Šta je novo?

GTA V

Citam samo dokle cete da davite sa cetvorkom a vi presli i na trojku...:S:

Mislis na GTA V? :) To niko ne zna, ali verujem da ce raditi pristojno. Procesor moze biti usko grlo, dok je graficka ok. 8 GB rama se podrazumeva.

Racunaj kao da je to procena informera/kurira :d :d

Pa jeste SF, ali su ipak stavili tabelu gde se spekulise da ce igra podrzavati Mantle i odatle izvukli zakljucak.

Spremite rektume kad izadje GTA 5... I nadajte se najgorem, sto se tice optimizacije.

Ja juce cuh da ce grafika na PC veriziji da bude bolja i od PS4 i Xbox One! Pa eto... Aj da vidimo i to.

Ova igra odredjuje kakav ce mi biti sledeci upgrade.

^^ takodje, prethodni upgrade mi je bio 2009., kad nabavih cetvorku. Tj ne upgrade vec kompletan sistem... Taman je vreme za reforme :-D

Koliko vredi taj komp sada, a koliko onaj koji planiras da kupis da bi mogao da igras?

Potvrdio amd da oni rade support na gta v kao i dolazak mantle

Koliko vredi taj komp sada, a koliko onaj koji planiras da kupis da bi mogao da igras?
Ne razumem, zašto je to pitanje uopšte toliko bitno? Zadovoljstvo nema granice. Ovaj koji imam sada je i dalje zver, verovatno će se i GTA V moći terati na nekim medium podešavanjima. A u svakom slučaju se neće dalje prodavati već će biti poklonjen sestri/kevi/stricu/pašenom.
Al' aj ako te baš zanima, to moje lično zadovoljstvo će me na kraju koštati oko 250-300€ na godišnjem nivou (tako je makar situacija sa ovim trenutnim koji za mesec dana puni tačno 5 godina), dakle ~25€ mesečno, što mi nije problem. Zadovoljan odgovorom?

Čisto pitam, informacije radi. Ne vidim šta sam toliko loše pitao, pa da se odmah brecaš. Ako nećeš da odaš tajnu, u redu je ....

Nije nikakva tajna. Samo ne skapirah šta na temi o omiljenom mi serijalu traži pitanje o nečijoj konfiguraciji, novčanim izdacima ili šta te je već interesovalo....

Hteo je da kaze kako konzole drze cenu i isplativije su nego PC.

Kad budem želeo da 3PS igram na konzoli, kupiću je.

Nazad
Vrh Dno