Vidi se da ne pazis na casu.😀što ne probate bandicam ?
manje je zahtevan od afterburnera , a pogotovo od frapsa.
Dobri su za neki screenshot i ocitavanje parametara.Ma fraps i msi polovi frejmrejt i meni, sta god im radio, pravo njesra.
Bar frizura nije problem 😀Meni ovaj modpack da ga tako nazovem, jednostavno nije funkcionalan. Malo, malo pa neka misija ne moze da se zavrsis. Obrisao sam ga, stavio vanila verziju GTA, patch na 1.0.4.0, stavio DTK road texture, CarPack 2014 (plus fixeve koji idu sa njim) i iCe 3.0 vanila i igra em radi osetno bolje (i na mom dinosaursu 460gtx) em nema ni texuture popupova i sve misije su igrive...
Plus nisam mogao da svarim onu retardiranu frizuru koju su mu stavili ...
Meni ovaj modpack da ga tako nazovem, jednostavno nije funkcionalan. Malo, malo pa neka misija ne moze da se zavrsis. Obrisao sam ga, stavio vanila verziju GTA, patch na 1.0.4.0, stavio DTK road texture, CarPack 2014 (plus fixeve koji idu sa njim) i iCe 3.0 vanila i igra em radi osetno bolje (i na mom dinosaursu 460gtx) em nema ni texuture popupova i sve misije su igrive...
Plus nisam mogao da svarim onu retardiranu frizuru koju su mu stavili ...
Bar frizura nije problem 😀
Imas u par poteza da zamenis ceo lik napr. MOH Dusty, Chloe ili Max from Life is Strange, Cristiano Ronaldo....
Sta god ti padne na pamet..neko je to vec odradio. http://www.gta4-mods.com/player/newest-first/1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari