Šta je novo?

GTA V

Pa kako su kod nas lepe cene novih komponenti nije bas svejedno kakve ce performanse dobiti za neku razumnu kolicinu novca...
Da uzima u Madjaroneu, onda ne bi stvarno morao da lupa glavom, dobio bi najvise za ulozeni novac i to. :)

Pazi za nepunih 540 evra da kupi te komponente koje mu trebaju i da ne razmislja ne samo za GTA V nego i u narednom nekom periodu da ne razmislja o tome hoce moci nove igre da potera ili nece a za ove pare sto sam naveo bi mogo da uzme r9 280x, i5 4670k i 8 gb rama i maticnu koja ce sve to da pogura. Jeste investicija ali *** ko hoce da se igra na racunaru mora da bude spreman i da ulozi pare u takav vid zabave.

Poslednja izmena:
^ koju masinu imas moje neko misljenje za lep ugodjaj je ono sto sam gore ispisao :) Bez toga danas nema dobrog Gameinga to je minimum :-D

Ne pričam za GTA, nego uopšte. Npr. Killer is Dead ima cap na 30 fps, a ja nisam ni imao pojma dok to neko nije napisao, meni to uopšte ne smeta, dok neko hoće 60-100 fpsa da bi imao "lep ugođaj"

^
To i jeste poenta svega!Prosecan igrac i "ne vidi" pola stvari dok mu to drugi ne servira kao manu ili nesto sasvim drugo!Primetio sam kod sebe,sve dok god ne zalazim u teme igre koju igram,prosto uzivam,jesam li poceo citati postove,odjednom me ta zar za nekom igrom momentalno prodje i primecujem sve sto do tada nisam primetio,naravno one "lose" strane!Valjda zato jos uvek igram Farming Simulator 2015 posto tema skoro da i ne postoji!Ovo ostalo sam sve batalio!:D

Poslednja izmena:
Hahaha ja mislio nesto se desilo pa tema odo 3 strane ali *** :p

Nije mi jasno sta toliko moraju da peglaju i sta uopste moze ozbiljno da se ispegla za tih 27 dana na igrici tog gabarita ?

Imaju oni sigurno igricu i mogu i sutra da je puste ali nas troluju lakse im tako :d:D

Hahaha ja mislio nesto se desilo pa tema odo 3 strane ali *** :p

Nije mi jasno sta toliko moraju da peglaju i sta uopste moze ozbiljno da se ispegla za tih 27 dana na igrici tog gabarita ?

Imaju oni sigurno igricu i mogu i sutra da je puste ali nas troluju lakse im tako :d:D

Jesi ti video kolika je mapa u igri? Jos povrh svega je Open World tako da se za GTA V kaze da je jedna od najkompleksnijih open world igara, tako da verujem da imaju razloga zasto je tako dugo poliraju a verovatno da nece ni da dozvole fijasko kao sa proslim delom pa zato je toliko dugo rade. A mozda se vode i onom politikom tri puta meri jednom seci pa tako i oni je moguce da sve proveravaju vise puta jer hoce da izbace savrsen prozivod sa kojim ce da zadive pc masu kao sto su uradili sa remsterovanom igrom za ps4 i xbox one.

Ako smo toliko dugo cekali da nam kazu da ce da uopste izadje za PC onda mozemo i ovo malo da se strpimo pa kada izadje da uzivamo.

Poslednja izmena:
Samo zato sto znam koliko je kompleksna igra kupujem je , jer zaista vredi dati pare za ovo cudo... Neke stvari jednostavno nemaju cenu :) miskim da je vredna svaki dinar koliko ce me izaci u box paketu.

GTA kompleksan!?

Ko bi rekao!?

Dolazi li uz igru kakav prirucnik!?

Za programiranje :) Vrlo je slozen i mislim da nije lako napraviti ovu igru...

Kako znas da je slozen?
Da GTA koristi GOAP sistem - bi mogli govoriti o AI inteligenciji koja te vrlo cesto iznenadi.

I koliko je tebi uopce bitan taj podatak!
Koliko je gameplay kompleksan ili koliko je dobro odradjena iluzija kompleksnosti bi ti trebao biti bitan faktor.

GTA nikad nije bio kompleksan, niti je namijenjen takvoj publici.

Mislim da programeri nisu imali ni malo jednostavan zadatak, no videcemo ai na pc.

Igor je [verujem] hteo reci da je GTA veoma tesko napraviti, ali ga je lako igrati... dakle igra nije komplexna za igranje, jer joj je gameplay veoma pojednostavljen i arkadizovan...

A koja je to igra kompleksna za igranje osim svemirskih pucacina i upravljackih simulacija?

Recimo Divinity Original Sin može da se igra, ja sam ga prešao, ali je dosta kompleksna i nije lako biti dobar u njoj. Da neko iskusan sa RPGovima vidi šta sam ja tu radio, dobio bi srčani udar.

GTA kompleksan!?

Ko bi rekao!?

Dolazi li uz igru kakav prirucnik!?

Ajde obrazlozi sto mislis da nije kompleksan? Samo uzmi pa pogledaj sta sve ima u igri i koliki je Los Santos i sta sve moze da se radi u istome. I sta ti podrazumevas po kompleksnom igrom???

A sto se tice prirucnika nije u planu ali ako negde zaglavis slobono se javi rado cu ti pomoci da odgonetnes problem :).

Ljudi izasli zahtevi.

Što se tiče operativnog sistema, zahteva se 64-bitna verzija Windows 7, Windows 8 ili Windows 8.1, dok je potrebno 20 GB prostora na hard disku. Minimalne specifikacije govore o Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz ili AMD Phenom II X2 545 procesoru, Nvidia GeForce GT 530 grafičkoj kartici kao i 4 GB RAM memorije. Preporučeni zahtevi su Intel Core i5-2500T 2,3 GHz ili AMD Phenom II X4 975 procesor, Nvidia GeForce GTX 480 ili AMD Radeon HD 6970 grafička kartica kao i 8 GB RAM memorije. (Kopirano sa Benchmarka).

Ako ce biti potrebne ovakve komponente za minimum i ako bude dobro optimizovan moci ce vecina da ga igra. :)

Edit: ovo nije oficijalna informacija od Rockstara.

Poslednja izmena:
Reći ću samo da nema šanse da su to stvarni zahtevi, jednostavno su previše niski.;)
Zvanični zahtevi tek treba da budu objavljeni.

Ljudi zahtevi ce biti niski zaista ali nisu zvanicno postavili na sajt jos uvek :)

Njima je u clju da sto vise ljudi igra kako bi se vise prodavala. Ko zna koliko ce losi biti detalji na tom minimumu ali ce bar moci da se igra. Kad kazem losi mislim u poredjenju sa ultra to ce i dalje biti vrhunska grafika.

Pa za min ce biti na tom nekom nivou mozda i malko losije ali ce zato ultra da kida. Ja cu se zadovoljiti i sredinom.

Nevjerovatno koliko su gejmeri operisani od IT svijeta. Pola decenije stari sistemsi zahtjevi se postavljaju kao preporuceni i gejmeri popuše tu pricu. Sto je najžalosnije, mjesec dana kruze ti zahtjevi. Bili postavljani prije par dana.. sada opet!

facepalm-captain.png

Pa ima konzola za takve.

Poslednja izmena:
Ma ovo je sprdnja nema sanse naravno ja ne videh da se neko nalozio da je to to :)

Sta fali malo da prodiskutujemo do igre ima jos 26 dana a nikakvi zahtevi jos ne izlaze. Ja veruem da je min. tacan a ovo preporuceno je neki medium/high a ultra ce biti ubica.

Sta fali malo da prodiskutujemo do igre ima jos 26 dana a nikakvi zahtevi jos ne izlaze.

a kazes gore u postu "izasli su zahtjevi" demantujes sam sebe.
Ovi sys req su na netu vec duze vrijeme 5+ mjeseci, pogledaj game debate. Nema nikakve potrebe da se nagadja, samo bog i oni znaju koji ce biti zahtjevi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno