Šta je novo?

GTA V

Da li ce biti sutra kod nas u prodaji u npr games-u u Uscu?

Poslednja izmena:
Skinuo 60 gb i sada cekam, nadam se da ce uskoro...

a evo im 60 eura, pa da sutra imam zašto kukati kako ništa ne valja :D ono nešto što smo skidali neki dan uredno se registriralo sa dobivenim kodom znači ok je...

HAHAHAA koliko su lupili da je za gta 5 kao...a nije ni izasla igra

Da, inače nvidia i amd na kod igre čekaju do samog izlaska igre za javnost, nikako ne sarađuju blisko sa razvojnim timovima na optimizaciji igre pre njenog izlaska :d

Da, inače nvidia i amd na kod igre čekaju do samog izlaska igre za javnost, nikako ne sarađuju blisko sa razvojnim timovima na optimizaciji igre pre njenog izlaska :d

naravno da saradjuju ali evo iskreno ne znam da je ikada izasao update ijedan tako a da igra pre toga nije vec izasla...

Nvidia redovno izbacuje game ready drivere pre izlaska najvećih naslova, ništa novo...

mene samo zanima da li ce saobracaj biti gusci, gledam klipove sa konzola sve mi izgleda kao grad duhova..

Hvala bogu, kupio sam novu masinu samo za ovu igru, ali je malo zastarila dok sam cekao pc izlazak :)

Hje, mogli su barem dan prije da objave, ovako će biti zanimljivo sutradan na posao ići :d

citam sve ovo i izgleda da cu sad da je pazarim i da krenem sa skidanjem igre... nadam se da ce 7850 i 2500k da se drze, da moze da se igra high na fullhd

Ako ikada pomislite da imate losu konfiguraciju, pogledajte moju :d
Moram pod hitno da radim upgrade, bar 860k i a78, ovaj athlon nece moci ni da pokrene igru a kamoli da je bez laga igram :(

Jel podrzava gta uopste dual core ? FC4 ne ferma.

Za FC4 postoji fix.

Za GTA ce se valjda znati narednih dana...

jedno pitanje, je l' nece da bude problem ako mi neko giftuje igricu? msm da nece posle da mi obrisu i sl.?

@Uriel @DeRadicci Tako je postoji fix za FC4, za GTA 5 tesko ali videcemo :) U svakom slucaju moram da menjam ovu krntiju sto pre :D

Vrh Dno