Šta je novo?

Gta IV

Zna MS za sta je iskesirao 50 miliona. Uostalom Vice city je izasao samo godinu dana nakon gta3, ne vidim zasto bi bilo nerealno.

Prvi DLC se pominje vec za avgust. Smesno je ocekivati bilo sta sem seta dodatnih misija, sem ako rockstar nema raketu na ledjima pa moze da izrenda ceo nov grad. Btw, za njih 50 miliona nije neka kinta, samo na launchu ocekuju 400 miliona, tako da ce dodatne gradove izdati sledece godine po full ceni, kao i vice city/san andreas. Bilo bi lepo da ne bude tako pa da imam neke koristi od krsboxa, al cisto sumnjam.

Kako da se otarasi krsa kada ga niko nece :p

Nemojmo preterivati. Najbolje je imati obe konzole (ko može)

Moja procena, validna kao i kotaku blog ;)

Zev... Da ti ne treba vec bi nasao nacin da ga se otarasis.

Tesko, probao ali cim kazem da se rrodovao ljudi beze ko djavo od krsta. Tako da posto ne volim da uvaljujem stvari bez da ispricam sve opravke i ranije probleme sa njima, nema nista od prodaje 360-ke :(

Nemojmo preterivati. Najbolje je imati obe konzole (ko može)

***a, to je muka, da bi imao sve konzole treba raditi da bi se to kupilo a to opet dovodi do manjka vremena za isprobavanje tih konzola = zacarani krug.

Možda bi se najbolje prodavala kad bi napisali "Real ping-pong simulator" i kad bi namestili da možeš da se odbijaš o zidove kao u NFS i Gran turismu, a za pro igrače mogućnost da upravljaju gitarom umesto volanom... e to bi bila igra za prave igrače :D

Nisam ni mislio da drugo znash u automobilskoj simulaciji osim da se udarash o zidove i protivnike :) Ali ako pogledash neke trke na TVu, pazi, pa oni se ne udaraju medjusobno, a ni o zidove, chudno, mora da je to Reality show ping pong :)

Evo mene nazad :D, al sad sa kablovskim netom :banana:.
Odsluzio sam 7 dana kazne :D.
U kp domu zenica :d.

Sta sam propustio, znaci potvrdjen datum izlaska.

Jel ima nekih novosti o pc verziji ?

Poslednja izmena:
Kablovskim netom samo mozesh josh brze da napravish nove warnove :)

Poslednja izmena:
Ova ti je brate mozda i najbolja do sada!!! :d:d:d:d:d:d:d

Sta se ti slihtas, koji si bre ti :smash: :D.

Pa mozete vi mene da warnujete kol'ko hocete, ja vise sa vama u flame necu da ulazim, nepostena borba :smoke:.

Ako mu je ovo najbolja...

Poslednja izmena:
Dobijam za par dana PS3 verziju :) Jedva čekam!

Dobijam za par sati 360 verziju, ih da mi je tek 1.5mb link :D

Koji srecnici *** :( Ma kupio bi kutiju odma samo da znam da ce izdrzati barem 2 mjeseca :)

Poslednja izmena:
Da li je neko nabavio, posto vidim da se pojavila za Xbox. Dajte da cujemo utiske.

Hahhaha, naravno da nećemo da dajemo utiske na prvu loptu. Evo, niko od nas ne sme da igra GTAIV, plašimo se ROD-a. Ali zato GTAIV za par evra, standard, ***a...

Fizika kola je ravna voznji chamca

Da, ali učinjena su dva koraka unazad. Bilo je bar neke fizike, tj. kola su išla pravo, a sada kao da plove... Užas!

Vrh Dno