Šta je novo?

GT5 - Online dogovori

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Posto online ocigledno radi lepo, ajde da vidimo ko je zainteresovan pa da se malo zezamo. Odvozismo dosta ja i Lozach malopre, i ni u jednom trenutku nisam osetio neki lag, ono letenje automobila na sve strane i slichne stvari, pa da vidimo kako ce se ponashati sa vishe ljudi.

Vozili smo sve neke retardirane automobile, uglavnom amerikance :d, odrzati ih na stazi je super zezanje :)

Btw, jel neko provalio kako se stavlja shifra na sobu, ako to uopshte moze :)

Zaboravih. Moracete ponovo da me ubacujete, sad sam na UK nalogu, PSN id mi je 'dr1ver'

Poslednja izmena:
ja ostavio id u gt5 temi , no spama nikad dosta :d

MARKO_GT_SERBIA

e da na zna neko da li mozda radi headset?

Dodajte i mene, prikljucujem se cim stigne..
PSN: siinkoje

Ja probao online pre neki dan i radilo je ocajno, licilo je na zvezdane staze, super ako su sredili

PSN : zmay

Dodajte i mene , Serbian91 .

Igru uzimam tek za nedelju dana :)

Lagspike_exe

Trebalo bi da dobijem igru u ponedeljak. :)

Gledacu i ja da nabavim uskoro, taman sam pre neki dan polozio za vozacku! :D

auuu , online je ludilo!

ja i zmay malo pre izvozali par trka , sa 4 igraca i voice chatom (radiiii :d ) i utisci su odlicni.

coske80

Nadam se da ce ova lencuga od postara da donese igru u ponedeljak...

Zezate da radi i voice chat ? :)
Opa BC2 ekipa se skuplja na trkanje. :)
Stizem i ja veceras malo, mada pojma nemam da vozim ova virtuelna kola.
PSN: psihoyu

Evo igrali nas 6-7-8 i vecheras, mada pola njih bili neki "nemci" :) Lozacha je drao ko je stig'o, ovog puta mu je keva spavala :d:d

Evo jedna fotka iz trke, ja sam teget, i naravno dobio sam ga :d

http://cl.ly/1E0r0C2t3K2A2u1p2F0I

Aj ti se javi za jedno godinu dana kad naucish staze :d

Bilo je odlicno, jes' da sam bio uvek prvi na startu :) i zavrsavao pretposlednji ali dobro je bilo.

Verujem da je tebi super bilo, ko u luna parku a :D :p

Imam ogromnih problema sa understeerom u ovoj igri, da li je do volana ili sta je, ali unistava me..

Imash problem sa understeerom kod Cobre, F40, Elise 111R ? :d

naviko covek da sve ide ko podmazano u lfs :p pa mu sad stran understeer tj. oversteer..

Da ti nije pokvaren volan :) Sva ova tri navedena ce bukvalno u bilo kojoj brzini malo da stisnesh gas, izgubiti dupe, pogotovo Cobra koja se u prvoj i drugoj bukvalno vozi na pola gasa jer proklizava koliko torka ima na niskim obrtajima :d Prva dva ce takodje imati tone understeera kada nema dovoljno gasa, jer to su jednostavno loshi automobili za trkanje. Dok se Elise 111R ponasha bash kako treba, oversteer krece tamo gde i treba. Ista pricha je i sa gomilom drugih loshih automobila, a pogotovo loshih sa 4x4 pogonom. To je jednostavno tako i zato ja godinama pricham o razlikama medju dobrim i loshim automobilima. Probaj recimo F430 pa onda NSX-R i videcesh koliko je drugog lakshe voziti i kako ima savrsheno izbalansiran over/understeer, dok kod F430 ili ima understeer, ili nekontrolisano gubish dupe pa morash brzu kontru. Dobar automobil se vozi tako shto nema brzih okretanja volana i cimanja, osim ako se ne izivljavash :)

Ne verujem da je do volana, ili ja nisam navikao da moram da motam vise od ~200 stepeni, ili kao sto rece jedan sa lfs foruma, da je problem do POV-a i osecaja brzine, cini mu se da je usao presporo u krivinu a ustvari kad pogleda brzinu ide 10, 20kmh brze nego sto bi trebalo.. znaci vozim kao da namerno nekom demonstriram sta je understeer :d samo da se priviknem, neces se qrciti vise :d
E, a Elise je vrh, ne znam cemu toliko plakanja po GTP kako je nemoguc za voznju, i Tesla Roadster je zanimljiv skroz, stvarno imas osecaj elektricnog motora i kako nema kocenja motorom i ostalih stvari :)

Sinda, znam da nije namerno, ali si vozio kao na sudaracima juce :D Ne moze ovo da se vozi kao bilo koja igra i bilo koji zanr, moraju neka osnovna pravila da se postuju :) Ako se okrenes na stazi a vidis da ti neko prilazi, sacekas da prodju pa se prikljucis, nema menjanja pravca nekontrolisano.. ako prilazis krivini imas pravo da promenis pravac i zauzmes unutrasnju stranu, nema lelujanja 5 puta... ne kazem da si ti to radio, pricam generalno.. Ali onaj stranac je odlepio :d "Sinda you motherfucker, stop fucking ramming me, aaaaaaaaaaaaa!!" hahaha :d

Poslednja izmena:
kukaju na elise zato sto je bio sa onim sugavim gumama u top gear special eventu.
da upotrebe malo mozga znali bi zasto je "nemoguc za voznju" :p

Nazad
Vrh Dno