Bas to, valjda nismo cuti!+1
Tu si u pravu, ta cinjenica da sam stariji me i plasi![]()
Ali kad se setim ta dva naslova i sate provedene igrajuci, glupirajuci se po gradu....![]()
... pc master raceUporedjuju sa 4k :/.....ajd vazi...
Dobar video, bas pokazuje koliko bolje moze izgledati na PC-u jedna igra.
Uporedjuju sa 4k :/.....ajd vazi...
Samo da ne bude ovako u utorak :d
[YOUTUBE]sjxajKajcxw[/YOUTUBE]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari