BaDMaD je napisao(la):I ja sam nabavio taj dugo ocekivani San Andreas,instalacija prosla okej,sve okej,medjutim u igrici imam jedan problem, kada udjem u kola ne mogu da pomeram kameru pomocu misa niti bilo kako drugo,nego mi je fixirana i gleda sa prednje strane auta(pozadi), tako da ne mogu da vozim normalno. Ne znam kako da ispravim ovo pa ako moze neko da mi pomogne...Hvala
Ronnie Coleman je napisao(la):
Jesam i ne pomaze...jel si probao da držiš desno dugme dok pomeraš miša?
Probacu i to...Mozda ti je ukljucen Joypad,pa on zeza,pokusaj,mene je to zezalo za neku igru,ne znam tacno koju....
Samo ga iskljuci
q3railer je napisao(la):Ko hoce da nabavi sve u vezi GTA modovanja i kola, neka poseti www.gtagaming.com, evo sta ja vozim![]()
BlackNeo je napisao(la):Dakle, moras skinuti program IMG Tool 2, posto se glavno radi pomocu njega. Pomocu njega otvoris fajl gta3.img koji se nalazi u folderu "models" gdje je instaliran GTA. Zatim pritisnes F2 pa ukucas ime kola koja zelis da promijenis (npr. banshee), pa kada nadjes, promijeni imena fajlovima banshee.dff i banshee.txd u old_banshee.dff i old_banshee.txd (da bi mogao kasnije da ih vratis ako se nesto zezne). Zatim odes na Commands -> Add -> pa dodas fajlove banshee.dff i banshee.txd od kola koja zelis da ubacis. Kad to uradis, odes na Commands -> Rebuild Archive, sacekas da se zavrsi, pa zatvoris IMG Tool.
Zatim, ukoliko je potrebno, otvoris fajlove Handling.cfg, vehicles.ide, carcols.dat i carmods.dat pomocu Notepada i tu zamijenis odgovarajuce linije onima koje ti pisu u ReadMe fajlu kola koja zelis da ubacis. Sacuvas promjene i to je to.
P$ych0 je napisao(la):Naravno, sajt je odlican i redovno updateovan tako da stalno ima novih kola, modova, zezancija.
Ja sam licno zamenio skoro sva kola, ostalo mi je par komada(kombije ne brojim u kola), jako je interesantan i Chinook (moze prenositi automobile), a naravno i X-Wing is Star Warsa.
Ne znam dali moze da se skine sa gtagaminga gxt editor, koji je veoma koristan posebno za one koji traze autenticnost automobila. Naravno mislim na imena. Mislim smesna je scena udjes u neku nabudzenu Toyotu, a ime je Turismo i takve gluposti.
Ja sam ga nasao na ovoj adresi
http://www.gtatools.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=33
Princip koriscenja je jednostavan:
Otvori se fajl american.gxt u ....Gta San Andreas/text folderu, sa search se pronadje ime automobila(pazite da pored brojeva stoji SAMO ime, a ne neki tekst) i promeni se kucanjem zeljenog imena naravno.
Programcic je dobar i onima koji bi prevodili GTA.
Toliko od mene, POZ
q3railer je napisao(la):Os da prevedemo GTA na srpski? Bilo bi malo zaebano posto ima jedno par hiljada linija, ali opet, bice to srpski GTA![]()
P$ych0 je napisao(la):Hehe, nije losa ideja, ja sam se vec cimao sa nekim redovima i glavni meni preveo, samo, kako cemo podeliti rad na nekoliko delova?
Ako je jos neko za, nek se javi.
P.S. Kako stojis sa engleskim i sa kucanjem?
Ma opusteno samo :cigar: samo produzi do stanice i pokupi tamo some other brothers...Avijon je napisao(la):Treba mi pomotj,misija Riot,kada treba da odvedem 2 moja homies-a i Cesara u Cesarov hood,e,sad,ovi moji mi odbijaju poslushnost,negde ispred cilja iskoche iz automobila,i kretju da pucaju,i,naravno poginu
Kako najlakshe da ih odvedem donde,ne slushaju me nishta,popizdeo sam![]()
q3railer je napisao(la):Pazi ovako, text ima nekih 16692 linija, podelimo koliko se nas prijavi za posao, lepo ti od ove linije, ti od ove i tako...sto vise nas brze cemo zavrsiti, ko ne zna engleski bas dobro neka konsultuje neki recnik...Ja inace stojim odlicno i sa engleskim i sa kucanjem, aj ako se sakupi neka ekipa pa da to odradimo na brzaka...bio bi trip da odradimo sa cirilicom ako je moguce![]()
P$ych0 je napisao(la):To dali cemo cirilicom ili latinicom je totalno svejedno.
Samo da nas je malo vise, *** 16000 :trust: ce nas smoriti.
Samo ne znam kako cemo cirilicom kada GTA ima svoj font, tako da neznam kako ce to ispasti.
POZ
sinisa80 je napisao(la):nije mi bash najjasnija taj gxt editor ali ako mi neko objasni shta treba da radim ...otju i ja da prevodim
Avijon je napisao(la):Treba mi pomotj,misija Riot,kada treba da odvedem 2 moja homies-a i Cesara u Cesarov hood,e,sad,ovi moji mi odbijaju poslushnost,negde ispred cilja iskoche iz automobila,i kretju da pucaju,i,naravno poginu
Kako najlakshe da ih odvedem donde,ne slushaju me nishta,popizdeo sam![]()
Svaki put kada ubacis auto u gta3.img fajl moras da uradis rebuild archive.Death walker je napisao(la):Mozeli mi neko reci zasto kakda sam ubacio nova kola posle izvesnog vremena slika samo zakoci i moram jedino da resetujem nista drugo ne mogu da uradim.
Bio bih veoma zahvalan ko mi pomogne jer nisam se bas navozio ovih novih kola a tako su mocna.
Death walker je napisao(la):Pogresno smo se razumeli ja sve to uradim ali kad krenem da igram e onda zakaze i nigde ne mogu sem da resetujem.
Death walker je napisao(la):Pogresno smo se razumeli ja sve to uradim ali kad krenem da igram e onda zakaze i nigde ne mogu sem da resetujem.
zokis je napisao(la):Imam problem u datoj igrici.
Pre 2 dana je pocelo da se desava.Do tada je bilo sve ok.Znaci udjem u igricu,igram je jedno 3 minuta i resetuje mi racunar.Sa drugim igrama je sve u redu.
Probao sam sa reinstalacijom igre i opet isto.
Takodje i sa reinstalacijom drajvera za graficku.
Dajte mi neki koristan savet kako da resim dati problem.
Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari