Goran.S je napisao(la):igra nece da startuje (na kartici g-force mx400 na 64mb)
moj komsija kaze da mi nije dobro konfigurisana karica
type;
type;
type;
Goran.S je napisao(la):A gde da nadjem
Branis ga kao da smo ga nesto napali. A tvoja teorija da se tesko snalazi moze da se obori u 1 postu (kratkom). Sta ovde ima nejasno?Miroslav je napisao(la):e bas ste likovi, vidite da je covek nov i da jos, kao sto se da videti, ima poteskoca sa razumevanjem foruma i tih stvarcica.
???Miroslav je napisao(la):e bas ste likovi, vidite da je covek nov i da jos, kao sto se da videti, ima poteskoca sa razumevanjem foruma i tih stvarcica.
Goran.S je napisao(la):Gde da nadjem te detonatore![]()
![]()
hciki je napisao(la):Ne ljutite se,decko ima 11.5 godina!!!
PS
Komsija-savjetnik
Posto je Titanium spojio thread-ove (s pravom, naravno) sad je stanje ovde malo haoticno, pa samo da objasnim da se moja primedba odnosila na prethodni samostalni thread "Gde" a ne na ovaj naravno.drapin je napisao(la):I moderatori bi mogli i da zatvore ovaj thread jer ce verovatno jos 10 dokonih ljudi (poput mene) da postuje ovde bez veze...
a cemu sluze onih 256 smajlija?luka.l je napisao(la):Branis ga kao da smo ga nesto napali. A tvoja teorija da se tesko snalazi moze da se obori u 1 postu (kratkom). Sta ovde ima nejasno?
Ovo sto kazes GCW je pretpostavljam gamecopyworld...ako sam u pravu onda moram da ti kazem da si pobrkao neke stvari...Goran.S je napisao(la):Ljudi kazite lepo gde mogu da nadjem detonator za GTA III (osim na GCW)
Miroslav je napisao(la):a cemu sluze onih 256 smajlija?
Instaliraj 1.1 patch.profirovic je napisao(la):Znaci sta igrica mi ok Radi ako stavim Start New Game i dok igram sve je ok ali kad hocu da ucitam tamo gde sam stao OCES PRC!!! FX slika samo stane sa procedurom ucitavanja i tako stoji a kad pritisnem misom cujem klick sa zvucnika iz kompa i tako stoji dok nisam izvalio da pritisnem enter pa jos jednom enter i onda mi izbaxci iz igre totalno -znaci u desktopu sam.
Odnosno prvo vidi:Error loading saved games fixed
profirovic je napisao(la):Znaci sta igrica mi ok Radi ako stavim Start New Game i dok igram sve je ok ali kad hocu da ucitam tamo gde sam stao OCES PRC!!! FX slika samo stane sa procedurom ucitavanja i tako stoji a kad pritisnem misom cujem klick sa zvucnika iz kompa i tako stoji dok nisam izvalio da pritisnem enter pa jos jednom enter i onda mi izbaxci iz igre totalno -znaci u desktopu sam.Znaci Imam Intel 1.4 GHz Microstar GF2 MX400 64 MB a ploca Tomato Zida Tehnology, imam diretX 8.1 ako ima pomoci POMAGAJTE!!!!!boom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari