Šta je novo?

GTA V

Ja sam porucio fizicku i bice mi zadovoljstvo imati ovo u kolekciji :)

Imam osećaj da će ljudima koji su pazarili ili planiraju da pazare fizičku kopiju, instalacija biti jedno mučno iskustvo.
t8-kOjOD_DY.jpg

Cemu ovo kad ima ovo: http://www.verbatim.com/prod/optical-media/blu-ray/bd-r-dl/bd-r-dl/ 2 ova blue ray diska bi zavrsila posao , samo sto ljudi nemaju para za blu ray a isplativije je!

i ja sam preorderovao na nekom popustu izaslo jedva 1 euro

Jedno glupo pitanje ali da li mogu sa ortakom nekako da prelazimo zajedno single misije u multiju?

Lekic lekic svi cekate lekic a ne zelite da platite. Cime se bavite momci jel bi radili na gradjevini za lekic mesec dana? Th da vam se nista ne plati nego da crncite onako :)

E derane stvarno ga pretera ako si pun ti trosi al nevredjaj ostale kladim se 70% forumaša ce da igra pirata i ja sam medju njima!!! I pored toga sto sam razmisljao da kupim igru odustao sam zbog raznih pomeranja rokova izlaska od Rockstar-a! Stvarno nis fer sad !

Bez uvrede,vidi se da si fun ove igre i to je ok,ali takvi komentari nisu bas na mestu,a ni prica o lekicima nije uredu!Malo mi je smesno to sto kada neko kupi igru onda pocinje prica o moralnosti,podrzavanju developera i tome slicno,a pirata smo se naigrali svi za medalju!Ja sam licno ove godine potrosio oko 200 evra za kojekakve igre za koje sam ja licno mislio da ce biti dobre,ali ne idem po temama i prozivam one koji igraju ili cekaju da izadje pirat!To je sve stvar licne odluke dali ce neko kupiti original ili ga nikad u zivotu nece uzeti!!
Potpuno se slažem 1+

Imam osećaj da će ljudima koji su pazarili ili planiraju da pazare fizičku kopiju, instalacija biti jedno mučno iskustvo.

Mogu registrovati key na social club-u i skinuti installer, ako ne žele instalaciju sa diskova :p

Mogu registrovati key na social club-u i skinuti installer, ako ne žele instalaciju sa diskova :p

Ja to uradih i dobih ovo otisao lepo prosao mi cd key dao mi da skidam neki program exe od 170 MB i posle instalacije...

2015-04-09 00-32-09 Screenshot.png

Nisam ni skinuo igricu samo mi je otvorio ovaj prozor i daje mi tu gresku i to je to.... Nadam se da ce da proradi 14??

Poslednja izmena:
Ja sam juče svukao igru bez ikakvih problema, verovatno su im serveri trenutno offline.

Edit: Da, SocialClub serveru su trenutno rikavela, pokrenuo sam launcher i trenutno je u offline mod-u, a inače je pokazivao timer do aktivacije igre.

Ja sam juče svukao igru bez ikakvih problema, verovatno su im serveri trenutno offline.

Edit: Da, SocialClub serveru su trenutno rikavela, pokrenuo sam launcher i trenutno je u offline mod-u, a inače je pokazivao timer do aktivacije igre.

Tako mi je od juce *** onda izgleda da su serveri :S

Ali problem je u tome sto kada kliknem na taj link da odem da vidim sta se desava sa serverima on kaze kao serveri nisu radili valjda bese 13.03 nema veze sa danasnjim datumom..
https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/200426246

Ako je verovati ovome onda kao Social Club radi kao (UP)

Poslednja izmena:
Ova igra kako god da je nabavim, steam ili narodna, ce me kostati k'o svetog petra kajgana jer moram novi hard da nabavim, o'kle mi 80gb free?

U vreme kad su diskovi od 1-2, pa čak i 4TB široko dostupni je tebi problem 80GB?

Ljudi, jedno pitanje. Na KAT-u se pojavila verzija za download od 60GB. Pise da su fajlovi otkljucani (znaci nije enkriptovan Steam, valjda je sa Rockstar Warehouse skinuto ako sam razumeo)... Posto planiram da pazarim original (ali nesto povoljnije sa sajtova koje ste ovde vec spominjali), da li cu moci bez problema da aktiviram ovu verziju sa originalnim kljucem? Vidim da ste pominjali par sajtova gde se moze pazariti igra jeftinije, pa me cisto interesuje hocu li moci da aktiviram ovu verziju sa KAT-a sa tim kljucevima?

^Verovatno ces moci. Kljuc se aktivira na R* Social Club sajtu na tvom nalogu. Prilikom pokretanja igre se logujese na Social Club sa tim nalogom.

Mada, IMO, nepotrebno komplikujes stvari.

^Verovatno ces moci. Kljuc se aktivira na R* Social Club sajtu na tvom nalogu. Prilikom pokretanja igre se logujese na Social Club sa tim nalogom.

Mada, IMO, nepotrebno komplikujes stvari.

Reci mi, odakle si narucio igru? Ja pokusao sa Rockstar Warehouse-a, placanje sam hteo da izvrsim sa Payoneer karticom (slicno kao Pay Pal, Master Card je u pitanju), medjutim kaze da postoje neke restrikcije u okviru informacija za naplacivanje za nasu zemlju (billing information), tako da odatle nema sanse (sve podatke sam uneo kako treba, kako mi je i na kartici i samom Payoneer nalogu).

Naručio sam sa nuuvem.com.br. Tamo je najjeftinije. Ali, da bi mogao da naručiš, moraš da imaš brazilsku IP adresu (ova ekstenzija pomaže)
I ja imam Payoneer karticu... ali sam je povezao na PayPal zbog sigurnosti i tako kupujem.

Kapiram... A kad aktiviras recimo na Social Club-u, jel moras opet da koristis taj program sa IP-om Brazila ili ne?

PayPal funkcionise kod nas kako treba? Zbog svih zavrzlama oko njega sam i uzeo Payoneer karticu (za Freelance poslove). Ako te ne mrzi objasni mi na PM ukratko kako se te kartice povezuju? Nisam skontao to sto si rekao da si povezao Payoneer na PayPal zbog sigurnosti?

Poslednja izmena:
Ne moraš da koristiš posle brazilski IP za aktivaciju i sl. Aktivacioni kod koji se dobija na Nuuvem za GTA V nije regionalno zaključan.

Da li GTA V koristi DRM crack ili ne ? Ako ne koristi da li ce biti krekovan ? Hvala

Poslednja izmena:
Kristalna kugla mi ne radi ovih dana, nemoguce prognozirati.

Mislim da ovu igru trebaju kupiti svi ljubitelji GTA serijala (ako su u mogucnosti a verujem da vecina jeste), jer verujem da vredi te pare. Fantasticna igra, a ne sumnjam ni u multiplayer.

Ja je uzeh ali narednih mesec dana sigurno necu ni uci u nju jer mi obaveze ne dozvoljavaju.

Poslednja izmena:
PayPal funkcionise kod nas kako treba? Zbog svih zavrzlama oko njega sam i uzeo Payoneer karticu (za Freelance poslove). Ako te ne mrzi objasni mi na PM ukratko kako se te kartice povezuju? Nisam skontao to sto si rekao da si povezao Payoneer na PayPal zbog sigurnosti?
PayPal funkcioniše savršeno. Kupio sam xxx stvari, bez ikakvih problema. Visa Inspire, platna kartica. Kakav pejonir i ostali bakrači, zato vrv i ne možeš da kupiš. I zašto bi kupovao na Rstar Warehouse ako bi da prodješ jeftinije. Zar to nije oficijalna kupovina?
Na instant gamingu je 39.89e, na ostalim po 40. Taj brazilski mi je nesiguran, pa ga ipak ne bih izabrao.

Poslednja izmena:
PayPal funkcioniše savršeno. Kupio sam xxx stvari, bez ikakvih problema. Visa Inspire, platna kartica. Kakav pejonir i ostali bakrači, zato vrv i ne možeš da kupiš. I zašto bi kupovao na Rstar Warehouse ako bi da prodješ jeftinije. Zar to nije oficijalna kupovina?
Na instant gamingu je 39.89e, na ostalim po 40. Taj brazilski mi je nesiguran, pa ga ipak ne bih izabrao.

Pa Payoneer koristim jer radim freelance poslove, na tu karticu mi lezu uplate. PayPal nema tu opciju za Srbiju jos uvek. Ne znam koliko su sigurni ti ostali gaming sajtovi. Daj neki predlog jer pretpostavljam da si uzimao preko nekih od njih? Taj instant gaming je jedan, daj jos neki predlog :) Kako je krenulo (ti nekom guras pare u dzep za igru a oni ti *****ju da ne mozes da kupis u Srbiji na taj nacin - Rockstar Warehouse), vidim da ce da mi pukne film i da lepo skinem narodnu verziju krajem meseca... Ali ajde predlozi jos neki alternativni gaming sajt da je proveren, pa da probam tamo.

Poslednja izmena:
Pa Payoneer koristim jer radim freelance poslove, na tu karticu mi lezu uplate. PayPal nema tu opciju za Srbiju jos uvek. Ne znam koliko su sigurni ti ostali gaming sajtovi. Daj neki predlog jer pretpostavljam da si uzimao preko nekih od njih? Taj instang gaming je jedan, daj jos neki predlog :) Kako je krenulo (ti nekom guras pare u dzep za igru a oni ti *****ju da ne mozes da kupis u Srbiji na taj nacin - Rockstar Warehouse), vidim da ce da mi pukne film i da lepo skinem narodnu verziju krajem meseca... Ali ajde predlozi jos neki alternativni gaming sajt da je proveren, pa da probam tamo.
Kinguin. Tamo sam uzimao najviše, i svaki put je bilo sve za 10ku. Sad su uveli da ukoliko želiš, platiš 0,70e njima pa ukoliko nešto iskrsne sa kupovinom, vraćaju ti novac. Mada uvek isključujem to, nikad nije bilo problema. Naravno, imaju dosta preprodavaca, i za svakog vidiš koliko obavljenih prodaja imaju. Sve u svemu, videćeš, preporučujem :)

Ja sam ga nabavio juce :) Ceka se 14 i pikanje :)

Poslednja izmena:
Kinguin. Tamo sam uzimao najviše, i svaki put je bilo sve za 10ku. Sad su uveli da ukoliko želiš, platiš 0,70e njima pa ukoliko nešto iskrsne sa kupovinom, vraćaju ti novac. Mada uvek isključujem to, nikad nije bilo problema. Naravno, imaju dosta preprodavaca, i za svakog vidiš koliko obavljenih prodaja imaju. Sve u svemu, videćeš, preporučujem :)

A pa kul, hvala ti na informacijama! :wave:

Jeste poceli da je igrate vi sa oridjidji igrom? Zanima me kakav je fps i sa kojim podesavanjima na vasim konfiguracijama.

Vrh Dno