tanakmonitor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.12.2008
- Poena
- 320
Bogami dosta hrabrih ljudi ovde preorderovalo igru, niko se ne plasi da igra bude optimizovana kao GTA IV 
Što bi se reklo - "stoli me bojko". Kako god da je optimizovana, imaću min. 30fps u 1080p.Bogami dosta hrabrih ljudi ovde preorderovalo igru, niko se ne plasi da igra bude optimizovana kao GTA IV![]()
Xe xe xe bas tako [emoji4]Mi sa torrenta ne moramo hahaha.![]()
cekajte, ima da se skine sa torrenta? i da se igra??
Ja otkazo Pre-Load.. Nemam dovoljno memorije za dekompresiranje igre tako da cu je sknuti kad zvanicno izadje![]()
Disk mi 80GB .. a imam i SSD od 120gb ima slobodno 45GB ...oslobodi 120 gb nekako![]()
Bez uvrede,vidi se da si fun ove igre i to je ok,ali takvi komentari nisu bas na mestu,a ni prica o lekicima nije uredu!Malo mi je smesno to sto kada neko kupi igru onda pocinje prica o moralnosti,podrzavanju developera i tome slicno,a pirata smo se naigrali svi za medalju!Ja sam licno ove godine potrosio oko 200 evra za kojekakve igre za koje sam ja licno mislio da ce biti dobre,ali ne idem po temama i prozivam one koji igraju ili cekaju da izadje pirat!To je sve stvar licne odluke dali ce neko kupiti original ili ga nikad u zivotu nece uzeti!Barem ja to tako gledam i podrzavam i jedan i drugi nacin igranje posto sam i sam takav!Nisam mislio da te prozivam i da pocinjem neku raspravu,jer to vazi i za mene!Lekic lekic svi cekate lekic a ne zelite da platite. Cime se bavite momci jel bi radili na gradjevini za lekic mesec dana? Th da vam se nista ne plati nego da crncite onako![]()
Samo necural bajo moj.Nisam ja iz tvoje ekipe bajovidi se na sta trosis ;-)
+1
Bilo je strasno u pocetku sa steam-a ali posle ja prebacim na server u Hamburgu i islo je punom brzinom. Za 4h gotovo![]()
Disk mi 80GB .. a imam i SSD od 120gb ima slobodno 45GB ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari