Šta je novo?

GTA III

Goran.S

Čuven
Učlanjen(a)
28.06.2002
Poena
601
Gta Iii

Gta III mi ne radi na kompjuteru a ispunio sam sve zahteve igrice
(D) cheers ;)

napisi sta ti se dogadja, tj neki error ili gde ti zaglavi... ovako ti malo ko moze stvarno pomoci

Error

igra nece da startuje (na kartici g-force mx400 na 64mb)
moj komsija kaze da mi nije dobro konfigurisana karica
type;

jesi li siguran da je dobro instalirana igra? jel ti uopste prijavi neku gresku, jel se promeni rezolucija pa se vrati u windows...

Re: Error

Goran.S je napisao(la):
type;

Probaj da kupis playstation 1 ........ :)

Goran.S je napisao(la):
type;

Cekaj stvarno, nisi nista naveo. Jel ti ti nestane slika i samo blinka ekran, dokle stigne u ucitavanju. Koji je proizvodjac kartice, koji operativni sistem imas itd. Ajd reci jos nesto, ovako si dzabe otvarao thread.

Goran.S je napisao(la):
type;

Ja imam istu karticu i radi mi igra. Instaliraj 21.83 detonatore ili novije, pa ce ti raditi.

Pa kao prvo bi bilo "uputno" (sto bi rekli neki nasi susedi :) ) da ne pritiskas New Thread, nego Post Reply...
Kao drugo reci na sta se ovo odnosilo da bi moderatori mogli eventualno da premeste post gde treba...(i da slobodno delete-nu ovaj moj post u tom slucaju...)

Re: Gde

Goran.S je napisao(la):
A gde da nadjem

Odgovor: Pa tamo! E ovaj post ti je super, he, he!! :D :D :D :D :D :D :D Uh, umori se od smejanja!! (D)

treba ti noviji d3d8.dll ... kod mene je bar to bilo... igra se startuje ali se nista ne vidi po menijima... to se resava skidanjem ovog hot fixa za windows XP (ako nije XP u pitanju onda verovatno postoji neki patch i za 98 koji satvlja d3d8.dll verziju 5.1.2600.29... ) sa DX8 se dobija verzija 5.1.2600.00 valjda...

e bas ste likovi, vidite da je covek nov i da jos, kao sto se da videti, ima poteskoca sa razumevanjem foruma i tih stvarcica.

Miroslav je napisao(la):
e bas ste likovi, vidite da je covek nov i da jos, kao sto se da videti, ima poteskoca sa razumevanjem foruma i tih stvarcica.
Branis ga kao da smo ga nesto napali. A tvoja teorija da se tesko snalazi moze da se obori u 1 postu (kratkom). Sta ovde ima nejasno?

Miroslav je napisao(la):
???
Pa naravno da sam sve to video i shvatio, zato i jesam coveku lepo i kulturno objasnio, ne vidim u cemu moj post nije OK ?!?

Spojio sam thread-ove, pa od sada - please stay on topic :)

Dakle, covek je trazio link za patch ili novije Detonatore.

Malo razumijevanja!

Ne ljutite se,decko ima 11.5 godina!!!
PS
Komsija-savjetnik

Re: Malo razumijevanja!

hciki je napisao(la):
Ne ljutite se,decko ima 11.5 godina!!!
PS
Komsija-savjetnik

Ako mislis na "decka" Gorana.S koji je startovao thread i napisao ono cuveno Gde? mozda ima 11,5 godina radnog staza ctp; ali pogledaj u profile!

drapin je napisao(la):
I moderatori bi mogli i da zatvore ovaj thread jer ce verovatno jos 10 dokonih ljudi (poput mene :D ) da postuje ovde bez veze...
Posto je Titanium spojio thread-ove (s pravom, naravno) sad je stanje ovde malo haoticno, pa samo da objasnim da se moja primedba odnosila na prethodni samostalni thread "Gde" a ne na ovaj naravno.

RE: luka.l - RE: hciki
Jeste videli smo profile, nis' ni meni tu nije jasno ali uostalom nije ni bitno, dosta bre ljudi o coveku, njegovim sposobnostima, godinama i sl. hrkk - dajte bolje da se drzimo topica, sto rece Titanijum. type;

luka.l je napisao(la):
Branis ga kao da smo ga nesto napali. A tvoja teorija da se tesko snalazi moze da se obori u 1 postu (kratkom). Sta ovde ima nejasno?
a cemu sluze onih 256 smajlija?

Ljudi kazite lepo gde mogu da nadjem detonator za GTA III (osim na GCW)

Goran.S je napisao(la):
Ljudi kazite lepo gde mogu da nadjem detonator za GTA III (osim na GCW)
Ovo sto kazes GCW je pretpostavljam gamecopyworld...ako sam u pravu onda moram da ti kazem da si pobrkao neke stvari...

Pazi ovako:
Na GCW skidas crack-ove za igre.

Na sajtu proizvodjaca/izdavaca igre skidas patch-eve za igre (mada se oni obicno pojave i na mnogim gaming sajtovima)

Na sajtu proizvodjaca svoje graficke kartice ili na nekim hardverskim sajtovima skidas drajvere za nju. Obicno se preporucuje uvek drzati najnovije drajvere, mada i ne mora da bude da su najnoviji uvek i najbolji. I to uglavnom nema veze sa nekom konkretnom igrom, dobar i ogovarajuci Detonator drajver je onaj koji ti omogucuje da ti SVE igre rade optimalno.

E sad konkretno sto se tice GTA3 igre dobro procitaj sta pise u ovom thread-u, da ne ponavljamo sve ponovo:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=9707

A sto se Detonatora tice, najveca baza je cini mi se na:
www.guru3d.com/files/
Ali menjanje detonatora nije tek tako, ali nije ni komplikovano, samo treba tacno pratiti odredjenu proceduru. Najbolje da ih skines nekoliko komada pa da ih isprobavas, tj. testiras sa 3DMark-om ili necim slicnim, pa vidis koji tvom hardveru i sofveru najvise odgovara.

Miroslav je napisao(la):
a cemu sluze onih 256 smajlija?

Nasaliti se i za nekog reci da je ovakav ili onakav nije isto. Ja sam se nasalio, ali nisam mislio nikoga da uvredim niti za bilo koga mislim ista lose na ovom forumu.

Pozdrav! :wave;

Kad smo vec kod GTA III

Znaci sta igrica mi ok Radi ako stavim Start New Game i dok igram sve je ok ali kad hocu da ucitam tamo gde sam stao OCES PRC!!! FX slika samo stane sa procedurom ucitavanja i tako stoji a kad pritisnem misom cujem klick sa zvucnika iz kompa i tako stoji dok nisam izvalio da pritisnem enter pa jos jednom enter i onda mi izbaxci iz igre totalno -znaci u desktopu sam.Znaci Imam Intel 1.4 GHz Microstar GF2 MX400 64 MB a ploca Tomato Zida Tehnology, imam diretX 8.1 ako ima pomoci POMAGAJTE!!!!!boom

Re: Kad smo vec kod GTA III

profirovic je napisao(la):
Znaci sta igrica mi ok Radi ako stavim Start New Game i dok igram sve je ok ali kad hocu da ucitam tamo gde sam stao OCES PRC!!! FX slika samo stane sa procedurom ucitavanja i tako stoji a kad pritisnem misom cujem klick sa zvucnika iz kompa i tako stoji dok nisam izvalio da pritisnem enter pa jos jednom enter i onda mi izbaxci iz igre totalno -znaci u desktopu sam.
Instaliraj 1.1 patch.
Error loading saved games fixed
Odnosno prvo vidi:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=9945
i
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=9707

Re: Kad smo vec kod GTA III

profirovic je napisao(la):
Znaci sta igrica mi ok Radi ako stavim Start New Game i dok igram sve je ok ali kad hocu da ucitam tamo gde sam stao OCES PRC!!! FX slika samo stane sa procedurom ucitavanja i tako stoji a kad pritisnem misom cujem klick sa zvucnika iz kompa i tako stoji dok nisam izvalio da pritisnem enter pa jos jednom enter i onda mi izbaxci iz igre totalno -znaci u desktopu sam.Znaci Imam Intel 1.4 GHz Microstar GF2 MX400 64 MB a ploca Tomato Zida Tehnology, imam diretX 8.1 ako ima pomoci POMAGAJTE!!!!!boom

ne treba mu patch[u stvari mozda i pomogne],treba ti novi crack

http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?devgtacf!ace

Vrh Dno