Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Meni ponekad iskoči za FF (kad upalim FF), takođe i za Transmit, kad skine ili podigne nešto na server..Adium takođe. Za ovo drugo..ne sećam se, ali se provuče još ponegde, verovatno.
Sad moram da kažem da nisam saglasan. Ako bi Apple ili Microsoft, respectfully, počeli da kupuju sitne kompanije koje razvijaju software, ili da angažuju developere za sebe, onda to ne bi bilo to.
Npr. Ja da pravim neki program, ja uvek imam ideju gde bi taj program mogao da ide i šta sve da radi i koju funkciju da mu dodam. Kada bih se ukalupio u jedan od dva sistema (Apple ili M$) onda bih morao da razvijam aplikacije (npr. da pravim Adium) kao što su iChat ili Windows Live! Messenger.
Tako da single collective mind nije uvek najbolje rešenje.
Mada ne bi bilo loše da te i takve programe integrišu u operativni sistem na RTM diskovima i da budu sastavni deo instalacije, pa ko hoće nek instalira. To podržavam.
Međutim velike su šanse da bi se proveli kao Netscape na Win95/98.
nemanje ti se ne secas vremena MacOS Classic... 5, 6, 7...
tada je Apple gotovo obavezno kupovao i interisao u system sve dobre 3th party util-e i time ih postavljao za standard. to su sve samo kvalitetne stvari, koje su uglavnom bile opste prihvacene i pre nego sto ih je Apple integrisao u OS.
Ja mislim da taj Microsoft pristup prici "sve sto ne razumes ti unisti" iliti "sve sto je dobro ti kupi" nije bas najbolji. Bolje je da oni naprave odlican sistem po pitanju bezbednosti, performansi i stabilnosti i da omoguce da se njegove mogucnosti unaprede i poboljsaju kvalitetnim 3rd party addonima kao sto je Growl.