Šta je novo?

GTA IV - Resenja problema -> Patchevi -> Tweakovi

nek instalira 1.04 ili 1.07 verziju igre i samo nek stavi na auto configure . provereno najbolje radi .

clip capture obavezno ugasi u gameplay options . to veoma usporava igru, a kome uopšte i treba action replay .

E resio sam problem instaliranjem original cd :) i sada extra radi hvala u svakom slucaju :)

Zdravo drustvo imam jedan mali problem, hocu da ubacim auta u gta 4 ali kad god ubacim neka kola skinem sa gta inside i udjem igram igricu posle malo voznje pojavi se fatal eror. i izadje iz igrice sta je u pitanju..?

Koji patch GTA je u pitanj, da li si ubacio asi loader i script hook, koji program koristis za ubacivanje kola?
Meni se to desavalo sa novim Dodge Viperom, dok je sa ostalim modelima radila igra perfektno. Posle 10 sec voznje Vipera fatal error. Tako da je moguce da je do nekog modela koji si skinuo. Takodje moze da bude da je do nekih parametara iz vehicles.ide ako si ih menjao prilikom ubacivanja novih modela.

Nisam menjao nissta. a ubacujem preko Spark IV 0.6.4. A pach je 1.0.3.0. Ja ubacim vise auta i posle malo voznje fatal eror.
i nisam ubacio asi loader i script hook

Poslednja izmena:
Obavezno digni na 1.0.4.0. Ubaci asi loader i script hook. Ja sam koristio za ovu verziju spark 6.2.3 tako da bi trebalo i taj da radi sasvim ok, pride spark je najpouzdaniji od svih za ubacivanje kola.
E sad svaki put pre nego krenes sa ubacivanjem kola prvo uvek backup vehicle.img fajla zbog ovakvih situacija. Ja odradim i za handling.dat, vehicles.ide. Obavezno procitaj uvek readme za svaki model koji skines. Ako je naglaseno za model da moraju da se edituju jedan ili oba ova fajla uvek odradim i to, jel sam u suprotnom nailazio na gomilu bagova. Pride nikad neubacujem previse novih modela od jednom, 3-4 modela najvise, pa tek kad se uverim da je sve ok sa njima ubacujem jos. E sad ne znam koju masinu imas, ali imaj na umu da sa svakim modovanjem igra postane zahtevnija pogotovu po ram, a cesto i po vram. Po ubacenom modelu je to skork neprimetno, ali na vecu kolicinu se oseti uvek.

Nije problem sto se tice toga na max rezoluciji radi bez problema graficka 2gb ddr3 :) A ovo cu da pokusam pa se cujemo.. :) gde da skinem pach 1.0.4.0 i gde da nadjem asi loader i script hook?

Ja sam ranije skidao patcheve sa gamespot-ovog sajta, posto su imali sve verzije. Ne znam da li i dalje imaju, nisam skorije gledao. Potrazi po netu ili sa zvanicnog sajta eventualno.
Asi loader i script hook skini sa http://www.gta4-mods.com/, ako nema script hook kucaj u googlu. Ja sam najveci broj modova skidao odavde, a kola sam preferirao od smokija i slicnih koji imaju veci broj odradjenih modela. Mada je sajt u sprezi sa gta inside. Verovatno i na nekom od dva pomenuta imas zvanicne patcheve, proveri.

Diskutabilno pitanje. Vecina modova je radjena za 1.0.4.0 i nije kompatibilna bas sa 1.0.7.0. Kontrast i boje su prenaglasen po meni. Do duse meni je igra mnogo bolje radila sa njim na trenutnoj konfi i neke stvari su izgledale stvarno bolje pa je to bio jedini razlog zasto sam ga furao. Ali nikad nisam uspeo da utegnem igru i izmodujem je kao 1.0.4.0, cak sam i sa modovanjem kola nailazio na bagove, taxi bag, nestajanje textura, sponovanje samo 2-3 modela kola, dok na 1.0.4.0 nisam imao tih problema i na staroj konfi.

Meni je konfiguracija sve na max :) i extra radi niti secka ne gubi texture nista nista :) samo mi malo problem zbog kola sto me zeza sad cu ubacim po jedna dvoje kola i da probam i u kojima je problem da ne ubacujem :)

Da ne otvaram novu, temu, pa da pitam ovde i na temi za Steam ID-ove. Hoće neko da se sprda u MPu? Ja sam danas uzeo oriđinale.

imam jedno pitanje - kako da prodjem nivo gde se prvi put vozi motor,kad se jure neki bajkeri..motor mi je 20x tezi od kola za voznju..samo bih da to sto lakse predjem i idem dalje...jel ima neki laksi nacin, ili cak i cheat..da mogu da preskocim bajk voznju

Ako mislis na misiju No Love Lost, vec na prvom pravcu mozes da ubijes lika lagano, samo vozis pravo i pucas. Nemoras da ga juris do kraja, gde se nadje sa ostalima. Nesecam se da li je obavezno da se vozi motor, mislim da mozes da pokupis i auto ako ga parkiras pored pa onda peske pokupis misiju.

Zdravoo imam problem ne mogu da idem na save game nikako jer mi se pali ovaj xlive..? kako da iskljucim ovo pach mi je 1.0.7.0 crackovan ali ne uspevam da sacuvam stalno mi se pojavi ono da idem na xlive. Molim pomoc.Hvala unapred :)

Inece ne volim full modove previse, kvare utisak, ali ovo dobro izgleda..

sad cu da instaliram da vidim ovo bolesno dobro izgleda :O, nece nikakvih problema biti sa steamom, right?

Izgleda odlicno ali poslednji put kada sam pokusavao da igram sa ovim modom, radilo je uzasno.

Zato sto imas Radeon. GTA4 vanila slabo radi na AMD konfama, ENB modovi jos gore.

Jel moze neko da okaci mali tutorijal gde se sta kopira? Naravno ako ima volje i zelje da pomogne!

Ja sam skinuo ono sto je bilo na zvanicnom sajtu enb ali izgleda da sam tele jer meni igra definitivno ne izgleda ovako kao sa snimka.

Unapred hvala

Koliko je iCEnhancer 3.0 graficki bolji na verziji 1.04 od 1.07?

kada hocu da pokrenem igru, pojavi mi se fatal error. ima li neko resenje?

Daj malo detaljnije informacije, koja verzija igre (steam, sa diskova, original ili ne) koji win, koji patch, jel na konfi iz potpisa, modovana ili ne, jel odma posle instalacije ili je radila vec pa sad ne,...

Nije orginal, nije radila uopste, nisu ubacivani nikakvi modovi i slicno.. a sto se tice konfiguracije ubedjen sam da moze lagano da podrzi.. pojavljuje mi se fatal error rmn60, trazio sam po guglu resenja ali bezuspesno

Vrh Dno