Mr. Hyde je napisao(la):Ne znam sto pljujete na Verbatim. Nisu svi Verbatimi isti. Eto, oni beli DataLife su ku**u ravni, dok Crystal i Pastel su odlicni diskovi.
Huh, to je čudno...Delija je napisao(la):Ostali Princo diskovi koji su bili na drugom mestu, tj. u ormanu...
mmmm je napisao(la):Crystal i Pastel su DataLifePlus diskovi.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Beli DataLife pravi ko stigne, CMC, Moser Baer, Plasmon...
Mare je napisao(la):Ma ocigledno je da je vreme cd-ova proslo, nekadasnji cd-ovi su toliko kvlitetniji, pa evo imam disk koji je zasao u 9-u god
Naravno, sam disk je bio 25 DEM, ali to je iz druge ruke posto je u cenu ukljucen i sadrzaj istog, tj. snimanje, verujem da je disk bio u rangu 10-15 DM. Ali je i vredelo, jer ako se pogleda tadasnji hard disk, i kolicina podataka koja je dolazila na tadasnjim CD-ovim, danas bi morao da postoji medij od barem 70 Gb, a vi sracunajte koliko danas kosta rezanje 70 Gb podataka, nekih 5-7€, znaci dodje na isto... jedino sto vam treba mnogo vise prostora za kolicinu medija...Alister je napisao(la):a jel se secas mozda koliko si platio taj disk ???
poz A :-devil-:
Nema sta izgubili su korak, zato sam u onoj temi i rekao da mora da se smisli nesto novo, sto pre... nikad nije trebalo vise medija za recimo back-up jednog prosecnog harda, jos od doba flopi disketa....mmilovan je napisao(la):Potpuno si u pravu. Takvo stanje neće da promeni ni BlueRay.
Mare je napisao(la):Nema sta izgubili su korak, zato sam u onoj temi i rekao da mora da se smisli nesto novo, sto pre... nikad nije trebalo vise medija za recimo back-up jednog prosecnog harda, jos od doba flopi disketa....
Aha vidim, ali Iomega i ne deluje kao firma koja ce tako nesto da progura, a i sama ideja iako deluje dobro, ne deluje primenljivo u skorijoj buducnosti...mmilovan je napisao(la):Doduše, priča se o AO DVD sa oko 750 GB po disku...
Mare je napisao(la):Da ali toliko ljudi i dalje prica princo princo, i to jos najgore primili se na dvd-je koji su najgori mediji na trzistu... jer kad nekom kazes sto si to uzeo imas Ritek za iste pare on te belo pogleda u stilu ma daj kakav Ritek, Princo je zakon...
Čini mi se da si ovde potpuno u pravu.Mare je napisao(la):Aha vidim, ali Iomega i ne deluje kao firma koja ce tako nesto da progura, a i sama ideja iako deluje dobro, ne deluje primenljivo u skorijoj buducnosti...
mmilovan je napisao(la):E pa onda je Philips u velikom problemu pošto imam diskove iz starijih Princo serija (kada su valjda radili i za Philips) i oni su gadno korodirali a bili su zaštićeni, van svetla, u kutiji itd.
Nije Philips u problemu, niti su oni ikada radili za Philips. Nekada je Princo koristio cd-r logotip a da nije platio za to, itd ...mmilovan je napisao(la):E pa onda je Philips u velikom problemu pošto imam diskove iz starijih Princo serija (kada su valjda radili i za Philips) i oni su gadno korodirali a bili su zaštićeni, van svetla, u kutiji itd.
vlasta je napisao(la):Nije Philips u problemu, niti su oni ikada radili za Philips. Nekada je Princo koristio cd-r logotip a da nije platio za to, itd ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari