Šta je novo?

GTA V

Ja se možda ne razumem u cifre, ne znam šta je veće, ali što onda odreagovao kao da sam ga ubo prstom u oko ?

Jednostavno , trebao mi info, a on ovako ....

Objasnih ti već, ne vidi čemu takav tvoj flame na ovoj temi

Tražio sam prosto dve cifre da mi kažeš, ako nije tajna.

Ti tvrdiš da nije tajna, ali razvlačiš kroz X odgovora totalno neke druge stvari, a cifre ne daješ.

OK, nije ni bitno. Trebao mi info, našao na drugoj strani okvirne cifre.

Za pc na kojem mozes poterati ovo i da radi kako valja moras dati oko 500e

Tražio sam prosto dve cifre da mi kažeš, ako nije tajna.

Ti tvrdiš da nije tajna, ali razvlačiš kroz X odgovora totalno neke druge stvari, a cifre ne daješ.

OK, nije ni bitno. Trebao mi info, našao na drugoj strani okvirne cifre.
:)
Dobio si cifre u mojoj prvoj poruci koju sam ti uputio.

Noup. Dobio sam neke mesecne proracune, i info o tvom dobrociniteljstvu. No svejedno, OK je, razumem...

Za pc na kojem mozes poterati ovo i da radi kako valja moras dati oko 500e

Hm, pa ne znam bas mada imam sledece misljenje:
Onaj ko oce da igra igrice i gleda filmove i nista vise konzole su bolji izbor za te pare (povne preko oglasa),cipovane i da se ustede neki novci , jedine konzole koje sam voleo ja jako puno bile su nitendo i PS 1 i 2

Mada iako moze da se sastavi komp za 500 e ne znam da li moze sve da tera na midium da bi se sastavio neki komp koji moze sve da tera na max GTA5 treba da se ima oko 900 eura i naravno da se sve uzme polovno sa garancijom...

Ti vec sad znas koliko treba para da bi se sastavio komp koji tera lepo na medium i onaj koji tera na high? Zahebao si i baba Seru

Smesne su te price vise i stvarno je vreme da prestanu da se potezu. Da, bolja je ako hoces 'igrice', sa 'ce', i ako te u*enja da se ne pokvari za 2 godine, pa ces promeniti 2 konzole za taj jedan nabudzeni komp, pa ti opet dodje na isto.. Ali glavna fora je u tome sto komp nudi i malo ozbiljnije stivo od 'igrica'..

Tema je GTA5. Manite se off topic-a inače slede nagrade!

Ahaha, MagicMaster zakleti konzolas :D

A mene zanima, da li ovde neko planira da kupi igru i igra je online?

BTW Igra najverovatnije izlazi 14.11. ^^

Poslednja izmena:
Ja planiram da kupim samo zbog online-a jer sam single već prešao na "kutiji". I nikad neću shvatiti PC vs. konzola ratove jer jednostavno nema boljeg i sve ima svoje prednosti i mane. To je kao da se svađate da l' je bolji duks ili majica.

Naravno zbog multija, a kakav crni novembar, receno je fall...ili su promijenili u winter..

Naravno da cu kupiti igricu jer mi je to zelja da odigram online... Sta izlazi novembra? pa to nije fall ni slucajno ..

Odakle ti info ?

Zar zima kalendarski nekrece tek od 22. decembra, pa mu i pocetak decembra dodje jesen? 14. novembar je fakticki kao sredina jeseni onda.

Ja sam mislio iskljucivo za North America, autumn ili fall im pocinje 8 aug zavrsava 7 nov koliko ja znam, reci ako grijesim :)

Poslednja izmena:
Ima logike i to sto kazes ipak su americka firma, al ne znam u svetu gaminga prema cemu se vode te najave, globalno, odakle je firma, NA ili kako im u kom trenutku odgovara (sto ce po najpre biti).

Bacih bas oko po netu i pise u glavnom q3/q4 2014 ili druga polovina 2014. Nadjoh i ja da negde pise 14.11.2014. al mi neizgleda kao totalno proverena informacija s obzirom da na istom sajtu stoji i q3/q4 i 14.11.

@subaru300hp ako su najavili fall onda nebi bilo legitimno da idu recimo nekim drugim kalendarom(Australija-jesen-od-marta-LOL), a i logicno je da izadje tu negdje polovinom jeseni a ne pri kraju tako da jako sumnjam u taj 14.11 jer je to samo neki deadline tih distributera, nije to prvi put da tako rade.

Pa dobro ja se zezam, al ti ga sa australijom pretera. :)

Salu na stranu ja sam uvek vezivao jesen u svetu gaminga za drugu polovinu oktobra, posto tad najveci broj igara izlazi. E sad posto je u pitanju gta za koji nema pravila za datum izlaska, nemozemo nikako da budemo na sigurno sa datumom pa cak i da ga zvanicno objave. Plasim se da ce na kraju da sacekaju praznike, da bude sto vise u opticaju "next gen" konzola (potencionalnih kupaca) pa tek onda da utrce. Voleo bih da gresim i da vec u septembru oprobamo ovaj naslov na pc-u, al dok na kompu nepokrenem GTAV.exe (ako moja masina bude mogla i da ga potera) sve informacije gledam sa dozom pesimizma na osnovu dosadasnjih iskustava. :D

Sta toliko rade sa tom verzijom za PC ko da prave nuklearnu glavu pa sada moraju sve da do sitnih detalaja da ne bi eksplodirala..

Imam utisak da vecinu vremena tamo u RS provode *****avajuci se i to nam trljaju facu nama koji imamao PC, more da dodjemo tamo sa K*****M i tenkom i ekipom pa da vidis kako bi igrica izletela za 10 dana i to optimizovana :D:d i sa boljom fizikom i jos nekim detaljima..

Poslednja izmena:

Svaka zemlja ima razlicitito tumacenje za Fall , GTA V za pc nije ogranicen samo za Ameriku igrica ide svugde u svetu tako da diskutabilno je neko moze da tuzi RSG zato sto FAll nije isto recimo u Americi i Recimo Africi,Australiji,Sibiru,Severnom I Juznom polu ...

Tako da zakljucak ide: Da je GTA za PC strogo pravljen za Americko trziste onda ta prica pije vodu ovako stvarno nema smisla.. Idi mi Dodji mi..

Poslednja izmena:
Procitaj njegov post, zatim link u mom odgovoru. Elem, Rockstar North je skotska ekipa. Izdavac je Take Two, oni su Ameri.

auu :) zamjenio sam onda s nekim drugim podrucjem, kako god nadam se samo da se nece odvuci daleko i tako je 2014 mrsava sto se tice igara.

Ide svugde u svetu, ali se zna na globalnom nivou i u kojoj hemisveri. Svakako da americka i skotska firma nece da se vodi po godisnjim dobima po juznoj hemisveri, vec severnoj, gde i sama pripada.

@ppredrag upravu si, i severna amerika i evropa vode jesen od ravnodnevice do kratkodnevice tj. od 23. septembra do 20. decembra. Ovi datumi sto je leon naveo vaze za istocnu aziju i jos par zemalja, svi ostali u severnoj hemisveri se vode po globalnim datumima, tako da nista od igre u septembru. :/

Poslednja izmena:
auu :) zamjenio sam onda s nekim drugim podrucjem, kako god nadam se samo da se nece odvuci daleko i tako je 2014 mrsava sto se tice igara.

- Diablo III Ultimate za konzole
- Dead Rising 3 PC
- Destiny
- Evolve
- novi Dragon Age
- novi Civ
- Assassin's Creed Unity, CoD i još par annual igara
- Far Cry 4
- GTA V PC

Ja ovo ne bih nazvao mršavim nikako.

Nazad
Vrh Dno