Šta je novo?

Gta IV

A vidish ni ja to nisam znao...boga pitaj gde je moj lambourghini.

@Boris Lozac

A tek kad se prvi put provozash helikopterom a view distance na maximum. Nema zgrada koje se iznenada pojave, sve vidish odjednom. A da ne prichamo o zalasku sunca pa kako se senka polako pomera preko zgrada i ulica na drugu stranu.

Stvarno spore ove next gen konzole :)

Woohoo! Upravo sam zavrshio GTA 4. SEX!

Game Progress: 62.75%
Total play time: 32:29:56
Addiction level: Bummedin the gob

Malo pocinju da me umaraju ove misije sa ubijanjem 300 dilera po skladistima :) Auto aim radi po sopstvenom nahodjenju a analogno nisanjenje je skoro pa nemoguce, kako najlakse resavate takve misije?

Pa ko ne bi, kad ni ne moras da se trudis, masina sve radi za tebe. :)

Ne baš. U početku dok je skill sa dotičnim oružjem nizak nije baš toliko precizan auto aim. Kasnije samo u glavu pogađa. Nadam se da je tako i u GTA4.

Hehe...

Inace, tuche su mnogo dobro uradjene, najbolje je kad pridjes nekom ko sedi na klupi, sutnes ga u facu i sruse se i on i klupa, ili gurnes nekog niz stepenice :D kako dobro izgleda... (to burazer praktikuje, ne ja :p )
btw, one slike sto su postovane ranije u temi nemaju veze sa vezom, uopste nije mutno onako na PS3, bar na 223BW..

Poslednja izmena:
Deluje krajnje primamljivo! Moraću da odrešim kesu ovih dana.

I u kojoj rezoluciji igra radi na kraju?
Ja sam na kutiji video 720/1080 da se pominje.

I u kojoj rezoluciji igra radi na kraju?
Ja sam na kutiji video 720/1080 da se pominje.

Pravo da ti kazem ne znam, u igri nema nikakvo podesavanje za rezoluciju koliko sam video, jedino u PS3 meniju sam nasao 560, 720 i 1080p, 560 je obelezena i ne moze da se ugasi, na kraju sam stavio 720, 1080 mislim da nisam ni probao, videcu ima li neke razlike...

Inace, mogu samo reci ukratko da momci sa IGN-a i Gamespot-a nisu preterivali u opisima i ocenama, graficki izgleda jedno 10 puta bolje od San Andreas-a, ma San Andreas izgleda kao da je ekskluziva za PS1 u poredjenu sa ovim :)
Detaljniji opis cu dati kad jos malo predjem igru i otkljucam Menhetn ,)

Kako mi je drago shto ceo svet mora da igra sa Srbinom :p

Heheh, Nika za Gradonacelnika!! :D

Naleteo sam na narandzastog Chalenger-a cim sam izasao iz novog stana :smoke:, i naravno, posadio ga na parking, kako su dobro uradili ponasanje muscle car-ova, bas vole da plesu :)

Ima li neko spisak numera po radio stanicama, da znam šta da slušam :D Ovako sam krenuo samo da slušam VIBE, imaju get it shawty :D

Ima li neko spisak numera po radio stanicama, da znam šta da slušam :D Ovako sam krenuo samo da slušam VIBE, imaju get it shawty :D

Vibe je najjaci ;)
Bice sigurno soundtrack ceo da se skine ovih dana, ako vec nema negde..

Kako mi je drago shto ceo svet mora da igra sa Srbinom :p

A Srbin predstavljen kao negativac i prestupnik.Predstavljen kao tipican balkanac koji ne **** zivu silu i bavi se prljavim poslovima.Bas su dobri ovi iz Rockstara.Zar vam nije malo cudno sto su od svih zemalja iz celog sveta izabrali da bas Srbin bude glavni lik?!?!I to u najprofitabilnijoj i mozda najpoznatijoj igrici na svetu.Verovatno ima tu i neki Rus koji suruje sa Srbinom pa zajedno prave probleme.

A Srbin predstavljen kao negativac i prestupnik.Predstavljen kao tipican balkanac koji ne **** zivu silu i bavi se prljavim poslovima.Bas su dobri ovi iz Rockstara.Zar vam nije malo cudno sto su od svih zemalja iz celog sveta izabrali da bas Srbin bude glavni lik?!?!I to u najprofitabilnijoj i mozda najpoznatijoj igrici na svetu.Verovatno ima tu i neki Rus koji suruje sa Srbinom pa zajedno prave probleme.

Bas suprotno, predstavljen je kao veoma emotivna licnost, koga grize savest zbog prljave proslosti, a u igri ubijas oloshe bez kojih je svet mnogo bolje mesto ;)

Mogli su se malo iscimati i malo srpske muzike staviti a ne cela radio stanica sa Ruskim hitovima. Ne kažem da bi me obradovalo da Karleuša zakrešti u igri, ali opet, bar nešto "domaće".

Prljava proslost.....ah......

Pa.... u smislu, ratovi i ostale prljave radnje, na koje nije ponosan, ali bitno je da se kaje, dakle dobra dusa, nisu ga napravili nekim *****om, procitaj/poslusaj review-ove, vecina se slaze da ce Niko postati jedan od omiljenih likova u igrackoj industriji :)
Nema ovde nikakvih teorija zavere, previse slusas nase patrijote iz vlasti ;)

Niko Bellic moze da bude samo plus za nas, kakav god da je...

Pa NIko je uopšte i najbolji lik u GTA serijalu. Za GTA I i II se ne sećam, u GTA 3 onaj lik ćuti i ubija sve redom, Tomi iz Vice-a je mafijaš, C.J. je član bande. Samo je Niko približan prosečnom čoveku, ovi drugi likovi su po meni karikature ,)

Vidi se da nisi igrao igru... :D

Vrh Dno