Šta je novo?

GTA V

Kod mene nema jos nista, download 486,5kb/s a treba mu samo 5h i 36min...receno je 7 aprila da je preload tako da...

WxkYDk5.png

Nije fake

da, ali ako su rekli 7-og onda ne vjerujem da su pustili prije, takodje nema sanse da moze da skine 60gb za 5.5h na brzini od ~500kB/s.

toliki hype da se skine igra i onda sta, bleji ti na kompu nedelju dana :D

poceo je preload....kako da aktiviram key gde?

Gdje, daj da vidim tooo, niko ne spominje pre-load na steam forumu, aloo ljudi sta je vama.
7 su rekli i nema nista prije toga, sigurno oko 10am NY time pustiti ce preload...

EDIT: https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/204657218

pre-loads via Rockstar Warehouse and Steam will be available on April 7th. We will update this page with an exact time as soon as that information is available.

Poslednja izmena:
jel krenuo nekome preload..da li je iko uzeo igru sa nuuvema? ja cekam i jos nista

Na Steamu bi po nekom ranijem iskustvu preload trebao krenuti oko 10AM PST, tj. u 7PM po našem, pa ćemo videti.

Za ostale koji nemaju steam ključeve, nemam pojma.

Poslednja izmena:
Sasvim je dobra stranica, kupio sam 20+ igara i nikada nisam imao problema. Da, jedino to sto ne daju unaprijed nikakav key za aktivaciju tako da se mora bas cekati datum izlaska, u ovom slucaju 14.04.

Da li ste za kupovinu GTA V preko Nuuvem-a koristili VPN posto kada hocu da ga ubacim u korpu bez VPN-a pise da nije dostupan u mom regionu?

Zvanicno je otvoren pre-load na steam-u.

EDIT: Okruglih 59GB.

EDIT 2: kenny :p

Poslednja izmena:
Krenuo preload na Steam-u. :)

Edit: Prestiže me Leon4.

Poslednja izmena:
Skidam direktno na SSD jer znam da mi je na PS4 trebalo dobrog vremena da ucita...

svi vi koji skidate jer ste uzeli igru sa steama?

edit: da li moze da se igra na vise kompova offline igra?

Poslednja izmena:
To je nista za ovoliko veliku mapu.

Počelo je na Nuuvemu nešto da se događa, ubačeni novi linkovi kod igre, link ka social clubu za dl klijenta, ali još nema key-a.

svi vi koji skidate jer ste uzeli igru sa steama?

edit: da li moze da se igra na vise kompova offline igra?

Ja uzeo sa steam-a

gta1.jpg

Mislim da moze ako instaliras steam na svakom kompu i isti akaunt. Moze onda i online.

Au al oscilira download brzina. Sve se zale po steam-u. Cas max pa padne.

Poslednja izmena:
Uzeo na DLgameru i maločas mi poslali mail za preload, upravo skidam.

Eto ga skinuto sve, sta sada, cekati sedam dana :( sto su vam pravila..hh

Vrh Dno