Šta je novo?

GTA San Andreas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

strahinjas

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
645
Zna li neko pouzdano da mi kaze kad izlazi GTA San Andreas?Ja sam vec cuo neke vesti kad izlazi ali se sve bile razlicite!Puno volim ovu igricu pa se zato rapitujem! :banana:

Izlazi juna. Postoji i tacan datum ali ga ne znqam napamet.

San Andreas je ne samo ubedljivo najbolji GTA do sada, vec je atmosfera u igri drugachija, iako na prvi pogled izgleda isto...

San Andreas je ubedljivo najbolja igra koju sam igrao ove godine.Stigao sam do polovine i jednostavno ne mogu da se odvojim od nje...igra je DO JAJA!!!!! :D :D :D

Jel igrash na GCu ? :D

Znachi za PC u Junu 2005? Super, s obzirom da prosle godine nisu ni imali u planu da zibacuju igru za PC ovo je super :)

Poslednja izmena:
Sve sto iole valja na ps2/gc odmah se portuje na pc da se uzme dodatna lova, sa izuzetkom par izuzetnih naslova za koje Sony/Nintendo dodatno placa da se ne portuju na pc da ne bi ubilo konz. trziste, npr. GT4, Res. Evil 4, Zelda i jos par naslova...

Nadam se da ce da ce dobro da optimizuju PC verziju.Mada je GTA serijal jedna od boljih igara sa PSII po tom pitanju.

Ma bice sve OK sa portom, ako su do sada lepo uradili 3ku i Vice City, koji su imali samo jedan patch, radice i San Andreas OK...

a banovanje igre od Udruzenja zastite potrosaca Srbije ?? :D

filipenko je napisao(la):
Sve sto iole valja na ps2/gc odmah se portuje na pc da se uzme dodatna lova,
E da je takav slucaj sa MGS3...
:wall: :wall: :wall:

Pa verovatno zato sto su se prethodni nastavci proslavili na PCu :d

Ljudi San Andreas je zabranjen onima ispod 18, a provalite ovo: U Svajcarskoj moj brat je otisao da kupi (sam) u radnji dana cim je izasao, i prodavac mu je ladno prodao... Nije ga ni pitao koliko ima godina (ima 13)... Pa zar se to ne kaznjava strogo u WEST drzavama???

Jeste kako da ne, tamo svi postuju sve propise, samo smo mi Srbi losi :smash:
Previse citas b92 forum :d

Evo ja je jutros presao!! :banana: :banana:
Igrao sam je i danju i nocu, do 06.00h jutros (poceo sam sinoc negde oko 21.00h ;)) sve ukupno oko 50h...i sta da kazem....SJAJNO
Necu mnogo da otkrivam o igri onima koji je nisu ni probali, ali slobodno mogu da kazem da je ovaj GTA najbolji do sada.Ne znam, verovatno zato sto ima najbolju pricu koja te drzi tokom cele igre i u svakom momentu znas gde si i sta radis.Ima mnooooogo zanimljivih stvari koje se desavaju u igri, napomenucu neke:
- Pojavljuje se lik iz originalnog GTA (mute man:)) sa kojim se trkate!
- Upadate u Area51(u igri je ja mislim Area69 ili 59 tako nesto) i uzimate Jetpack)
- Kockate se u Casinu(postoje sve igre rulet,blackjack.poker...)
- Modujete kola
- Djuskate u klubu
- Igrate basket
- Igrate igre na automatima
- Igrate bilijar u klubu
- Iskakanje iz aviona i spustanje sa padobranom
....i jos mnoge stvari koje se trenutno ne secam
Od letelica su dostupne:
- Helicopteri....4-5 modela
- Avioni....6-7 modela
- Vec pomenuti Jetpack.....ovo je najjace
Motornih vozila ima u izobilju, sigurno oko 200 modela automobila i oko 20 modela motora!!
Ako nekome treba pomoc u nekoj misiji neka vice!
poz
p.s.
Filipenko jer vidis da je igranje na Playsmoru ipak zanimljivo, ja GTA vec presao a ti ga nisi jos ni video! :p Javi ako se negde zaglavis!! :D :D

Shta bre zna filipenko, video PS2 na bilbordu :D

Ha ha ha, ja tu igru necu ni nabavljati kad izadje za PC, zelim da koristim vise od 3.5 ganglija kad sednem da igram nesto na pcu :d

Da, zato igrash "blood of the death omen with more blood" :D

Zahtevnost nebitna, jer kupujem novi komp bash zbog gta:sa :)

Semjuel L. Dzekson je odglumio onog murijaša Tenpenija majstorski, mislim da je dobio i neki pehar ili oskar za to na dodeli MTV game awards. I čitav San Andreas je odrađen u filmskom maniru, mnogo više nego prethodni delovi, čak je i dosad neprikosnovena Mafia skinuta sa trona. Svaka čast Rockstar

driver je napisao(la):
Da, zato igrash "blood of the death omen with more blood" :D

Bolje to nego Need For Motocross Ultra Madness GT Rally Speed Underground Midtown Juiced :d

about:blank je napisao(la):
Semjuel L. Dzekson je odglumio onog murijaša Tenpenija majstorski, mislim da je dobio i neki pehar ili oskar za to na dodeli MTV game awards. I čitav San Andreas je odrađen u filmskom maniru, mnogo više nego prethodni delovi, čak je i dosad neprikosnovena Mafia skinuta sa trona. Svaka čast Rockstar

Ne bih rekao da je Mafia ikada bila na tronu. Ni po kvalitetu, pogotovu ne po tiražu i popularnosti.

filipenko je napisao(la):
Bolje to nego Need For Motocross Ultra Madness GT Rally Speed Underground Midtown Juiced :d

Ha, pa ja od svega toga igram samo GT :D

forsaken demon je napisao(la):
Ne bih rekao da je Mafia ikada bila na tronu. Ni po kvalitetu, pogotovu ne po tiražu i popularnosti.

Verujem da se mnogi ne bi slozili sa tobom...
Ja prvi dosadasnje GTA naslove dozivljavam kao crtani film, veselu i neozbiljnu, ali jako zaraznu igricu, sa polukomicnim likovima, a Mafia je bila, a i sada je za one koje bi je prvi put probali, ozbiljan naslov, savrseno reziran, mnogo ozbiljnijeg izgleda i feel-a od Rockstarove *******cije.
San Andreas je zato po svim utiscima drugaciji od prethodnika. Jedva cekam da vidim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno