shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Jel nije patka opet?
Ne, ovo je zvanicno.
Jel nije patka opet?
Sjajno, mada malo me splasnula zelja, a i gomilu stvari treba da se uzme ove godine... definitivno cu pazariti (bice na Bluray-u, Liberty city stories pretpostavljam?), ali necu preorderovatiUzecu kad bude neka pristojna cena..
Iole svideo...Realno jos uvek mi je najbolja next-gen igra
Koliko razumem, uopste se ne kontrolise Niko vise, u prvom su bajkeri, a u druga dva?
A sem toga, kada ste u igri imali prilike da plesete u gay klubu?
Zabavno jeZasto bi pobogu to bila prednost igre![]()
Ali svidja mi se duzina epizoda, ja sam mislio da je to dosta krace, ali u stvari su kao dve pune igre.. Dakle, u obe epizode je grad isti kao u normalnom GTA IV?
Da nije mozda Jade http://www.jade-raymond.com/ ?
Vice City
Ok, a u cemu je fora sto je njena glava na telu Nika Belica?![]()
Verujem da ce Ballad of Gay Tony biti ekstra popularan medju navijacima po igraonicama![]()
Najbolji deo, IMO. Ima neki svoj smek, verovatno zbog okruzenja i glavnog lika. I naravno, misija sa RC helijem ftw.
![]()
Najbolji deo, IMO. Ima neki svoj smek, verovatno zbog okruzenja i glavnog lika. I naravno, misija sa RC helijem ftw.
![]()
Ma zahebancija gif.![]()
Meni ne radi ovaj Episodes, a sve sam uradio sto treba, izbacuje load failed, starting new game i onda crash-uje....
Idi na editovanje, pa ga obriši![]()
lolOna DLC posla su bila ciganska, ali ne vidim razlog da je trebala da bude ekskluziva, znam sigurno da bi ja po*izdeo da imam samo X360..
GTA 4 + DLCs je medju najboljim igrama u ovoj generaciji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari