Šta je novo?

Gta IV

btw, PS3 verzija je patchovana, a Xbox verzija radi bez problema, u većoj rezoluciji i izgleda malkice bolje. Dakle, sad sam video kako izgleda na PS3, ne mož'te više da me ložite! ;)

I sta sad, procitacemo celu pricu unapred, pa onda da igramo?

Poslednja izmena:
U je, ja izgleda jedini ubio Dwayne....cisto posto je bio ghetto i zhivi u shupi pa nema pare za razliku od Playboy-a.

SPOILER!

Kada sam ga rokno, dobio sam kesh ali se Playboy razocharao u mene. Kao iako je hteo da ga ubijem, shvatio je da sam samo hladnokrvni ubica i da sam mu ubio mentora : )) Tako da mi je dao kesh i zamolio da vishe nikad ne radimo zajedno.

Alo bre iskulirajte se!? Napravite temu GTA walkthrough pa tamo otkrivajte pricu, ***... :mad:

Zapeo sam na misiji kada trebam da se popnem na neku zgradu, i onda snajperom skidam likove na gradjevini, problem je sto jednog ne mogu da vidim sa te zgrade. Mucio sam se, pa sam odustao od te misije. Inace kako vi stojite sa statistikama u GTAIV?

Evo i meni se updateovao na 1.01. Sta donosi ova zakrpa zapravo?

U je, ja izgleda jedini ubio Dwayne....cisto posto je bio ghetto i zhivi u shupi pa nema pare za razliku od Playboy-a.

SPOILER!

Kada sam ga rokno, dobio sam kesh ali se Playboy razocharao u mene. Kao iako je hteo da ga ubijem, shvatio je da sam samo hladnokrvni ubica i da sam mu ubio mentora : )) Tako da mi je dao kesh i zamolio da vishe nikad ne radimo zajedno.

Sad ne mozes da dobijes opciju za backup od Dvejna :smash:

Zapeo sam na misiji kada trebam da se popnem na neku zgradu, i onda snajperom skidam likove na gradjevini, problem je sto jednog ne mogu da vidim sa te zgrade. Mucio sam se, pa sam odustao od te misije. Inace kako vi stojite sa statistikama u GTAIV?

Na onim kranovima su,njih 3 popni se liftom na zgradu i videcesh ih,zumiraj sanjperom i to je to :p

PS3 naravno eto pise u profilu :)
pozzz

Sori,obisao sam danas Sonijevo prestavnistvo u Podgorici i navodno je cekaju...imaju komplet PS3+GT5 prologi za 530 jevra...bdw to isto promotivno pakovanje u Sonicu kod stadiona Buducnosti kosta 455 jevra,i kod njih je GTA IV na cekanju...tako.

Pozzz

Nabavio sam konacno, igra je :zgran::zgran::zgran::zgran:

Prve impresije, grafika.... ahhhhh, grafika je PERVERZNA za ovakav tip igre, dakle aaaaaaa nemam reci. Druga stvar koja me je najvise odusevila, FIZIKA AUTOMOBILA!! FENOMENALNO!! Bolje od vecine igara koje se reklamiraju kao "simulacije voznje" :zgran: Potpisivanje automobila, proklizavanje, understeer, oversteer, sve je na nivou, pa onda SUDARI, bolesno dobro...
Gledajuci iz kreveta burazera kako igra, zaista izgleda kao film, bez preterivanja, kad se skroz priblizis, vide se krzave ivice tu i tamo, nista strasno, verovatno i zbog toga sto monitor nije u nativnoj rezoluciji, na nekom 1080p televizoru to se mozda ni ne vidi.. maaalkice mi smeta bloom, mozda su mogli da ga samo maaalo smanje..
Takodje, ATMOSFERA u gradu, zvukovi, da se najezis, samo stanes negde i slusas sve te gradske zvukove, svaka im cast. Pa onda muzika u kolima, odlicne radio stanice.... izadjes iz kola, a ono cuje se muzika jos uvek, priguseno... :)
Svidja mi se kako se vozi na dzojpedu, nisam ocekivao da cu se ovako brzo navici...
Sve u svemu, remek delo, stvarno...

A sta se desi ako non stop kulitare likove za izlaske? bas su dosadni.

"Mislim" da ne gubish nishta ali ako jurish achievements..valjda za svakog lika mozhesh da dobijesh po jedan a to je kada se non stop odazivash njihovim pozivima. Tako sam u pocetku od Romana dobio besplatni taksi. Ne znam sta se dobija od ostalih.

Od Brusija,L-Jacob-a i Packie dobijas special ability.

Poslednja izmena:
Od malog Jamajcanina dobijas oruzje valjda...?

Jeste dobijes da kod njega kupujes oruzje jefitinje.
Kod Brusija da te vozi helikopterom,a od Pakija neke bombe da postavljas.

i od devojaka dobijash specijale.
*SPOLIER*
*SPOLIER*

Od Carmen koja je medicinska sestra dobijesh da je zvrcnesh fonom i ona te nahiluje. dobro je u misijama gde se dosta puca.

Jos ne mogu da se nadivim grafici, pa ovo je neverovatno, nesto najbolje sto sam video do sad, gde je samo onaj sto je lupio da igra izgleda kao na "medium detaljima" i kako ce na PC-u biti duplo bolje. Bas me zanima koja ce konfiguracija trebati da izgura da izgleda ovako dobro, odnosno sve na High..

btw, jesam ja lud ili nema garaze nigde, kad sam tek upalio igru nesto je pominjao onaj tutorial garazu, ali gde je? :) Onaj stan je u zgradi, nigde oko njega nema garaze..

A vidish ni ja to nisam znao...boga pitaj gde je moj lambourghini.

@Boris Lozac

A tek kad se prvi put provozash helikopterom a view distance na maximum. Nema zgrada koje se iznenada pojave, sve vidish odjednom. A da ne prichamo o zalasku sunca pa kako se senka polako pomera preko zgrada i ulica na drugu stranu.

imash parking ispred zgrade(oivichen zhutom linijom). tu ti sachuva kola.

Thanks, mada mogli su da se otvore za garazu, valjda moze posle da se kupi neka gajba sa garazom... :)

@ Expresionism

Po*nografija cista, kazem ja.. ,)

Mene zao da predjem sve od odmah, gustiram ga polako vec 13 dana... :d:d:d

Vrh Dno