Šta je novo?

Gta IV

Sjajno, mada malo me splasnula zelja, a i gomilu stvari treba da se uzme ove godine... definitivno cu pazariti (bice na Bluray-u, Liberty city stories pretpostavljam?), ali necu preorderovati :) Uzecu kad bude neka pristojna cena..

Sjajno, mada malo me splasnula zelja, a i gomilu stvari treba da se uzme ove godine... definitivno cu pazariti (bice na Bluray-u, Liberty city stories pretpostavljam?), ali necu preorderovati :) Uzecu kad bude neka pristojna cena..

Ako ti se GTA4 iole svideo, ovo ce te oduseviti.
Cini mi se da ce cena biti ako 40e, imam osecaj da ce prilicno brzo da padne.

Iole svideo... :) Realno jos uvek mi je najbolja next-gen igra :) Koliko razumem, uopste se ne kontrolise Niko vise, u prvom su bajkeri, a u druga dva?

Iole svideo... :) Realno jos uvek mi je najbolja next-gen igra :) Koliko razumem, uopste se ne kontrolise Niko vise, u prvom su bajkeri, a u druga dva?

Koja druga 2 kada imaju samo 2 epizode :) ?
U drugom delu igras kao Luis Lopez koji radi za Gay Tony-ja.
Kada odigras obe epizode, konacno skontas sta se zaista desilo sa dijamantima.

Da, ne znam zasto sam umislio da su tri epizode :) Dakle ceo grad je u pitanju, kao i u GTA IV, ima li nekih novih automobila ili tako nesto.. koliki je gameplay otprilike?

Lost and Damned traje 10-15 sati, ubacena su nova oruzja i par novih motora.
Igra ima drugacije tempo, jer u dosta misiji vodis celu bandu sa sobom.
Novo je i to sto ukoliko pogines i restartujes misiju, ne igras je od pocetka, vec od poslednjeg checkpointa. Sem toga, mozes da pozoves ortake da ti donesu oruzje ili ovi motor, tako da nema potrebe da se vozikas po gradu.

The Ballad of Gay Tony je u serijal vratio skok padobranom, ubacena su nova oruzja, par novih sportskih automobila i helikoptera.

Je li iko presao "episodes from liberty city" zanima me koliko ima sati igre i kakav je opcenito posto sam tek jucer zavrsio GTA IV?

Sve zavisi koliko vremena posvetis igri.
Meni je recimo za Lost & Damned trebalo 9 sati, a nisam igrao mini igre, gledao tv, nisam igrao gang war i racing misije. Cini mi se da druga epizoda traje koliko i prva.

:)

* Ne znam da li je bilo.

4uymbt.gif

Ko bi trebalo da bude doticna devojka? :)

Bas sam sada pogledao, The Balad of Gay Tony sam presao za 10 sati, a nisam igrao Parachute misije, zezao se po klubovima, ili trkao.
Druga epizoda mi se vise svidela jer vuce na Vice City/San Andreas sa nerealnijim/zanimljivijim misijama. A sem toga, kada ste u igri imali prilike da plesete u gay klubu :) ?

A sem toga, kada ste u igri imali prilike da plesete u gay klubu :) ?

Zasto bi pobogu to bila prednost igre :D Ali svidja mi se duzina epizoda, ja sam mislio da je to dosta krace, ali u stvari su kao dve pune igre.. Dakle, u obe epizode je grad isti kao u normalnom GTA IV?

Zasto bi pobogu to bila prednost igre :D
Zabavno je ;). A ako ti vec smeta, uvek mozes da izvadis pusku i napravis masakr.

Ali svidja mi se duzina epizoda, ja sam mislio da je to dosta krace, ali u stvari su kao dve pune igre.. Dakle, u obe epizode je grad isti kao u normalnom GTA IV?

Pa nisu kao 2 pune igre, GTA4 je ima 3 puta vise misija od svake od epizoda.
Grad je isti, ali su ubacivane dodatne zgrade.

Verujem da ce Ballad of Gay Tony biti ekstra popularan medju navijacima po igraonicama :D

Poslednja izmena:
Verujem da ce Ballad of Gay Tony biti ekstra popularan medju navijacima po igraonicama :D

Vec mogu da zamislim gazde igraonica koji ce igru reklamirati kao GTA 5.

Najbolji deo, IMO :). Ima neki svoj smek, verovatno zbog okruzenja i glavnog lika. I naravno, misija sa RC helijem ftw. :)

Meni se najvise svideo San Andreas, 3 velika grada i countryside.
Kako je samo zakon ona misija u kojoj rednecima ukrades traktor i jos krene neka country muzika :D.

Ok, a u cemu je fora sto je njena glava na telu Nika Belica? :)

Najbolji deo, IMO :). Ima neki svoj smek, verovatno zbog okruzenja i glavnog lika. I naravno, misija sa RC helijem ftw. :)

Imao je najbolji period, ali nijedan GTA me nije uvukao toliko u grad i igru kao GTA IV, svi su mi do tad bili samo zaebancija po gradu i vozikanje i uopste se nisam interesovao za glavnog lika, dok je Niko jedan od najboljih karaktera ikad :) plus je prica skroz dobra i fizika automobila ubedljivo unapredjena..

Ma zahebancija gif. :)

Pokusavam da skapiram foru, zato pitam.. Jel ona fan GTA ili tako nesto? :)

Poslednja izmena:
Rockstar has announced that The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony have been delayed on PC and PS3 due after Sony asked for some changes.

The official statement says the delay is "due to a last-minute game submission request from Sony Computer Entertainment Europe to edit some of the in-game Liberty City radio station, television and internet content," although it doesn't say what specifically.

Cenzura :).

Meni ne radi ovaj Episodes, a sve sam uradio sto treba, izbacuje load failed, starting new game i onda crash-uje....

Ne valjaju ti drajveri mozda ? :D

Meni ne radi ovaj Episodes, a sve sam uradio sto treba, izbacuje load failed, starting new game i onda crash-uje....

Ja sam sva sreca procitao "readme" pre nego sto sam skinuo Episodes... GTAIV sam odavno kupio sa shopto-a, a sada se ispostavilo da je to US verzija sa kojom ne rade EU verzije expansiona. Pogledaj da nije to.

meni se nije desilo ni jednom da mi se zamrzne igra...
btw: presao sam igru 100%
steta za awp trophy bug

Michael Pachter:
In other words, GTA IV was going to be a PS3 exclusive, but Microsoft paid Rockstar and Take-Two to make it a non-exclusive, and they paid them a lot. The number I've heard, and I'm sure this is right, is $75m, and that probably includes the funding for the first DLC packs too. It's more than the $50m that people talk about.

lol :) Ona DLC posla su bila ciganska, ali ne vidim razlog da je trebala da bude ekskluziva, znam sigurno da bi ja po*izdeo da imam samo X360..

lol :) Ona DLC posla su bila ciganska, ali ne vidim razlog da je trebala da bude ekskluziva, znam sigurno da bi ja po*izdeo da imam samo X360..

Grand Theft Auto: San Andreas (17.33 million approximately)
Grand Theft Auto: Vice City (9.21 million approximately)
Grand Theft Auto III (7.509 million approximately)

Sa ovakim tirazima igra nije imala razloga da bude mp ;).
Mada, drago mi je sto jeste, iako San Andreas meni ostaje omiljeni nastavak, GTA 4 + DLCs je medju najboljim igrama u ovoj generaciji.

Je l' mora da mi bude instaliran GTA IV ako hocu da igram GTA: Liberty Stories ili je to zasebna igra?

Vrh Dno