Kraken
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 649
ajde da si platio neki software 6000 pa da razumem, radi ti posao. ali dati 6000 za jednu igricu koju ces igrati mesec, dva ajde i da je 6 meseci i onda "baciti".
mada svako ima pravo da trosi svoje pare na sta hoce, ako su tvoje pare (ne vidim koliko imas godina).
Cek, dakle kad ja dam 6000 din za igru to je necija plata, a kad ti das 150e za graficku da bi igrao igrice to je sjajna investicija. Zaboravio si u medjuvremenu svoju izjavu da se necija porodica hrani dva meseca sa kintom koju ti koristis za *******ciju???
U prevodu, krljaj pare kako ti volja al nemoj da pricas da je neko investiranje u zivotu davati pare za igre ili pokretace igara. Reci da je 6000 din ogromna kinta a onda dva puta toliko upucati u gpu da bi se zezao je najblaze receno bleskasto.
Btw ne spavam na kinti da bih ista bacao, kad se zasitim nekog naslova prodam ga za nekih 70-tak posto vrednosti koliko sam ga platio.
Pa ta graficka od 150e ce mu odraditi posao za milion igara.
Dakle, poredjenje je totalno van smisla...
Milion, manje jedna- GTA4 :wall: Btw kvantitet pc sigurno drzi, kvalitet, sudeci po tome koliko ga koristim za igranje pored ps3 i 360, tesko. Ko sto rekoh, najveci problem je sto ovde neki ljudi nisu nista videli sem pc-ja, a i kad vide konzole to je na po sat vremena, i onda donose zakljucke od kojih se dize kosa na glavi.